Kız isteme tekrarı?

Aslinda ilk sacma diye dusundum.
Evlenmissin. Bidaha isteme olsa ne olacak olmasa ne olacak? Yani ayni ambiyans olmaz.

Ama sonra, insanlar nikah tazeliyor, ask tazeliyor herseyi tazeliyorlar. Isteme neden tazelenmesin.
Ya askinda icinizde kalmamis olur hemde isteme gibi degilde eglence gibide olur.
Daha cok eglenirsiniz. Tiyatro gibi oyun gibi...
Ailelerde iyi anlaşiyorsa iki tarafta biraz ucukluk varsa neden olmasin. :)
Bende bir ara esime. Düğünümü hic begenmedim tekrar düğün yapalım diye tutturmustum. :)

Olur ailelerde olumlu bakarsa.

İçinizde kalacaksa neden yapmayasiniz ki ?
Bana da gereksiz geldi ama bir omur pişmanlık yasayacagima yaparım bir daha :)
Bu ara da ne yapmak istersiniz icinizde kaldı bizler açısından istenirken aklımızda bulunsun ?

Bence olmaz.
Gereksiz geldi yani.

Mesela ben de gelinliğim rahatsız geldi bunaldım diye dış çekim yaptırmamıştım, bildiğin çekimi iptal ettim uğraşamam diye. şimdi doğum ve hamilelik çekimini abarta abarta yapıp acısını çıkartacağım.
Böyle başka şeyi abartılı yapsanız?

Bana saçma geldi, hiç mi derdiniz yok diyesim bile geldi ama sizin içinizi bilemem tabii..
Ben istesem aileler istemez, başta babam karşı çıkar, saçma bulur, yerin dibine geçirir yani:rolleyes:
Benim de nişanım berbattı, kötü hatırlarım hâlâ ama evlendim, hiç düşünmedim tazelemeyi.

Bence bayramda dünürler bi araya gelmişken yap
Zaten bayram diye herkes süslü puslu olur.
kahveleri yaparsin eşine de tuzlu yap madem
Sonra esin seni istesin hatun allahin emriyle bana varir misin diye :KK70:
İşte gülüşün falan bi pasta alin madem kesin gitsin tatli niyetine yersiniz

Sonra da telefonlardan foto çekerseniz
Bileziklerin varsa olaydan once esine ver de geri taksin sana :)
Hahaha zeytin!
Sen çok güzel yaşa emi.
Bizim olmayan düğün fotolarına da çare üretsene. :KK15:
Edit: ama yukarıdaki gibi zahmetsiz olsun.

Son düzenleme:
Üzgünüm ama biri bana böyle bişey söylese sadece gülerdim.

:)aklıma bişey geldı de neyse söylemıyım şimdi:)
valla mantık ararsan yok,ama çok istiyosan toplaşın bi akşam istesin kp seni babandan..
ama ya baban vermezse ne olcak:)

Düğünü tekrar yapma şansım yok. Hiçbiri istediğimiz gibi olmadı . Ama telafi edebileceğimiz bişey olduğunu düşündüm söz gününün ben zaten tekrar isteme aşamasında değilim o güne dair güzel fotoğraflar istiyorum eşimle ben bu sefer özenle hazırlanalım söz pastası keselim arkadaşlarım olsun yanımda vs
Kız isteme yerine nikah tazeleyin küçük bir kutlama yapın yemekli,ailenizi ve yakın dostlarınızı çağırın hatta gelinlik ve damatlık giyin yeni resimler çektirin.

eşinizle mutlu ve huzurluysanız bunun ne önemi var ki? zaten amaç evliliğe giden yol değil mi? evlendiyseniz aynı yolu bi daha yürümenin ne gereği var ki?

Bence bayramda dünürler bi araya gelmişken yap
Zaten bayram diye herkes süslü puslu olur.
kahveleri yaparsin eşine de tuzlu yap madem
Sonra esin seni istesin hatun allahin emriyle bana varir misin diye :KK70:
İşte gülüşün falan bi pasta alin madem kesin gitsin tatli niyetine yersiniz

Sonra da telefonlardan foto çekerseniz
Bileziklerin varsa olaydan once esine ver de geri taksin sana :)
bu olur bak:KK8::KK9:
çok istiyorsan
bana kalsa ne sıkıcı şey ya ne gerek var

Hahaha zeytin!
Sen çok güzel yaşa emi.
Bizim olmayan düğün fotolarına da çare üretsene. :KK15:
Edit: ama yukarıdaki gibi zahmetsiz olsun.

O biraz zahmetli oluyo ya ben evlendikten 4 sene sonra cektirdim
Ne cok özeniyodum fotograflar geldi 1 kere baktım album bile yaptirmadim :D

Byaz bi abiye al giy sacini düğüne gidicem diyerek ucuza yaptir. Fotoğrafçı arkadas varsa o da ucuza gelir

Benim elbise ayakkabi çanta 290 tl
Sac makyaj 130 tl
Fotoğraf Çekimi bedava idi

Yap gitsin ya icinde kalacağına
;)

Eğer aileler okeylerse olur neden olmasın...

Evliysenizde olur da o ilk heyecan olmaz sanki biraz daha sıradan olur, amaç sadece fotoğraf ise olur ya niye olmasnki

Valla ben inanamıyorum nelere özeniyo insanlar.
Olur mu şu ya Allah aşkına?
Gelinlik giyemeden evlendim gelinlikli bi fotom yok desen amenna tabi ki giy çektir foto derim ama, isteme nedir yaa? :olamaz:
Önünüzdeki günlerinizden anı biriktirin, farklı yerler gezin görün her anın fotosunu videosunu biriktirin, çoluğunuzla çocuğunuzla albümler yapın ne biliym...
Nikah masasına oturduğun, her sabah yanında uyandığın adamın babasının akşam sizinkilere gidip de "Allah'ın emriyle kızınızı oğlumuza.." diye muhabbetlere girmesi... Ciddi misin? Olmamalısın :KK43:

Back
X