Kız isteme tekrarı?

dorocrock

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
72
31
38
29
Benim bazı nedenlerden dolayı kız isteme çok kötü oldu içime dert ettim rüyalarıma bile giriyo o derece fotoğrafımız yok özenmedik hiç yanımda arkadaşlarım yoktu şimdi sorum şu o günü bu sefer doğru düzgün bişekilde ayarlasak olur mu sizce bunu ailemize söylesek nasıl karşılarlar? Eşimde aynı şekilde dert ediyo bunu.

Olur niye olmasın. Da ailelerinizin nası karşılayacağını kim nerden bilsin aile sizin siz bileceksiniz onu. En fazla olur ya da olmaz derler

Olur niye olmasın. Da ailelerinizin nası karşılayacağını kim nerden bilsin aile sizin siz bileceksiniz onu. En fazla olur ya da olmaz derler
Orası öyle tabii. Bana bu fikir mantıklı geldi bu yüzden sordum sizin fikirlerinizi almak için acaba dert ettiğim için kendime saçma mı düşünüyorum acaba dedim :)

Benim bazı nedenlerden dolayı kız isteme çok kötü oldu içime dert ettim rüyalarıma bile giriyo o derece fotoğrafımız yok özenmedik hiç yanımda arkadaşlarım yoktu şimdi sorum şu o günü bu sefer doğru düzgün bişekilde ayarlasak olur mu sizce bunu ailemize söylesek nasıl karşılarlar? Eşimde aynı şekilde dert ediyo bunu.

Evliyseniz bence olmaz gibi... Zaten yapsanız bile o günkü heyecanı birebir hissedemezsiniz bence.

Fikirlerinizi dikkate alcam :) ama ben heyecanlı olurum çünkü o gün hiç heyecanını yaşayamamıştım farklı sebeplerdi sanırım ben şansımı denicem

Seni çok iyi anlıyorum ama evlenmissin gerek varmı? Herkesin bu dönemlerde içinde kalanlar oluyor mutlaka
Neden ödenmesinin? Aileler istemedimi kimsenin aklına gelmedimi foto çekmek falan allah başka dert vermesin

Düğünü tekrar yapma şansım yok. Hiçbiri istediğimiz gibi olmadı . Ama telafi edebileceğimiz bişey olduğunu düşündüm söz gününün ben zaten tekrar isteme aşamasında değilim o güne dair güzel fotoğraflar istiyorum eşimle ben bu sefer özenle hazırlanalım söz pastası keselim arkadaşlarım olsun yanımda vs

O ılk ıstemeyle aynı tadı vermıcektır bence.Ama sızı mutlu edecekse yapın.Hayırlı olsn

Düğünü tekrar yapma şansım yok. Hiçbiri istediğimiz gibi olmadı . Ama telafi edebileceğimiz bişey olduğunu düşündüm söz gününün ben zaten tekrar isteme aşamasında değilim o güne dair güzel fotoğraflar istiyorum eşimle ben bu sefer özenle hazırlanalım söz pastası keselim arkadaşlarım olsun yanımda vs
Dugunu tekrar yapmak daha mantikli
Ben evlendikten 4 sene sonra kutlama yemeği yaptim düğün gibi ;)

Bana mantıksız geldi. Düğün olsa neyse de altı üstü isteme. Bence abartmışsınız. millet böyle bi şey için peşinize takılır mı bilmem.

Canim madem hic biri istediginiz gibi olmadi bence dugun gibi birsey yapin daha guzel.gelinligini giyersin, foto cekinirsiniz, sonra bir yemege gidersin sonra da balayi ;) daha guzel. Soz gununde bi numara yok ki gereksiz insan kalabaligi

Aman.. benim de dugunune dair pek guzel anilar yok. Cdsini izlemek isteniyorum,fotograflara bakmak istemyorum... 2.bir dugun yapalim bende isterim.ama butcemiz yok :(

Back
X