- 30 Kasım 2010
- 9.693
- 19.545
- 448
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Kusura bakmayın da konu toptan saçma sapan ne yapacaksınız onu saklayıpKızlar evleneli 6 ay oldu .Nişan isteme olalı da 7 ay .kız isteme çiçeğimi hani bu cam kutular olur ya onlara koyup saklamak için sipariş ettim .kız isteme çiçeğim sadece Gül .bir de kız istemeden iki hafta önce aileler tanıştı o zaman da eşim kocaman bir Buket çiçek yaptırmıştı içinde ama Gül sayısı azdı .5 - 6 Gül var .Ben çok mutlu olmuştum hatta .
Annemle bu cam kutuyu konuşuyoruz .Annem de o kutu küçükmüş felan dedihepsi sığmaz dedi .ben de tanışma çiçeğini değil anne isteme güllerini koyacağım dedim . annem de senin kocan da tanışmada Gül almadı ,aile tanışmasında da Gül alınır ,gitmiş ala bele çiçek almış zaten neyi doğru yaptılar sen sevdin diye verdik işte seni felan diye güldü. çiçekler zaten o kutuya sığmaz .yeniden Gül aldır kurut cam çerçeve yaptır dedi .Sinirlendim biraz ben de anne zaten alıyor doğumgünüdür vs. durduk yere niye aldırırım anısı yok hatırası yok felan dedim kapattık konuyu.canım sıkıldı kızlar az dertleşmek istedim sizinle saçma sağan şeylerle canım sıkıldı yine
Öyle böyle derken ırıspı çiçek miOyle boyle mi acaba?
Çünkü muhatap olmamayı bilmiyorsun. Hiç mi canın sıkılmıyor sevdiğin adama tonla laf sayılırken? Az arama görüşme, buz gibi mesafeyi çek, kuzu olur senin kibir abidesi.Kızlar evleneli 6 ay oldu .Nişan isteme olalı da 7 ay .kız isteme çiçeğimi hani bu cam kutular olur ya onlara koyup saklamak için sipariş ettim .kız isteme çiçeğim sadece Gül .bir de kız istemeden iki hafta önce aileler tanıştı o zaman da eşim kocaman bir Buket çiçek yaptırmıştı içinde ama Gül sayısı azdı .5 - 6 Gül var .Ben çok mutlu olmuştum hatta .
Annemle bu cam kutuyu konuşuyoruz .Annem de o kutu küçükmüş felan dedihepsi sığmaz dedi .ben de tanışma çiçeğini değil anne isteme güllerini koyacağım dedim . annem de senin kocan da tanışmada Gül almadı ,aile tanışmasında da Gül alınır ,gitmiş ala bele çiçek almış zaten neyi doğru yaptılar sen sevdin diye verdik işte seni felan diye güldü. çiçekler zaten o kutuya sığmaz .yeniden Gül aldır kurut cam çerçeve yaptır dedi .Sinirlendim biraz ben de anne zaten alıyor doğumgünüdür vs. durduk yere niye aldırırım anısı yok hatırası yok felan dedim kapattık konuyu.canım sıkıldı kızlar az dertleşmek istedim sizinle saçma sağan şeylerle canım sıkıldı yine
Hem de hiç değil.....Hayat gercekten adil degil.
Çünkü kendini evliliğini eşini tercihlerini kanıtlama derdine düşmüş annesine, ama yanlış. Sanane diyecek ben böyle mutluyum diyecek canım öyle istedi, kocamla beraber öyle uygun gördük diyecek misss gibi kafası olacak.Siz niye annenize gülün çiçeğin böceğin hesabını veriyorsunuz ki?
Neyi, nerede isterseniz orada saklayın.
Anneniz böyle her söylediğinizde eşinize laf çarpan biriyse önünü alın.
Hmmmm oldukça büyük bir sorun....Benceeee hem annenizden hem nisanlinizdan boşanın...Kızlar evleneli 6 ay oldu .Nişan isteme olalı da 7 ay .kız isteme çiçeğimi hani bu cam kutular olur ya onlara koyup saklamak için sipariş ettim .kız isteme çiçeğim sadece Gül .bir de kız istemeden iki hafta önce aileler tanıştı o zaman da eşim kocaman bir Buket çiçek yaptırmıştı içinde ama Gül sayısı azdı .5 - 6 Gül var .Ben çok mutlu olmuştum hatta .
Düşmanı uzakta aramaya gerek yok değil miBuarada aklıma şey geldi. Eşimden önce bi nişanlılık yaşamıştım. Neyse o zamanki kv bayramda bana kıyafet almak istemişti de annem "aa ne gerek var siz bunun için (bu dediği ben) boşa masraf yapmayın demişti.
Benimkinin şöyle bi mantığı var erkek tarafına ne kadar iyi olursam hatta (kızımı bile arka plana atacak kadar) işte para harcatmazsam falan onlar da o ölçüde kızıma iyi davranırlar.Düşmanı uzakta aramaya gerek yok değil mibenimki de düğünümde kavga çıkarmıştı, oğlanın sünnetini zor kurtardık. Bütün sülale annemin arıza yapmasını engellek için seferber oldu. Ne isterler evlatlarından anlamıyorum
Kontrol. Az kaybettiklerini anlayınca deliye dönüyor kontrol çılgını olan ebeveynler.Düşmanı uzakta aramaya gerek yok değil mibenimki de düğünümde kavga çıkarmıştı, oğlanın sünnetini zor kurtardık. Bütün sülale annemin arıza yapmasını engellek için seferber oldu. Ne isterler evlatlarından anlamıyorum
Çok ilginç, çoğunda pahalıya patla ki kıymetli olasın mantığı var.Benimkinin şöyle bi mantığı var erkek tarafına ne kadar iyi olursam hatta (kızımı bile arka plana atacak kadar) işte para harcatmazsam falan onlar da o ölçüde kızıma iyi davranırlar.
Benim annem son derece nev-i şahsına münhasır bir kadındırÇok ilginç, çoğunda pahalıya patla ki kıymetli olasın mantığı var.
Buarada aklıma şey geldi. Eşimden önce bi nişanlılık yaşamıştım. Neyse o zamanki kv bayramda bana kıyafet almak istemişti de annem "aa ne gerek var siz bunun için (bu dediği ben) boşa masraf yapmayın demişti.
Anlamadım ya hem Gül almadı diyorsunuz hem de kız isteme çiçeğim sadece Gül diyorsunuz ben hiç düşünmemiştim çiçeklerimde kaç tane gül var die bu bir anlam mı ifade ediyorKızlar evleneli 6 ay oldu .Nişan isteme olalı da 7 ay .kız isteme çiçeğimi hani bu cam kutular olur ya onlara koyup saklamak için sipariş ettim .kız isteme çiçeğim sadece Gül .bir de kız istemeden iki hafta önce aileler tanıştı o zaman da eşim kocaman bir Buket çiçek yaptırmıştı içinde ama Gül sayısı azdı .5 - 6 Gül var .Ben çok mutlu olmuştum hatta .
Premsesler gibiydim baba evindeyalnız ailenin birtanesiymişsin haa ahahhahahah
İlginçmiş, böyle bakana neredeyse hiç rastlamadımBenimkinin şöyle bi mantığı var erkek tarafına ne kadar iyi olursam hatta (kızımı bile arka plana atacak kadar) işte para harcatmazsam falan onlar da o ölçüde kızıma iyi davranırlar.
Sorma yaaa, 40ıma yaklaştım, düşmedi yakamdan, 2 yıldır mesafe koydum, hatta uçurum koydum kafam rahatladı. Kocama ayrı bana ayrı yapmadığı kalmadı kadınınKontrol. Az kaybettiklerini anlayınca deliye dönüyor kontrol çılgını olan ebeveynler.
Premsesler gibiydim baba evinde
Kadın zaten "aa olur mu benim şanıma yakışmaz" dedi. Ay çok komik türk filmi gibi.eski kv yerinde olsam acır yine alırdım kıyafeti gariban, anası bile sevmiyo diye.
boşa masraf demiş ya ahaha. cidden bambaşkaymış annen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?