Kız kardeş sorunsalı

Kız kardeş sorunsalı mı? Yoksa uyuşturucu sorunsalı mı? Esas problemi açığa kavuşturalım. . .
Şuan yakın değiliz o kadar şahsıma bi yanlışı olmadı düşüncesi ve kardeşiyle olan ilişkisi rahatsız etti

Bağımlılık yoksa sadece ayda yilda bir keyfi iciyorsa bir sorun yok. Kardeşine denettirmesinde de bir sorun yok bence. Ama eğer her gün içiyorsa bu bir sorun. Kardeşinden önce onun ne kadar ictiginden emin olun. Ve cok kisa sure önce bosanan biriyle iliskiye baslamak icin temkinli olun derim
7 ay once evleri ayırmışlar zaten resmi olarakta 2 ay once boşanmış. Haftasonu beraberdik içmedi yanımda..
Ne kadar sık içiyor bilmiyorum ama bana dürüst oldu içiyorum dedi ilk yemeğimizde hemde. Tekrar evlilik istiyorum düzensiz hayata alışamadım bana göre değil diyor

Bu arada dün kahvaltı yaptık beraber orda da bana ben kumarda oynarım dedi. Onu unuttum söylemeyi hatta dedi ki ne pislik adamım dimi dedi gülerek bende dedim ki karı kız ayağında vardır bi tek o kaldı dedim o da yaşa ve gör onu dedi...
Ben öyle biri değilim olan şeyleri söyledim zaten dedi.

7 ay once evleri ayırmışlar zaten resmi olarakta 2 ay once boşanmış. Haftasonu beraberdik içmedi yanımda..
Ne kadar sık içiyor bilmiyorum ama bana dürüst oldu içiyorum dedi ilk yemeğimizde hemde. Tekrar evlilik istiyorum düzensiz hayata alışamadım bana göre değil diyor

Içen iki kişi tanıyorum. Biri ipin ucunu kaçırıp daha baska uyusturucu türlerine yöneldi ve karısı onu boşadı. Diğeri de kafami dagitiyor diyor ama icti mi yaninda karisini kesseler uyanamaz o halde uyuyor. Yani çok dikkatli olun bence bir de bunu baştan söylemiş bana karışma ben bunu hep iciyorum demek istemiş. Bir de işin maddi boyutu var.. Siz bilirsiniz yine tabiki ama hem böyle bir bagimliligi olan biriyle hem de yeni boşanmış birinden ben olsam kesinlikle uzak dururdum!

Arkadaşlar merhaba sizinle bişey paylaşmak istiyorum.
Bu hafta sonu 10 sene önce yazlıkta tanıştığımız arkadaş grubumuzdaki çocukla yemek yedik. 12 sene sonra aklıma geldi instagramdan ekledim ve konuşmaya başladık eski günlerden vs. Sonra yemeğe çıktık tabi hayatında çok şey olmuş doğal olarak evlenmiş boşanmış bu süre zarfında. 30 yaşındayız bu arada erken bi evlilik yapmış 2 ay once de boşanmış. 2 sene evli kalmış her neyse ailesinden falan bahsederken bi konudan rahatsızlık duydum. Kız kardeşi var bunun 22 yaşında çok düşkün dünya bi tarafa kız kardeşi bi tarafa. Dedi ki ben kardeşimle arkadaş gibiyim sırdaşım dostum herşeyim. Onun yanlış yapmasını istemediğimden dolayı herşeyini bilirim arkadaşlarını tanırım falan dedi. Hatta sana yalan söylemicem ben ot kullanırım arada kardeşimde merak ettiği için benim yanımda denesin başkasıyla denemesin diye ona denettirdim dedi.
Ben alışkın olmadığımdan dolayı o an şok geçirdim.
Kafamdan kaynar sular boşaldı o kadar rahat bi adam değil gibi bi profili var.
Bana yanlış geldi ama ona göre çok normal. Başkasıyla denemesindense abisinin yanında denesin ne var bunda dedi. Annesi hollandalıymış dayıları falan ordaymış gidip gelirken alışmış ota.
Hadi kendi içmesini geçtimde kardeşinin bu kadar rahat davranmasına göz yumması bana ters geldi açıkcası. Konuştum dile getirdim gerçi ama çokta fazla abi kardeş ilişkisine karışamam banane ama bu insanı çok tanımak istiyorum hoşlandım çok. Ağır biri normalde mesela kız kardeşimin erkek arkadaşı olamaz daha çok küçük kafasında ama kalkıp ot içmesine göz yuman bi insan anlam veremedim.
Ama bu noktada biraz tedirgin oldum. Sizce bu konuya çok takılmamam mı gerekiyor yoksa sırf bu yüzden uzak mı durmalıyım? Bana yanlış bi sözü hareketi olmadı sonrasında bi kez daha görüştük ama bilemedim hanımlar. Ot kötü bişey mi onu da bilmiyorum. Böyle bi durumda şans verirmiydiniz size karşı yanlışını görene kadar. Çünkü bana yanlışı yok ve bunu da benle açık açık paylaştı. Saklamadı.
Bence uzak dur benim arkadaşımın kocası ottan hapise girdi alıp satmak suç artık

Icen bircok insan tanıyorum. Biri ipin ucunu kaçırıp daha baska uyusturucu türlerine yöneldi ve karısı onu boşadı. Diğeri de kafami dagitiyor diyor ama icti mi yaninda karisini kesseler uyanamaz o halde uyuyor. Yani çok dikkatli olun bence bir de bunu baştan söylemiş bana karışma ben bunu hep iciyorum demek istemiş. Bir de işin maddi boyutu var.. Siz bilirsiniz yine tabiki ama hem böyle bir bagimliligi olan biriyle hem de yeni boşanmış birinden ben olsam kesinlikle uzak dururdum!
Temkinli davranıyorum şuan zaten çok yeni birbirimizi tanımaya çalışıyoruz. Rahatsız eden bi durum olursa durmam çeker giderim. Biraz gözlemleyip öyle karar vermek istiyorum

Kiro adamlardan hoslaniyorsun. Adam kardesinin sevgilisi olup olmamasina karismasi hosuna gitti. Agir, damar abi bu iste! Tabiki sende kizsin, abin olsaydi bu sekilde düsünen, sende bulusamazdin. Ama birazcik tezzatlik olacak dimi? :)

:olamaz:

Ve ot içmeye karsi degilim ben. Hani yirmili yillarda birseylerin denenmesini normal karsiliyorum. Ancak 30 yasinda bir yetiskin için saçma buluyorum ben. Ayrica kardesi ile içmesini sorun olarak görmüyorum. Sigara içmekten farksiz.

Bu arada dün kahvaltı yaptık beraber orda da bana ben kumarda oynarım dedi. Onu unuttum söylemeyi hatta dedi ki ne pislik adamım dimi dedi gülerek bende dedim ki karı kız ayağında vardır bi tek o kaldı dedim o da yaşa ve gör onu dedi...
Ben öyle biri değilim olan şeyleri söyledim zaten dedi.

Ay acaba neden bosandilar, bir bilsek. Hiç belli degil.

Bizim ile dalgami geçiyorsun bilmiyorum. Derdin birinin donunu yikamaksa, buyur evlen.. :işsiz:

Benim kardeşim kenevirden kozmetik ürünleri yapıyor ve Avrupa Kanada da satışını yapıyor. Kendiside içiyor ama mesela asla alkol veya sigara içmez. Ot içip kendini bilmezligi ve ya başka bı arkadaşın dediği gibi ölü gibi uyumuslugu yoktur. Kenevirlerde çeşit çeşit ve hepsinin efekti degisiyor. Bizde zamanında 16 yaşındaki kuzenimize denettirdik evde gidip sokakta ne olduğu belli olmayan şeyleri denemeye kalkmasın diye şimdi 22 yaşında ve en kötü alışkanligi pub G oynamak :)))
Siz bu insanla yapamazsınız yapilariniz çok farklı görüşleriniz ayrı bosverin başka şeyleri merak edin

Ay acaba neden bosandilar, bir bilsek. Hiç belli degil.

Bizim ile dalgami geçiyorsun bilmiyorum. Derdin birinin donunu yikamaksa, buyur evlen.. :işsiz:
Onu da sordum ailesiyle çok içli dışlı olmuş kız. Hatta bi akşam buna ailesinin yanında sesini yükseltmiş kırılma noktası orası olmuş. Dediği bu içeriği bilemem tabi. Eşin ot içermiydi dedim hayır dedi.

Konu neden kız kardeş sorunsalı hiç anlamadım 🤷

Ot kullanan erkek arkadaş olmalıyken.

Kardeşine icirmese sorun olmayacak mı yani?

Evet kardeşine icirmesi, bir yandan da eteğine, sevgilisine karışması da hayatında olan kardeş, eş yakınlığındaki kadınlara kendi kafasındaki özgürlüğü hak gören bir adam olduğunu gösterir oda başlı başına bir sorun.

Onu da sordum ailesiyle çok içli dışlı olmuş kız. Hatta bi akşam buna ailesinin yanında sesini yükseltmiş kırılma noktası orası olmuş. Dediği bu içeriği bilemem tabi. Eşin ot içermiydi dedim hayır dedi.
Bi de kiza sormak lazim ot içen kumar oynayan biriyle evli olmak nasil bir seydi diye

Bi de kiza sormak lazim ot içen kumar oynayan biriyle evli olmak nasil bir seydi diye
5 senelik beraberlik sonrası evlenmişler kız biliyodur huyunu suyunu ama tabi evlilik başka bişey. Bana anlattığı kızın da çok rahat olduğu. Kız ve ailesi baya genişmiş.

valla balık baştan mı kokuyor ne?
kumar, ot, boşanma(ilişkilerinde ne kadar sağlıklı davranışlar sergilediği bilinmiyor)...
gözlemleyin tabi ama sizi de kendine çekecekmiş gibi bir izlenim de uyanmadı değil hani.

valla balık baştan mı kokuyor ne?
kumar, ot, boşanma(ilişkilerinde ne kadar sağlıklı davranışlar sergilediği bilinmiyor)...
gözlemleyin tabi ama sizi de kendine çekecekmiş gibi bir izlenim de uyanmadı değil hani.
Yaaaa Allah korusun ben sigara dahi içmedim hiç merak edip. Ama dediğim gibi bunlar hoşuma gitmedi hemde hiç. Gözümde korkmadı değil

Back
X