Umarim aldatmaz.kardesim kendisi annemle paylasti yani bizim ona rahatsizlik vercek bir durumumuz yok.sorun degil zaten kardesimin yuvasini emin olun sizden daha cok dusunuyorumudr.gorusmeden mutlu olcaksa gorusmem.ikimizde ozguven manyagi oldugumuz icin anlasamamiz normal.iki canmbaz bir ipte oynamaz.nyse hamilesiniz basimin tacisiniz suanda.hamilelere saygim sonsuzBenim kocam ilerde beni mutlaka aldatacak :) Burada anlastik. Kizkardesiniz de vesvesesinde hakli diyorum bende. Rahat birakin evli ciftleri. Sizin kendi yuvaniz yok mu. Sizinle gorusecek diye yuvasi mi yikilsin.
iyi bari ya esin arada biseyi yokmus..ama kardesinizin durumu hic iyi degil,ikna edin ve bir uzmana goturun canim allah yardimciniz olsunKiz kardesimin eside annemi aramis.karim iyi degil ablasini kiskaniyo demis.benle biraraya gelmek isyemiyormus.yani esi kardesime aciklamaya calisiyomus ama degisen bisey yok diyor
Evet cocuk hep cok istedi.enbasindan beri istiyor.9ay oldu evleneli.pskolojiso normal degil kabul ediyor zaten.doktora goturcek annem zorlada olsaKotu bir durum olsa gerek ,iftiraya maruz bırakıyor.bir kardes bunu söylüyorsa ya iftira eder hastadir.yada gerçektir allah korusun hissetmistir.sizde eminsiniz kendinizden bir an evvel destek almasını sağlayın. Yani kadin demekki kuruyor devamli,bunun yanindada çocuk düşünüyor enteresan!
Allah yardımcınız olsun büyürken yaşadığımız hersey önümüze geliyoDizilerin payida var tabi.ama babam ahlaksiz bi adamdi.bizde etkilendik saniyorum.kardesim daha fazla etkilenmis
Sagol canim.aslinda baska bi kadina kiskanclik duysa bu normal.ama bu durumu garip ve kotu yapan benden kislanmasi.buda bilinc altindan kaynakliyAllah yardımcınız olsun büyürken yaşadığımız hersey önümüze geliyo
Daha anlatsam neler neler.ozetledim sadece sklmayin diye
Evet kardesim bu durumu kendi icinde cozene kadar oyle yapmayi dusunuyorum bende.aksi gibi onun esiyle benim esim arkadaslar ve ayni yerde calisiyorlar oŕtak.isleri geregi cok sk biraraya geliyoruz biraz isim zor ama yeterki o huzurlu olsun ben hallederim bi sekildeKardeşiniz için çok üzüldüm. Bence onu rahatlatmak adına eniştesiyle ile ayni ortamlarda bulunmayın. Bu kararınızı da kardeşinize açıklayın.
Aynen kesinlikle tadavi olmali yardm almaliİyi akşamlar yavaştan bi şizofren başlangıcı olabilir doktora gitmezseniz ilerleyebilir bence hafife alıp geçiştirmeyin
Evet kardesim bu durumu kendi icinde cozene kadar oyle yapmayi dusunuyorum bende.aksi gibi onun esiyle benim esim arkadaslar ve ayni yerde calisiyorlar oŕtak.isleri geregi cok sk biraraya geliyoruz biraz isim zor ama yeterki o huzurlu olsun ben hallederim bi sekilde
Aynen pazartssi goturcekler nasipseDeliha86 bunu yazdım ama belki gözünden kaçar.
Psikoloğa gidin. Psikolog ilaç veremez zaten. Gerekli görürse sizi psikiyatri doktoruna ilaç tedavisi için yönlendirir.
Direk doktora yani bir psikiyatriste giderseniz ilaç verir ve aslında bişey düzelmez.
Eğer babanızın bu hareketleri kardeşinizin böylesine etkilemiş ve derinden yaralamis ise sizin terapi yapan bir psikoloğa gitmeniz gerekir.
Ay canim sanada gecmis olsun evet doktor sart"Sen ne alaka "derseniz , benim eşim şizofren , ilk başlarda ailesine eşimin konuştuğu saçma sapan şeyleri ve yaptıklarını anlattım ve doktora götürün dedim "bizim oğlumun delimi" dediler şimdi şizofren , ilaçlarını da içmiyo ve ailesi sadece para istemek için kapımız açıyor
Haydaa.valla nedesem bilemedim.zor.Ve siz zamanında götürseydiniz böyle olmuycaktı dediğimde, bana dedikleri tek kelime sen delirttin oldu
Aslinda benle ilgili soyledikleri cok normal seyler.sadece kardesim kurgulamis kafasinda ya kocamda babam gibi yaparsa diye.kız kardeşinin güven duygusu babadan dolayı zaten sarsılmış eniştenin sizinle ilgili söylediklei tuz biber olmuş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?