- 23 Ağustos 2020
- 4.699
- 8.860
- 108
- 35
- Konu Sahibi Deltavealfa
-
Bahanesi doktora bitsin vs şu anki maaşım az bize yetmez, ama zaten orda tek yaşıyor, yanına yerleşebilir4 yıl az zaman değil illa ki karşılıklı beklentiler konuşulmuştur diye düşünüyorum. Çocuk evlilik fikrine olumsuz mu bakıyor, şimdi erken diye mi düşünüyor?
Bahane değil gayet mantıklı ve geçerli sebepler ama bunlar.Bahanesi doktora bitsin vs şu anki maaşım az bize yetmez, ama zaten orda tek yaşıyor, yanına yerleşebilir
Bahanesi doktora bitsin vs şu anki maaşım az bize yetmez, ama zaten orda tek yaşıyor, yanına yerleşebilir
Bilemedim ama nişan da mı Yapılmazdı bunca sene? Bir evlilik teklifi?Bahane değil gayet mantıklı ve geçerli sebepler ama bunlar.
Bunları yapınca iş ciddiye binmiş olur. Tam anlamıyla evlilik kararı vermeden o yola girmek istemiyordur muhtemelen. Uzun uzadıya nişanlılıklar pek iyi olmuyor bence de.Bilemedim ama nişan da mı Yapılmazdı bunca sene? Bir evlilik teklifi?
Bilemedim ama nişan da mı Yapılmazdı bunca sene? Bir evlilik teklifi?
Ben de böyle düşünüyorum açıkçasıŞahsen ben olsam birikimini beni görmek için harcayan sırf yanıma gelmek için onca yolu çeken birine böyle davranırım. Çocuk kardeşinizi kaybetmekten korkmuyor.
Beklentiler uyuşmuyor olabilir mi? Yani, kardeşinizin "bu adam ilerde belki değişir, bir evlenme teklifi eder" diye düşüncesi mi var?Selam hanımlar
Konuyu kısa ve öz anlatmaya çalışacağım.
Kız kardeşim 29 yaşında. 4yıldır süren bir ilişkisi var kendisiyle yaşıt bir çocuk. Türkiyede tanıştılar sevgili oldular derken erkek arkadaşı doktora için Amerikaya gitti.
3.5 senedir orada. Kız kardeşim bu süreçte iyi bir şirkette çalışıyor para biriktirip sürekli amerikaya gidiyordu (pandemi öncesi)
Yani sırf çocukla görüşmek için tüm birikimini harcadı. Erkek arkadaşı yazları 1 kere geliyor rutinde olduğu gibi yani, kardeşim olmasa da ailesi için yine gelir.
Kardeşim Amerikaya gittiğinde 1aya yakın kalıyor tüm bayramlar vs de hep orda sırf görüşmek için. Artık bir yüzük takılsın, adı konsun beklentisi var kardeşimin ama yok erkek arkadaşında tık yok.
Aslında Türkiyeye geri dönmeyecek belli ama kardeşim zaten hazır yanına yerleşmeye, fakat çocuk gel evlenelim buraya yerleş vs demiyor.
Neyse çok uzattım kardeşim ne yapsın? Yani iyi giden bir ilişki sırf bu yüzden bitiremiyor ama ben erkek arkadaşını da anlayamıyorum açıkçasıdaha ne kadar böyle devam edecek, bu tip konularda çözüm bulan var mı?
Bilemedim ama nişan da mı Yapılmazdı bunca sene? Bir evlilik teklifi?
Yani ben de öyle kısa sürede hemen evlenelim kafasında olmadım ama 4 sene fazla ya.Selam hanımlar
Konuyu kısa ve öz anlatmaya çalışacağım.
Kız kardeşim 29 yaşında. 4yıldır süren bir ilişkisi var kendisiyle yaşıt bir çocuk. Türkiyede tanıştılar sevgili oldular derken erkek arkadaşı doktora için Amerikaya gitti.
3.5 senedir orada. Kız kardeşim bu süreçte iyi bir şirkette çalışıyor para biriktirip sürekli amerikaya gidiyordu (pandemi öncesi)
Yani sırf çocukla görüşmek için tüm birikimini harcadı. Erkek arkadaşı yazları 1 kere geliyor rutinde olduğu gibi yani, kardeşim olmasa da ailesi için yine gelir.
Kardeşim Amerikaya gittiğinde 1aya yakın kalıyor tüm bayramlar vs de hep orda sırf görüşmek için. Artık bir yüzük takılsın, adı konsun beklentisi var kardeşimin ama yok erkek arkadaşında tık yok.
Aslında Türkiyeye geri dönmeyecek belli ama kardeşim zaten hazır yanına yerleşmeye, fakat çocuk gel evlenelim buraya yerleş vs demiyor.
Neyse çok uzattım kardeşim ne yapsın? Yani iyi giden bir ilişki sırf bu yüzden bitiremiyor ama ben erkek arkadaşını da anlayamıyorum açıkçasıdaha ne kadar böyle devam edecek, bu tip konularda çözüm bulan var mı?
Kaldı ki sadece yol parası bu. Yurtduşı çok pahalı. Kız resmen servet dökmüş. Bu çok abartı geldiYorumların bazılarını çöp buldum açıkçası, evlilik meraklısı değilim kezban değilim modernizm diye yooooo o olmasa da olur bu olmasa da olur yazılmış. Arkadaşlar şaka mı yapıyorsunuz, bir gidiş dönüş bileti 1500$ en az, kız 4 kez gitse 60000TL para yapıyor. 12saat yolda sürünmek cabası benim 3 saatlik Almanya uçuşundan nevrim dönüyorken. 1 değil 2 değil 4 yıl yahu 250.000tl sıfır araba parası. Düzgün bir erkek var mı sizce karşı tarafta???
E gitmeseymiş, zorla mı götürtmüş adam? Tehdit mi etmiş, cebren ve hile ile bilet mi aldırmış, ne yapmış? Yani yapıp yapıp sonra ben çok emek verdim, çok para harcadım demek dünyanın en saçma şeyi. Adam çıkar yapmasaydın der geçer.Yorumların bazılarını çöp buldum açıkçası, evlilik meraklısı değilim kezban değilim modernizm diye yooooo o olmasa da olur bu olmasa da olur yazılmış. Arkadaşlar şaka mı yapıyorsunuz, bir gidiş dönüş bileti 1500$ en az, kız 4 kez gitse 60000TL para yapıyor. 12saat yolda sürünmek cabası benim 3 saatlik Almanya uçuşundan nevrim dönüyorken. 1 değil 2 değil 4 yıl yahu 250.000tl sıfır araba parası. Düzgün bir erkek var mı sizce karşı tarafta???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?