• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız kardeşim ve talibi

Zamanmakinesi

Yorumcu baba😼taze anne👶
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
421
Puanlar
23
Kızlar sizin fikirlerinizi önemsiyorum kız kardeşim tıp 3. Sınıf 23 yaşında biraz geç kazandı neyse 27 28 yaşında uzmanlığı yeni kazanmış bir dr talibi çıktı adam bizim aileye çok uygun her şeyi ile istediğimiz gibi .Ama yine de ne gerek vardı diye kabul etmedi kardeşim okulum var.Ama adam baya ısrarcı açıkçası bizde beğendik dedik o zaman son seneye kadar beklesin 27 yaşında falan olur belki ama adama söylemedik yok dedi ama durup durup zaman geçince yine arayıp söylüyor.Siz olsanız ne yaparsınız.Biz zaten yok dedik adam ısrarcı ve her şeyi ile istediğimiz gibi kardeşim de tipini beğenmiş gene de zorlamıyoruz ilerde derse ki ben beğendim keşke olsaydı.Benim fikrimi önemsiyor ben çok kararsız kaldım hayır dedim ama gene de karışmak istemiyorum.

Ben olsaydım okurken evlenmezdim. Hele bir de tıp okurken asla. Ya zaten zor bir bölüm, ev sorumluluğuyla nasıl gidecek ki? Kayın ailesiydi bilmem neydi derken sorumluluklar arttıkça artacak.
Kısacası benim kızım ya da kardeşim olsa evlenme derdim. Tabi fikrimi sorarsa. Sormazsa da ağzımı açmazdım.

Kiz kardesiniz "belki" evlenir diye elin adamını senelerce beklemeye mi alacaksiniz?

Ki kardesinizin belli ki gonlu yok. Aileye uygun ve sizin istediginiz gibi diye kardesiniz niye aşık olmadigi biriyle evlensin, bunu mu layik goruyorsunuz kardesinize?

Kızlar sizin fikirlerinizi önemsiyorum kız kardeşim tıp 3. Sınıf 23 yaşında biraz geç kazandı neyse 27 28 yaşında uzmanlığı yeni kazanmış bir dr talibi çıktı adam bizim aileye çok uygun her şeyi ile istediğimiz gibi .Ama yine de ne gerek vardı diye kabul etmedi kardeşim okulum var.Ama adam baya ısrarcı açıkçası bizde beğendik dedik o zaman son seneye kadar beklesin 27 yaşında falan olur belki ama adama söylemedik yok dedi ama durup durup zaman geçince yine arayıp söylüyor.Siz olsanız ne yaparsınız.Biz zaten yok dedik adam ısrarcı ve her şeyi ile istediğimiz gibi kardeşim de tipini beğenmiş gene de zorlamıyoruz ilerde derse ki ben beğendim keşke olsaydı.Benim fikrimi önemsiyor ben çok kararsız kaldım hayır dedim ama gene de karışmak istemiyorum.
Hem yaşı küçük, hem de okulu bitmemiş. Şimdi sevgili olsunlar, baktılar anlaşıyorlar, mezuniyetten sonra yüzük takılır.

Tıp fakültesi öğrencisi, gencecik pırıl pırıl, zeki bir kız olacağım ve evlilik düşüneceğim. 🤨😂 Kız kardeşiniz yasina göre çok olgunmuş masallah, en güzel cevabı vermiş zaten. Derslerine odaklansın, mezun olsun önce. Bin tane daha aday bulur böyle. Ayrıca adamın ısrarı da hiç hoşuma gitmedi. Küçük yaşta evlenip kontrol ederim der gibi, iyi niyetli bulmadım.

Kardesinize erkek mi yok baska, kitlik mi var? Tanimadiginiz adam, bulunmaz hint kumasi mi da kacmasin diye kirk takla atiyorsunuz? Kiz tip okuyor bir yandan da ugrastigi islere bak. Adam cok iyi olsaydi hayir cevabini alinca cekilirdi kosesine zaten ne bu israr kiyamet okuyan kizi kafalamaya calisiyor.

Yahu doktorla evlenilir mi?
Biz çevremizdeki herkese doktorlardan uzak durun tavsiyesi veriyoruz.
Kardeşiniz akıllı bir kızmış 🤗
Not :doktor , hemşire degilim

doktor abi çok uyanıkmış. evin işini yaptıracak, çocuk yapıp eline bırakacak genç ve tıp terk karı arıyor. aileler kızları satmaya bu kadar meraklı olunca isteyenin bir yüzü kara demiş şansını denemiş. rahat bırakınız kızcağızı.

doktor abi çok uyanıkmış. evin işini yaptıracak, çocuk yapıp eline bırakacak genç ve tıp terk karı arıyor. aileler kızları satmaya bu kadar meraklı olunca isteyenin bir yüzü kara demiş şansını denemiş. rahat bırakınız kızcağızı.

Aynen öyle. Meslek sahibi, koca herifin hem de doktorun okuyan, öğrenci bir kızla ne isi olur :110: Bariz sekilde gözü acilmamis kız arıyor, allahtan kız akilli, cahil ailesini dinlemiyor.

Back
X