Evet çünkü olması gereken özendiğim istediğim hiçbişey olmadı buda içimize dert oldu şimdi başkalarında görünce ister istemez üzülüyorumnasıl yani evlisiniz ve yeniden mi isteme olsun istiyorsunuz?
Orası öyle tabii. Bana bu fikir mantıklı geldi bu yüzden sordum sizin fikirlerinizi almak için acaba dert ettiğim için kendime saçma mı düşünüyorum acaba dedim :)Olur niye olmasın. Da ailelerinizin nası karşılayacağını kim nerden bilsin aile sizin siz bileceksiniz onu. En fazla olur ya da olmaz derler
Evli misinizEvet çünkü olması gereken özendiğim istediğim hiçbişey olmadı buda içimize dert oldu şimdi başkalarında görünce ister istemez üzülüyorum
Evlendik ama takıyorum kafama işte :) bende o güne dair anım olsun istiyorumEvli misinizo zaman bence lüzumsuz bem de daha evlenmediniz sandım
Benim bazı nedenlerden dolayı kız isteme çok kötü oldu içime dert ettim rüyalarıma bile giriyo o derece fotoğrafımız yok özenmedik hiç yanımda arkadaşlarım yoktu şimdi sorum şu o günü bu sefer doğru düzgün bişekilde ayarlasak olur mu sizce bunu ailemize söylesek nasıl karşılarlar? Eşimde aynı şekilde dert ediyo bunu.
Dugunu tekrar yapmak daha mantikliDüğünü tekrar yapma şansım yok. Hiçbiri istediğimiz gibi olmadı . Ama telafi edebileceğimiz bişey olduğunu düşündüm söz gününün ben zaten tekrar isteme aşamasında değilim o güne dair güzel fotoğraflar istiyorum eşimle ben bu sefer özenle hazırlanalım söz pastası keselim arkadaşlarım olsun yanımda vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?