Kız isteme gerginliği :(

Anneniz duygusal yaklaşıyor ama o sizin babanız. Bu gerginliği müstakbel esinizin ve ailesinin bilmesine gerek yok.

Babanız davet edilmeli ne olursa olsun. İnsnalar aileleriyle barışıyor bu gibi durumlarda. Sizin bir küslüğünüzde yok neticede.

neden "ne olursa olsun"?

Çok kafama taktığımı gören kayınvalidem sağolsun, sen üzülme iki taraftan da isteriz biz dedi ve öyle oldu.

Kendi egoları için çocuklarını bu duruma düşüren ebeveynlere çok kızıyorum. Benim babam da dahil.

Dilerim kolaylıkla atlatırsınız.

valla harika yapmış kayınvaliden, bravo :KK9::KK9::KK9:
ama ben sana küsüm o ayrı, hiç vakit ayırmıyorsun bana:KK61:

valla harika yapmış kayınvaliden, bravo :KK9::KK9::KK9:
ama ben sana küsüm o ayrı, hiç vakit ayırmıyorsun bana:KK61:
Ne desen haklısın arkadaşım. 6 sene aradan sonra çalışmaya başlamak beni sarstı :deli:
Hiç bir şeye yetişemiyorum ama en kısa zamanda telafi edeceğim. Söz veriyorum ve seni çokkk seviyorum :KK36:

Ne desen haklısın arkadaşım. 6 sene aradan sonra çalışmaya başlamak beni sarstı :deli:
Hiç bir şeye yetişemiyorum ama en kısa zamanda telafi edeceğim. Söz veriyorum ve seni çokkk seviyorum :KK36:

tamam tamam affettim, ama ne istediğimi biliyorsun :KK45::confused: neyse konuyu bölmeyelim:KK36:

Biraz anlayış olması lazım sonuçta sizin anne ve babnız ayrı dahi olsalar ortak evlatlarısnız.
Sizi düşünerek hareket etmeleri lazımdı.
Benim teyzem boşandı eski eşi de teyzemde farklı kişilerle evlilik yaptılar.
Ayrıca eski eşi aldatmıştı hem de en yakın arkadayla teyzemi.
Bu durumda dahi çocuklarının düğünlerine geldiler.

Keşke annen zamanında kocasini-cocugunun babası yapacağı adamı iyi seçseydi de bugün senden bir seçim yapmanı istemeseydi!
Anneniz zor bir kadın, babanızin gelmesine izin verse bile ortam gerilir bence, siz de müstakbel eşiniz ve ailesine mahcup olursunuz...
O yüzden hiç cagirmamak en iyisi. Baban gönül koyarsa da 'keske anneme o eziyetleri cektirmeseydin de bir aile çatısı altında beni isteselerdi. Bu yuvayı sen dagittin' de, bırak o vicdan azabı çeksin, zamanında yaptıklarından utansın :)
Sen herkesi düşündüğün sürece kimse seni düşünmez, boşver...

Back
X