Kız isteme çiçeği

Kusura bakmayın da konu toptan saçma sapan ne yapacaksınız onu saklayıp

Çünkü muhatap olmamayı bilmiyorsun. Hiç mi canın sıkılmıyor sevdiğin adama tonla laf sayılırken? Az arama görüşme, buz gibi mesafeyi çek, kuzu olur senin kibir abidesi.

Siz niye annenize gülün çiçeğin böceğin hesabını veriyorsunuz ki?
Neyi, nerede isterseniz orada saklayın.
Anneniz böyle her söylediğinizde eşinize laf çarpan biriyse önünü alın.
Çünkü kendini evliliğini eşini tercihlerini kanıtlama derdine düşmüş annesine, ama yanlış. Sanane diyecek ben böyle mutluyum diyecek canım öyle istedi, kocamla beraber öyle uygun gördük diyecek misss gibi kafası olacak.

Hmmmm oldukça büyük bir sorun....Benceeee hem annenizden hem nisanlinizdan boşanın...

Düşmanı uzakta aramaya gerek yok değil mi benimki de düğünümde kavga çıkarmıştı, oğlanın sünnetini zor kurtardık. Bütün sülale annemin arıza yapmasını engellek için seferber oldu. Ne isterler evlatlarından anlamıyorum

Benimkinin şöyle bi mantığı var erkek tarafına ne kadar iyi olursam hatta (kızımı bile arka plana atacak kadar) işte para harcatmazsam falan onlar da o ölçüde kızıma iyi davranırlar.

Kontrol. Az kaybettiklerini anlayınca deliye dönüyor kontrol çılgını olan ebeveynler.

Benimkinin şöyle bi mantığı var erkek tarafına ne kadar iyi olursam hatta (kızımı bile arka plana atacak kadar) işte para harcatmazsam falan onlar da o ölçüde kızıma iyi davranırlar.
Çok ilginç, çoğunda pahalıya patla ki kıymetli olasın mantığı var.

yalnız ailenin birtanesiymişsin haa ahahhahahah

Anlamadım ya hem Gül almadı diyorsunuz hem de kız isteme çiçeğim sadece Gül diyorsunuz ben hiç düşünmemiştim çiçeklerimde kaç tane gül var die bu bir anlam mı ifade ediyor

İlginçmiş, böyle bakana neredeyse hiç rastlamadım
Kontrol. Az kaybettiklerini anlayınca deliye dönüyor kontrol çılgını olan ebeveynler.
Sorma yaaa, 40ıma yaklaştım, düşmedi yakamdan, 2 yıldır mesafe koydum, hatta uçurum koydum kafam rahatladı. Kocama ayrı bana ayrı yapmadığı kalmadı kadının

eski kv yerinde olsam acır yine alırdım kıyafeti gariban, anası bile sevmiyo diye.
boşa masraf demiş ya ahaha. cidden bambaşkaymış annen.
Kadın zaten "aa olur mu benim şanıma yakışmaz" dedi. Ay çok komik türk filmi gibi.
İşte annem kendince "onun her şeyi var" demek istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…