Kız kardeşim neden bana böyle davranıyor ?

Benim de benden 15 ay küçük kız kardeşim var ve aynen ben ne yapsam eleştirir.Ama başıma en ufak bir şey gelse ilk o koşar,ben de onun.Kardeşlik böyle bir şey.Dırdırları bile güzel :)

Birak uzerine gitme karisma belliki ergenligi atlatamamis.

Takilacak hiçbir şey yok. Kardeşler arasında çok sık yaşanan bir şey bu.

Benim erkek kardeşim de öyledir. O da çok eleştirir beni ama eleştirirken deşarj olduğunu düşünüyorum, rahatlıyor yani. Bazen alınıyorum falan ama geçiyor. Varsın eleştirsin ablasının bir tanesi. :)

Tam olarak kız kardeşim ile durumumuz. 2 saat yan yana dursak işin sonu didişmeye varıyor. Evlendi de rahat ettim biraz.

kız kardeşin mutsuz ve bıraz kotu kalplı gibi geldı bana

Sanırım alınganım haklısınız ve bu kadar kafaya takılacak bir durum yok sanırım :)

kardesiniz kocaman kiz karsiniz alip konussaniz anlamayacak degil.bizde abimle kardesimle bazen sert elestirel konusiyoruz ama zoruma gittigi zman neden boyle diyorsun diye uyariyor.sizinki zaten kiz kardes daha cok anlar .kardesim birbitimizi kirmayalim elestirirken tarzi .soyleyebilirsin

Kız kardeş insanın en yakın arkadaşıdır benim benden 2 yaş küçük kız kardeşim var biz de atışıtız böyle. Ama kollarız birbirimizi. ben evliyim uzaktayım kavgalarımızı bile özlerim. Kardeş sevgisi çok başka.

haklısın uzak kalayım biraz diyordum ama dayanamadım gene konuşuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…