Kız isteme tekrarı?

Canim madem hic biri istediginiz gibi olmadi bence dugun gibi birsey yapin daha guzel.gelinligini giyersin, foto cekinirsiniz, sonra bir yemege gidersin sonra da balayi :KK66: daha guzel. Soz gununde bi numara yok ki gereksiz insan kalabaligi
aynen
illa yapicaksan bunu yap canım
isteme meslesinde herseyi bunkadar cok kafaya takıyosan tiiyede alınırsın
bu sefer onuda kafaya takarsın

Canım içini rahatlatmak için yapabilirsin ama yapmacık olacak bence gerek yok takma kafana böyle şeyleri gelecekten mutlu olmaya bak.Geçmiş geçmişte kalsın bırak :)

Benim bazı nedenlerden dolayı kız isteme çok kötü oldu içime dert ettim rüyalarıma bile giriyo o derece fotoğrafımız yok özenmedik hiç yanımda arkadaşlarım yoktu şimdi sorum şu o günü bu sefer doğru düzgün bişekilde ayarlasak olur mu sizce bunu ailemize söylesek nasıl karşılarlar? Eşimde aynı şekilde dert ediyo bunu.
vayy anasına bee bu kadar lüks bir dert bende şarterleri attırır

Benim bazı nedenlerden dolayı kız isteme çok kötü oldu içime dert ettim rüyalarıma bile giriyo o derece fotoğrafımız yok özenmedik hiç yanımda arkadaşlarım yoktu şimdi sorum şu o günü bu sefer doğru düzgün bişekilde ayarlasak olur mu sizce bunu ailemize söylesek nasıl karşılarlar? Eşimde aynı şekilde dert ediyo bunu.
ya babanız pişman olup bu sefer sizi vermezse :KK70:

Banada saçma geldi lakin hayat sizin hayatınız tekrar isteyebilirsiniz benim bir tanıdığım vardı ne istemem ne düğünüm istediğim gibi olmadı keşke yeniden istese düğünümüz olsa doğru düzgün fotoğrafımız bile yok dedi durdu sonra bir sorun çıktı yanlış anlama oldu çok yıprandı üzüldü aldatıldığını düşünmüştü eşiyle boşandı boşandıktan 3 ay sonra işin aslı çıktı şimdi tekrar evlenecekler bu kez içinde kalanları yapacakmış bazen çok istediğimiz şeylere dikkat etmemiz gerekiyor :) dua kapımız açık olabilir :)

Saçmalıkta üst level. :d
Hani evlendikten sonra dış Çekim yaptıranlar falan oluyor galiba da, bunu ilk kez duyuyorum. Bence çok bi esprisi yok sizden çok aile için yapılan bir şey. Benim de düğünümde Bi gelin için en önemli olan şey saçım kötü oldu yeniden düğün yapayım bari.

Evlenmişsin,kız istemesi mi olur?

Herkes rolüne çalışmış gelmiş gibi olacak kusura bakma.İki fotograf çekilecek diye büyüklerinize eziyet etmeyin.

Onu da geçtim ne heyecanı olacak kı bunun?İşin espirisi kalmamış..

Gülünç duruma düşme ihtimaliniz çok yüksek..

Böyle anlarda çoğu şey insanların kursağında kalıyor zaten.Mutlu musun huzurlu musun ona bak, bu da eksik kalıversin.

Sanırım yaşlarınız küçük eşin ve senin.

Takılma derim.

Bencede doğal olmaz hatta komik olur ben eşime aileme böyle birşey yapmak istediğimi söylesem şaka falan yaptığımı zannederler herhalde :KK48:

Back
X