Kız kardeş sorunsalı

Bu arada dün kahvaltı yaptık beraber orda da bana ben kumarda oynarım dedi. Onu unuttum söylemeyi hatta dedi ki ne pislik adamım dimi dedi gülerek bende dedim ki karı kız ayağında vardır bi tek o kaldı dedim o da yaşa ve gör onu dedi...
Ben öyle biri değilim olan şeyleri söyledim zaten dedi.
Vay anam vay, neler dönmüş serhat ya.
Adam multi pislik çıktı rıza baba.
Ot var, kumar var enn kötüsü de kardeşe bağımlılık var. Üstüne karı kız ayağı da var muhtemelen "gel dene" diyor. Kutusunda büyük var kardeş hissediyorum. Hem de kocaman bir hayalkırıklığı.
Düzensiz hayata alışamamışmış bak sen. Tabi otlu donlarını yıkayacak, yemeğini yapacak, evini temizleyecek ara sıra da yatakta harikalar diyarı yaşatacak kadına ihtiyacı var.
Pis herif.
Sana tavsiyem, o hoşlantılarını al kaç.
Özel zevkin hanzo ise, bizim ülke hanzo cenneti, elini kaldırsan sütoğlan bir hanzoya çarpar zaten. Uğraşma sen yarı avrupalı hanzoyla.
Halis mulis Türk hanzosu.
Evde denemeyin.

Bu arada dün kahvaltı yaptık beraber orda da bana ben kumarda oynarım dedi. Onu unuttum söylemeyi hatta dedi ki ne pislik adamım dimi dedi gülerek bende dedim ki karı kız ayağında vardır bi tek o kaldı dedim o da yaşa ve gör onu dedi...
Dalga geçmek için mi açtınız konuyu?

Değilse ot , kumar daha ne olmasi lazım bir adamın hayatınızda olmamasi için?

Benim bir tanıdığım ot kullandı. Ot kullanımın uzun vadede yan etkilerinden bir tanesi şizofreniyi tetiklemesi. Başka psikolojik rahatsızlıklar da tetikliyebiliyor. Bu tanıdığım öyle kötü duruma geldi ki makasla kendi burnunu kesti/kesmeye çalıştı. Bunu yaptıktan sonra akıl hastanesine kapattılar. Şu anda çıkması mümkün değil. 8 yaşındaki oğlunu göremiyor. Oğlunun babasıni görmesini de yasakladılar. Cünkü bazen saldirganlasiyor. İşte ot sigara gibi diyenler var ya, degil

Vay anam vay, neler dönmüş serhat ya.
Adam multi pislik çıktı rıza baba.
Ot var, kumar var enn kötüsü de kardeşe bağımlılık var. Üstüne karı kız ayağı da var muhtemelen "gel dene" diyor. Kutusunda büyük var kardeş hissediyorum. Hem de kocaman bir hayalkırıklığı.
Düzensiz hayata alışamamışmış bak sen. Tabi otlu donlarını yıkayacak, yemeğini yapacak, evini temizleyecek ara sıra da yatakta harikalar diyarı yaşatacak kadına ihtiyacı var.
Pis herif.
Sana tavsiyem, o hoşlantılarını al kaç.
Özel zevkin hanzo ise, bizim ülke hanzo cenneti, elini kaldırsan sütoğlan bir hanzoya çarpar zaten. Uğraşma sen yarı avrupalı hanzoyla.
Halis mulis Türk hanzosu.
Evde denemeyin.
Aaaa nası bildiniz. Dün bunu da konuştuk ben dağınık biriyim beni arkamı toplaması lazım evlenceğim insanın dedi. Ben donumu atarım ordan da almam eski eşim arkamı toplardı bundan sonraki eşiminde bana hizmet etmesini isterim dedi bana laf attı yani. Alışverişi ben yapıyosam evde de işleri o yapacak bana hizmet edecek biriyle evlenebilirim ben böyleyim dedi. Şuan resmen onu anlattınız.

Benim bir tanıdığım ot kullandı. Ot kullanımın uzun vadede yan etkilerinden bir tanesi şizofreniyi tetiklemesi. Başka psikolojik rahatsızlıklar da tetikliyebiliyor. Bu tanıdığım öyle kötü duruma geldi ki makasla kendi burnunu kesti/kesmeye çalıştı. Bunu yaptıktan sonra akıl hastanesine kapattılar. Şu anda çıkması mümkün değil. 8 yaşındaki oğlunu göremiyor. Oğlunun babasıni görmesini de yasakladılar. Cünkü bazen saldirganlasiyor. İşte ot sigara gibi diyenler var ya, degil
Zararsız denilen ot mu yaptı bunları 😱

Aaaa nası bildiniz. Dün bunu da konuştuk ben dağınık biriyim beni arkamı toplaması lazım evlenceğim insanın dedi. Ben donumu atarım ordan da almam eski eşim arkamı toplardı bundan sonraki eşiminde bana hizmet etmesini isterim dedi bana laf attı yani. Alışverişi ben yapıyosam evde de işleri o yapacak bana hizmet edecek biriyle evlenebilirim ben böyleyim dedi. Şuan resmen onu anlattınız.
Dürüst hanzo.
O halde, cevabını bildiğiniz soruyu sordunuz. Yok anlamayacak kadar yeşilçam karakteriyim diyorsanız da evlenin siz bununla. Pembe yaşıyorsunuz.
Belli ki boşandığı kadın realistmiş. 😁

Şu kardeşe, kuzene ve diger ailenin kucuk üyelerine ot mot gibi maddeleri denettirmek nedir yahu? Hayir gerekcesi de asiri komik "sokakta denemesin" ne alakasi var yahu ailesinde ot cekmeyenler sokaklarda keş mi oluyor?
Kimse bana ot filan denetmedi, 26 yaşimdayim sokakta da denemedim ustelik kullanan arkadaslarim da vardi.

Kendin yapiyorsun birsey, etrafindaki kucuklere denetme hevesi nedir yani? 🙄 Sacma sapan seyler cok iyi iş yapmiş sanki yaninda icince noluyorsa...

Balık baştan kokmuş. Onun kardeşinden önce evlenip boşanmasını düşünün bence. 2 ayda hemen yeni bir ilişkiye nasıl başlamış yarın bir gün senden de ayrılsa demek ki 2 ayda unutacak.

Arkadaşlar merhaba sizinle bişey paylaşmak istiyorum.
Bu hafta sonu 10 sene önce yazlıkta tanıştığımız arkadaş grubumuzdaki çocukla yemek yedik. 12 sene sonra aklıma geldi instagramdan ekledim ve konuşmaya başladık eski günlerden vs. Sonra yemeğe çıktık tabi hayatında çok şey olmuş doğal olarak evlenmiş boşanmış bu süre zarfında. 30 yaşındayız bu arada erken bi evlilik yapmış 2 ay once de boşanmış. 2 sene evli kalmış her neyse ailesinden falan bahsederken bi konudan rahatsızlık duydum. Kız kardeşi var bunun 22 yaşında çok düşkün dünya bi tarafa kız kardeşi bi tarafa. Dedi ki ben kardeşimle arkadaş gibiyim sırdaşım dostum herşeyim. Onun yanlış yapmasını istemediğimden dolayı herşeyini bilirim arkadaşlarını tanırım falan dedi. Hatta sana yalan söylemicem ben ot kullanırım arada kardeşimde merak ettiği için benim yanımda denesin başkasıyla denemesin diye ona denettirdim dedi.
Ben alışkın olmadığımdan dolayı o an şok geçirdim.
Kafamdan kaynar sular boşaldı o kadar rahat bi adam değil gibi bi profili var.
Bana yanlış geldi ama ona göre çok normal. Başkasıyla denemesindense abisinin yanında denesin ne var bunda dedi. Annesi hollandalıymış dayıları falan ordaymış gidip gelirken alışmış ota.
Hadi kendi içmesini geçtimde kardeşinin bu kadar rahat davranmasına göz yumması bana ters geldi açıkcası. Konuştum dile getirdim gerçi ama çokta fazla abi kardeş ilişkisine karışamam banane ama bu insanı çok tanımak istiyorum hoşlandım çok. Ağır biri normalde mesela kız kardeşimin erkek arkadaşı olamaz daha çok küçük kafasında ama kalkıp ot içmesine göz yuman bi insan anlam veremedim.
Ama bu noktada biraz tedirgin oldum. Sizce bu konuya çok takılmamam mı gerekiyor yoksa sırf bu yüzden uzak mı durmalıyım? Bana yanlış bi sözü hareketi olmadı sonrasında bi kez daha görüştük ama bilemedim hanımlar. Ot kötü bişey mi onu da bilmiyorum. Böyle bi durumda şans verirmiydiniz size karşı yanlışını görene kadar. Çünkü bana yanlışı yok ve bunu da benle açık açık paylaştı. Saklamadı.
O otu kız kardeşine kullandıran, size de kullandırır. Yol yakınken kaçıp derhal uzaklaşın. Kendi hayatınızı, kendi ellerinizle mahvetmeyin!..

Benimde arkadaş gibi olduğum aramızda 14 yaş olan bi abim var.Alkoldür sigaradır dediğiniz gibi 18 yaşıma geldiğimde “deneyeceksen bunları merak ediyorsan benim yanımda dene başkalarının değil”...Ama ot öyle başka bir şey ki kendisinin kullandığı yetmiyor bir de kız kardeşine denettiriyor.İki ucu da b.klu değnek.Uzak durun bence.

Siz de bunları kabul edip evlenirseniz lütfen burda konu açıp nasıl kurtulurum bundan demeyin

Temkinli davranıyorum şuan zaten çok yeni birbirimizi tanımaya çalışıyoruz. Rahatsız eden bi durum olursa durmam çeker giderim. Biraz gözlemleyip öyle karar vermek istiyorum

Daha ne olacaktı acaba? Rahatsız olma eşiğiniz nedir?

Ya bizimle dalga geçiyorsunuz ya da ağır yokluktasınız, "nefes alsa yeter" diyecek duruma gelmişsiniz. Hangisi?
Eğer ikincisi ise adam sizden hoşlanmamış üzgünüm. Nasıl yürüdüyseniz artık, topuklarınızı vur vura kaçın diye sallamış durmuş.

Konu gerçekse ve adamın anlattıkları doğruysa da evlenin bence.

Herşeyini paylaştı demişsinİz ya,, olumlu bir izlenim anlamında, Yıllar sonrasındaki ilk görüşmede paylaştıklarının arasında ot olmasında bir mana bulurdum kesinlikle.
Hem yaklaşımınızı anlamak istemiş hem de ileride daha ilerisini paylaşmak için kapıyı aralamış.
Hatta otu ve diğerlerini sizinle bile paylaştırmak için..
Bu türden kullanımlara karışı iseniz yolun başından dönün.

Vayyy kumarı da şimdi gördüm.
Adam çok dürüstçe paylaşıyorrrrrrr 😂😂

Back
X