ama evlisiniz artık kavuşmuşssunuz.Fikirlerinizi dikkate alcam :) ama ben heyecanlı olurum çünkü o gün hiç heyecanını yaşayamamıştım farklı sebeplerdi sanırım ben şansımı denicem
Düğünü tekrar yapma şansım yok. Hiçbiri istediğimiz gibi olmadı . Ama telafi edebileceğimiz bişey olduğunu düşündüm söz gününün ben zaten tekrar isteme aşamasında değilim o güne dair güzel fotoğraflar istiyorum eşimle ben bu sefer özenle hazırlanalım söz pastası keselim arkadaşlarım olsun yanımda vs
Sacmalık.Benim bazı nedenlerden dolayı kız isteme çok kötü oldu içime dert ettim rüyalarıma bile giriyo o derece fotoğrafımız yok özenmedik hiç yanımda arkadaşlarım yoktu şimdi sorum şu o günü bu sefer doğru düzgün bişekilde ayarlasak olur mu sizce bunu ailemize söylesek nasıl karşılarlar? Eşimde aynı şekilde dert ediyo bunu.
Düğünü tekrar yapma şansım yok. Hiçbiri istediğimiz gibi olmadı . Ama telafi edebileceğimiz bişey olduğunu düşündüm söz gününün ben zaten tekrar isteme aşamasında değilim o güne dair güzel fotoğraflar istiyorum eşimle ben bu sefer özenle hazırlanalım söz pastası keselim arkadaşlarım olsun yanımda vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?