Kız isteme tekrarı?

senın bu ıstegın ,dogumumdan bısey anlamadım
yenıden lohusa olmus gıbı olmak ıstıyorum kadar sacma olur yanı
şöyle bi gözümde canlandı da cok komik
düşünsene eşin heyecanlı heyecanlı oturamıyo bıle
sen elinde tepsi titreye titreye o kalabalıga gırıyosun
eşin tuzlu kahveyi içiyo
hıç oluru varmı canım allah askına
emın ol mutluysan onunde daha cok guzel gunlerın olacak onları degerlendırırsın
ya da ahtın olsun ılerıde cocugunun istemesinde ona yasatırsın elınden geldıgınce

kız isteme gibi en baştan organizasyon yapacağınıza arkadaşlarınızı ayarlayıp eve çağırsanız, eşine tuzlu kahveyi içirsen sonra bi pasta kesseniz. anki tiyatro oyunuymuş gibi yani.
aile büyükleri büyük ihtimalle çok saçma bulacaktır bunu, evli barklı insanlar için kızınızı oğlumuza istiyoruz deyince herkesin gülme ihtimali bile var. arkadaşlarla daha bi eğlenceli gibi geçer sanki o_O

arkadasım evlenmıssın zaten :D
eve cagır 3-5 arkadasını
boyle sohbet ederken soyle ıcımde kaldı dıye
orda bı isteme torenı duzenleyın olsun bıtsın madem

hanı desenız gelınlık gıymedım ıcımde kaldı tamam ona eyvallahda
ısteme torenının ıcınde kalanıda ılk kez goruyorum bı yasıma daha gırdım :D

Bence bayramda dünürler bi araya gelmişken yap
Zaten bayram diye herkes süslü puslu olur.
kahveleri yaparsin eşine de tuzlu yap madem
Sonra esin seni istesin hatun allahin emriyle bana varir misin diye :D
İşte gülüşün falan bi pasta alin madem kesin gitsin tatli niyetine yersiniz

Sonra da telefonlardan foto çekerseniz
Bileziklerin varsa olaydan once esine ver de geri taksin sana :)

Fikirlerinizi dikkate alcam :) ama ben heyecanlı olurum çünkü o gün hiç heyecanını yaşayamamıştım farklı sebeplerdi sanırım ben şansımı denicem
ama evlisiniz artık kavuşmuşssunuz.
o günkü heyecanı yaşaman mümkün mü sence:))
bence gereksiz birşey.
ama takıntı yaptım diyorsam bilemem.
ya bana kalsa boşver gitsin ya.
kız istemeyi filan geçmiş nikah düğün yapmışssını geçmişş gitmiş artık:)9

Ben öyle kız isteme falan yapmadım.
Bence de çok saçma mesela.

Ama siz istiyorsanız yapın, dünyaya bir kere geliyoruz içinizde kalmasın

şuan evli olarak, öyle bişey yyapılsa hiç olmamış gibi aynı heycanı steresi yaşamak mümkünmü adam senin zaten. içinde kalmış kötü olmuş ama evlenmişsin zaten çok komik kusura bakma. hiç kimseninde buna olumlu bakacağını sanmıyorum. şu an mutluysan bunları sorun etme. bi kaç kişinin önerdiği balayı tekrarı çok çok daha mantıklı

Düğünü tekrar yapma şansım yok. Hiçbiri istediğimiz gibi olmadı . Ama telafi edebileceğimiz bişey olduğunu düşündüm söz gününün ben zaten tekrar isteme aşamasında değilim o güne dair güzel fotoğraflar istiyorum eşimle ben bu sefer özenle hazırlanalım söz pastası keselim arkadaşlarım olsun yanımda vs

Ya en azından bir tane yakın arkadaşınıza bir çıtlatın bu düşüncenizi. Yani ben sizin arkadaşınız olsam yapma etme rezil olursun derdim. akrabalar falan gelecekse hele millet güler arkanızdan yapma derdim. Ama siz gene de sizi iyi tanıyan bir arkadaşınızın fikrini alın.

Benim bazı nedenlerden dolayı kız isteme çok kötü oldu içime dert ettim rüyalarıma bile giriyo o derece fotoğrafımız yok özenmedik hiç yanımda arkadaşlarım yoktu şimdi sorum şu o günü bu sefer doğru düzgün bişekilde ayarlasak olur mu sizce bunu ailemize söylesek nasıl karşılarlar? Eşimde aynı şekilde dert ediyo bunu.
Sacmalık.

Tövbeeee
Daha neler, hani gelinlik giyemedim içimde kaldı deseniz akla yatkın ama isteme ne Allasen.

Düğünü tekrar yapma şansım yok. Hiçbiri istediğimiz gibi olmadı . Ama telafi edebileceğimiz bişey olduğunu düşündüm söz gününün ben zaten tekrar isteme aşamasında değilim o güne dair güzel fotoğraflar istiyorum eşimle ben bu sefer özenle hazırlanalım söz pastası keselim arkadaşlarım olsun yanımda vs

e bunu yapacağınıza nikah tazeleme gibi bir organizasyon yapsanız, istediğiniz kişileri davet etseniz. ya da ne bileyim ev partisidir, yaz partisidir, uydurun bişiyler, istediğiniz kişilerle bir kutlama organize edin, fotoğrafçı da çağırın, siz de süslenin püslenin, güzel bir anı olsun.

ne bileyim kız isteme deyince, yine sizin istediğiniz gib i olmaz ki, çünkü başkalarına bağlı,
açıkçası evli birinin kız istemesinde bulunsam ister istemez gülerim ortama yani.

Saçma geldi bana. Millete de saçma gelecektir, emin ol.

Sosyal medyada paylaşma ve gösteriş yapma durumu olmasa, çoğu insan çoğu şeyi yapmaz.. sizin içinizde kalan da söz değil de facebookta gösteriş kısmı bence.

Bu durum içinizde uhde kalmışsa diyecek bir şeyim yok ; bana saçma gelse de hayat senin hayatın ister 10 kere istetirsin kendini ...

Ama bu duruma takılman yersiz bunu bil . Şuan ki mutluluğuna ve şuan yapabileceklerine odaklan ...geçmişteki saçma bir törene takılı kalıp , bugünü kaçırma bence .

Bence sizin dertsizlikten caniniz sikilmis acaba neyi dert edinsem demissiniz ve akliniza bunu dert edinmek gelmis.

Benimde fotografim yok benim istememde aceleye geldi esimin amcasi benim otobusum var bu gece memlekete donmem lazim dedi milleti apartopar kaldirip göturdu. Hicte uzulmedim istemem guzel olmadi diye.

Baskalarina ne bakiyorsunuz siz. Her yil yeni bir adet cikiyor. Dugunler bile her yil tik oteye gidiyor o zaman her yil dugunu bastan yapalim baskalarina ozenip.

Ben ortada birakin derdi kafaya takilacak bir sorun bile gormedim.

Isteme merasimin amaci kurulacak yuvanin ilk adimini atmaktir. Isteme bir aractir. Siz yuvanizi kurup amaciniza ulasmissiniz ama hala araclara takilip kalmissiniz.

Back
X