Kız Kardeşim ve Erkek arkadaşı :/

Sonucu mutlaka yazıcam zaten canım, zaten olumsuz tepki alırsam yorumlara da ihtiyacım olacak

Kolay gelsin. Umarım olumsuz tepki almazsınız. Alacak olursanız da en olumsuz tabloyu hayal etmelerini sağlayın:) Mesela partilere gidemeyeceği için ağlayan kardeşiniz aceleye gelen, muhteşem olmayacak bir düğünle evlenip- muhteşem olmayacak bir evde bir öğrenci ile yaşamayı istemez herhalde:) Hayalimde öyle bir kişi canlandı da, en can alıcı örnek olarak bunu düşündüm şu an:)

Evet bu fikir çok iyi onu bununla korkutmayı deneyebilirim bakalım Allah kerim İnşallah iyi bir sonuç alacağım hadi bakalım

Kızlar sabah kız kardeşime dersin bitince sen erkek arkadaşın ben bi çay içelim dedim. Kabul etti oturduk bir kafeye çaylarımızı söyledik. Havadan sudan konuşuyorduk. Ben güzel bir dille çocuklar evlenmenize kesinlikle karşı değiliz ama birbirinizi seviyorsanız sabretmeyi bilmelisiniz. Ben üniversiteyi bitirdim biliyorsunuz erkek arkadaşım da bitirdi ama askerliği var tabi ki bende evlenmeyi istiyorum ama sevgi sabır gerektirir bazı şeylerin tam olması gerekir evlilik için, seneye bir nişan takalım o sırada demir'de askerliğini yapsın gelsin bir işe girsin bizimkinin okulu bitince de evlenin. Şimdi evlenseniz mutlu olsanız bile bileceksiniz ki aileler zoraki kabul etmiş olacak siz de istemez misiniz zamanı geldiğinde ailelerin canla başla mutlulukla içleri rahat bir şekilde size düğün yapmasını dedim. Bizim kız tepki gösterdi bunun için mi çağırdın abla bizi aşk olsun falan diye. Dedim evlilik büyük sorumluluk dizilerde izlediğiniz kadar kolay değil, hele en büyük sorumluluk erkeğe düşüyor sen evliyken kocanı 6 ay asker beklemek mi istersin nişanlıyken okulunda okurken mi dedim. Çocuk haklısın abla, dediğin gibi yapalım dedi. Bizimki hala söyleniyor darıldı bana ama şimdilik hallettim gibi bakalım iş sevgilisine düşüyor o ikna olmuş gibi

ooff ooff hayatı neden erkenden yaşama merakımız var ki ..
daha okulu bitirsin bakalım bismillahh,baban tavır koysun cnm ..:26:
yaşı da küüçük okulun bitmeden düüğün yok deyin derim benn..

ooff ooff hayatı neden erkenden yaşama merakımız var ki ..
daha okulu bitirsin bakalım bismillahh,baban tavır koysun cnm ..:26:
yaşı da küüçük okulun bitmeden düüğün yok deyin derim benn..

Canım biz neler neler dedik de şımarık işte parmağında bir tektaş uyurken bile çıkarmıyor ama yukarda yazdım bugün ikisiyle bir konuşma yaptım bizim kız aynı tas aynı hamam ama çocuk ikna oldu gibi gibi bakalım

insallah akıllanır cnm , aceleye gerek yok ..

Super coooookkkk sevindim canim

Konuşmanın işe yarayacağını biliyordum erkekler bu tarz şeyleri daha çok önemserler ayakları daha sağlam basar çünkü :) Halletmene sevindim. Kız kardeşin söylensin boşver :))

Ben de üniversite 2. sınıftayım sevgilim var doğal olarak evlenmeyi falan düşünüyoruz 7 yıldır tanıyoruz birbirimizi ama yani ben daha varlığından bile anneme 5 ay önce söz ettim ki evlenmek fikrini açtığım gibi kızılca kıyamet kopar ve küçük yaştan beri ben okuma fikriyle büyütüldüm önce ayaklarının üstünde dur kendi paranı kazan sonra evlen dedi ailem daima bana bu yüzden bu fikri bile açamam henüz aileme ailemi düşünüyorum bu yükün altından kalkmak öyle de kolay değil. Gerçi ben kardeşinizin sevgilisinin aklında kötü fikirler aradım birden niyeyse maddi durumunuz falan iyiyse artık her şey oluyor yani .. Kızlarımızı kandırmak kolay ben de dahil iki güzel sözle 3 ay havalara uçabilirim bence kardeşinizin eline verin laptopu gelsin buradaki insanların dertlerini okusun evli insanlarla konuşsun ne bileyim yani yazık etmesin kendisine şu an evlenen bütün arkadaşlarım pişman Allah pişman etmesin ama valla öyle kolay değill annen baban değil ki bi laf etse sana ne kadar zoruna gider hayat zindan olur yazık çok üzüldüm inşallah bu fikirden vaz geçer ki siz zaten ona gayet ılımlı yaklaşmışsınız. Sizi de tebrik ederim kardeşinizi umursuyorsunuz. ..

yapacak bişey yok reşit olmuş artık kendi hayatını düşünmeli,siz sıkmayın belki de bunaldığından evlenmek istiyordur,eğer vazgeçmezse de karşı çıkmayın bırakın evlensin 2 seneye kalmaz boşanır kendi hayatını mahveder.

aynısını çok arkadaşımda akrabamda yaşadım herşeyi denedik malesef olmayınca olmuyor bazen.

ben 2.5 yıldır çalışıyodum da utandım babama evlenicem demeye bu kız nasıl aileye böyle isyan edebiliyo evlenicem okulu bırakırım filan diye ki bide baba orta yolu bulmaya çalışıyo kız kabul etmiyo :44::44: neyle geçiniceklermiş ? 2 cinsel dürtü aşkıyla evliliğe niye atlıyo bu kızlar ya

Eğer evlenirse artık ona babasının değil kocasının bakacağını söyleyin
Kararlı durun bu konuda
Çocuğa ve ailesinede aynı şeyi özellikle belirtin
Bakalım göze alabilecekler mi?

bunu ne zamandan beri istiyor? komşumuzun kızı da böyle yapmıştı yıllaaar önce meğerse hamileymiş kız o yüzden acele ediyormyş ailesinin de kendisinin de başını yaktı. Allah muhafaza, o geldi aklıma.

vay bee yeni nesil evlenme aşkıyla tutuşuyor...eee nede olsa "bir denerim olmadı boşanırım yaa amaaaaann nolcak" kafası var tabi...

ben de yeni nesilden sayılırım ama bu kadar geniş olamadım yani.madem evlenicekmiş ve iknalarınız işe yaramamış ozaman okul parasını harçlığını kirasını falan ödemeyeceğinizi masraflarını bundan sonra kocasının karşılaması gerektiğini söyleyiverin.

ne bileyim gözünü korkutmayı deneyin yani..

E bi istesinler söz yapın sonrasının ha deyince olmadığını göreceklerdir.
Öğrenciyken evlenen arkadaslarim var.. kizin ailesi de oglanin ailesi de destek oluyor. Haliyle bursları da var. Bir de betler part time is buldular mi bir sekilde geciniyorlar..
hayat görüşü herkesin farklı olabilir elbette ancak benim arkadaslarim genelde harama dusecegimize bu kadar yil beklemeyelim vaktinde evlenelim diye düşünüyorlar.
Korkmayin inatlasmayin sadece süreci kontrol altında tutun.

Aylar geçmiş üstünden ne oldu son durum kaçmadı kız inşAllah..

Bilmiyorum, aklima pek iyi seyler gelmiyor. Bu kadar acele ediyorlarsa kiz kardesin hamile olabilir, yada cinsellik yasamis olabilir ve bunun için evlenmek istiyebilir.

Eger bunlar yoksa, yapabilceginiz sey kiz kardesinin harçligini tamamen kesmek. Hatta yurtta yasiyorsa, yurdun ücretlerini ona ödetirmek, evde yasiyorsa oda kirasi anlaminda para vermesi. O sekilde en azindan maddi sorunlar ile tanismis olur. Bu zaten iliskisinede yansir.

Halen evlenmek istiyorsa da evlensin fakat maddi yardimda bulunmayin. Yardim istersede " eh, evlenmek istiyen sendin, bize birsey sormadan, o halde madem evlenecek kadar olgunsun, herseyi ödemek içinde olgunsundur" deyin, bakalim ne oluyor.

Aaaah bu küçük kardeşler aah...
İnat etmiş olabilir mi ?
He he deseniz kendiliğinden ateşi söner belki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…