Kız isteme gerginliği :(

35mavi_siyah35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
324
62
98
Merhaba arkadaşlar.Evlilik yolunun başlangıcı olan isteme çok heyecanlı bir ritüeldir.Yaşayanlar bili ama benim için bi sorun haline dönüşecek.Babamla annem ayrı.Anneme babamın da gelmesini istedim ancak o çok karşı çıkarak çok istiyosan git babanla yap düğününü dedi.Hayatta yan yana gelmem diyo.Yani onun istediği sadece annem ve ailesi.Babam tarafından kimse olmayacak.Benim de aklıma takılıyo.Babam gücenir mi bana diye.Anneme karşı doğru şeyler yapmadı ama böyle bi günde yan yana olmalarını istemem hata mı?Aralarında kalmaktan da bıktım ne yapacağımı şaşırdım siz olsanız nasıl davranırdınız?

Anneniz biraz anlayışlı olsun, babanızın da orda olması daha güzel olur.

Ikisini bir araya getirip konusmayi deneyin..dugunede mi gelmeyecek babaniz yani sirf anneniz istemiyor diye..o sizin babaniz boyle bir gunde tabiki isteyeceksiniz yaninizda..anneniz sizi dusunmeli birazda.

Merhaba arkadaşlar.Evlilik yolunun başlangıcı olan isteme çok heyecanlı bir ritüeldir.Yaşayanlar bili ama benim için bi sorun haline dönüşecek.Babamla annem ayrı.Anneme babamın da gelmesini istedim ancak o çok karşı çıkarak çok istiyosan git babanla yap düğününü dedi.Hayatta yan yana gelmem diyo.Yani onun istediği sadece annem ve ailesi.Babam tarafından kimse olmayacak.Benim de aklıma takılıyo.Babam gücenir mi bana diye.Anneme karşı doğru şeyler yapmadı ama böyle bi günde yan yana olmalarını istemem hata mı?Aralarında kalmaktan da bıktım ne yapacağımı şaşırdım siz olsanız nasıl davranırdınız?
Anladığım kadarı ile babanızla görüşüyorsunuz istemeye çağırmazsanız elbette kırılır babanız ,böyle mutlu bir gününüzde yanınızda olmak babanında hakkı anneni ikna edebilecek bir aile büyüğü,yakın arkadaşı yada komşusu vs yok mu?

benim de annem babam ayrıydı

burada önemli olan babanın sana karşı tavırları
baba olmak illa sperm vermekle olmuyor, gerçekten sana iyi bir baba oldu mu? senin bu en özel gününde senin yanında olmayı hakediyor mu?
eğer iyi bir baba oldu ise annen çok bencillik yapıyor, anneni dinleme, gerekirse annenin fikirlerine önem verdiği bir aile büyüğünden yardım iste
yok baban sana iyi bir baba olmadı ise, yanında olmayı haketmiyor ise, o zaman anneni kırma

Anladığım kadarı ile babanızla görüşüyorsunuz istemeye çağırmazsanız elbette kırılır babanız ,böyle mutlu bir gününüzde yanınızda olmak babanında hakkı anneni ikna edebilecek bir aile büyüğü,yakın arkadaşı yada komşusu vs yok mu?
Anne tarafım babamla görüşmemi bile istemiyo tavır almamı istiyolar yani bunu yapabilir miyim bilmiyorum nasıl olur:(

benim de annem babam ayrıydı

burada önemli olan babanın sana karşı tavırları
baba olmak illa sperm vermekle olmuyor, gerçekten sana iyi bir baba oldu mu? senin bu en özel gününde senin yanında olmayı hakediyor mu?
eğer iyi bir baba oldu ise annen çok bencillik yapıyor, anneni dinleme, gerekirse annenin fikirlerine önem verdiği bir aile büyüğünden yardım iste
yok baban sana iyi bir baba olmadı ise, yanında olmayı haketmiyor ise, o zaman anneni kırma
Annemi çok üzdü ortada bıraktı ben de sürekli görüşmüyorum çok nadirdir ama yine de baba diyorum vicdanen rahat edemiyorum

Annemi çok üzdü ortada bıraktı ben de sürekli görüşüyorum çok nadirdir ama yine de baba diyorum vicdanen rahat edemiyorum

annenizi üzmüş olabilir, sizi üzdü mü? sürekli görüşüyorsanız nadir olan nedir? sürekli görüşmüyorsunuz nadir mi görüşüyorsunuz, anlamadım...

Annen hata yapıyor,baban ne yaptıysa annene yapmış ama siz ikisinin ortak çocuğusunuz
babanızla da konuşun her ikisi de gelsin evde olmazsa isteme bı mekan da olabilir bence
Ama anne yada babadan birini seçmeniz her zaman sizi eksik bırakır ve anne-baba hayatına beni seçti diye Zafer! Kazanmış edasıyla devam eder

Anneniz bencillik ediyor.Kendi açısından haklı olabilir ama bu başka.Az sabır göstermeli sizin hatrınız için.

Annenize hata yapmış, size nasıl davrandı bu önemli. Gerekirse bu rutieli evde yapmayın. Küçük salon tarzı bir yer olsun babanızda katılsın. İsteme ve yüzük beraber yapılır biraz farklı olur ama evde olmaz anneniz içinde orta yol olur belki.

Görüşmüyorum yazacaktım bi aya kadar çok arayıp sormazdı ama şimdi bi üstüme düşer oldu

açıkçası ben baba veya anne olmak için biyolojinin yetmediğine inanıyorum
ne demek arayıp sormazdı, arayıp sormalıydı, üzüntünü sevincini paylaşmalıydı, maddi destek vermeliydi, seni görmeye gelmeliydi vs vs vs
bi aydır arayıp soruyor çünkü evleneceğini biliyor sanırım

bunca yıl doğru düzgün babalık yapmayan adam, kız istemede de yapmasın bence
çünkü kız isteme düğünden farklı
baban sana ne vermiş ki ondan isteyecekler seni?
annenden istesinler
düğününe gelir, bi köşede oturur, o ayrı

Annenize hata yapmış, size nasıl davrandı bu önemli. Gerekirse bu rutieli evde yapmayın. Küçük salon tarzı bir yer olsun babanızda katılsın. İsteme ve yüzük beraber yapılır biraz farklı olur ama evde olmaz anneniz içinde orta yol olur belki.
Bende öyle düşünmüştüm ama bilmiyorum ya annem beni çok etkiliyo duygusal anlamda nasıl olacak bu durum onu da düşünemiyorum

açıkçası ben baba veya anne olmak için biyolojinin yetmediğine inanıyorum
ne demek arayıp sormazdı, arayıp sormalıydı, üzüntünü sevincini paylaşmalıydı, maddi destek vermeliydi, seni görmeye gelmeliydi vs vs vs
bi aydır arayıp soruyor çünkü evleneceğini biliyor sanırım

bunca yıl doğru düzgün babalık yapmayan adam, kız istemede de yapmasın bence
çünkü kız isteme düğünden farklı
baban sana ne vermiş ki ondan isteyecekler seni?
annenden istesinler
düğününe gelir, bi köşede oturur, o ayrı
Onu da düşündüm ama bi ömür boyu aklımdan çıkmayacak vicdanen

Bende öyle düşünmüştüm ama bilmiyorum ya annem beni çok etkiliyo duygusal anlamda nasıl olacak bu durum onu da düşünemiyorum
Anneniz duygusal yaklaşıyor ama o sizin babanız. Bu gerginliği müstakbel esinizin ve ailesinin bilmesine gerek yok.

Babanız davet edilmeli ne olursa olsun. İnsnalar aileleriyle barışıyor bu gibi durumlarda. Sizin bir küslüğünüzde yok neticede.

Anneniz duygusal yaklaşıyor ama o sizin babanız. Bu gerginliği müstakbel esinizin ve ailesinin bilmesine gerek yok.

Babanız davet edilmeli ne olursa olsun. İnsnalar aileleriyle barışıyor bu gibi durumlarda. Sizin bir küslüğünüzde yok neticede.
Evet sadece arada kalmaktan yoruldum.Anneme yakın davransam baba tarafı küsecek babaya yakın davransam anne tarafı küsecek orta yolum bulamayacağm gbi :(

Ben annenizi haklı buldum. Anneniz açısından düşünün, ne saçma bir durum olacak, kimbilir hangi sebepten ayrıldığı adam bir de muhteşem aile babası gb isteme töreninde o evde bulunacak?

Kendiniz yazmışsınız son bir aya kadar arayıp sormazdı diye.

Back
X