• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız kardeşim :(

endoplazmikretikulumcu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
247
149
53
34
Merhaba herkese,
Canım çok sıkkın boğazım düğüm düğüm..
Kız kardeşim 1 aydır grip nezle gibi halsiz sonra covid oldu sonra kabakulak oldum abla dedi galiba,doktora gitmiş muayene etmeden evet kabakulak demiş,ilaç verip yollamış,kulakla çene arasında epeyce büyük ve sert bi şişlik var,sonra 20lik dişi ağrıyınca bi daha gitmiş diş içerde apse yapmış ondan bu ağrı ve şişlik demişler yine yollamışlar
Ama son 1 haftadır gözlerinin kapakları düştü ve yüzü uyuştu yarın başka bi doktora randevu aldı ama içimiz çok acıyor
Beni teselli edin bişey çıkmaz deyin :(
Daha 22 yaşında öğretmen atamayı bekliyor çok güzel bi puanı var
Çok da stres yaptı atanacağım diye ondan oldu diyoruz
Allahım kardeşime de bütün şifa bekleyenlere de şifa ver :(
Dualarınızı bekliyorum lütfen 🙏

Kardeşine allah acill şifalarr versinn insaallahh canım benimm kötü bise yoktur insallahh belki strestendir öylee doktorda nasil muayene etmeden yollayabiliyoki ilac verip anlamadim zaten yaaa bise olacagından sanmiyorum acikcasi yuzu uyustu diyosun o kan dolasimin engellemesi nedeniyle bu durumda uyusma olabilir iyi düşünün iyi olsun❤

Öncelikle çok geçmiş olsun. Ciddi bir rahatsızlık değildir umuyorum.

Bahsettiğiniz şişlik sanki lenf bezi şismesini anımsatti bana. İşın uzmani filan değilim fakat benzer bir soğuk algınlığı ardından kızım yaşamıştı. Bize de çene kırığından bile bahsetmişlerdi fakat soguk algınlığı sebepli lenf bezi şiştiğini oğrenmiştik. Onun tam çene bitisinin altında sert bir şişlikti ilacla halloldu.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Ciddi bir rahatsızlık değildir umuyorum.

Bahsettiğiniz şişlik sanki lenf bezi şismesini anımsatti bana. İşın uzmani filan değilim fakat benzer bir soğuk algınlığı ardından kızım yaşamıştı. Bize de çene kırığından bile bahsetmişlerdi fakat soguk algınlığı sebepli lenf bezi şiştiğini oğrenmiştik. Onun tam çene bitisinin altında sert bir şişlikti ilacla halloldu.
İnşaallah öyledir kardeşimin de 🤲🏻

Merhaba herkese,
Kız kardeşim 1 aydır grip nezle gibi halsiz sonra covid oldu sonra kabakulak oldum abla dedi galiba,doktora gitmiş muayene etmeden evet kabakulak demiş,ilaç verip yollamış,kulakla çene arasında epeyce büyük ve sert bi şişlik var,sonra 20lik dişi ağrıyınca bi daha gitmiş diş içerde apse yapmış ondan bu ağrı ve şişlik demişler yine yollamışlar
Ama son 1 haftadır gözlerinin kapakları düştü ve yüzü uyuştu yarın başka bi doktora randevu aldı ama içimiz çok acıyor
Beni teselli edin bişey çıkmaz deyin :KK43:
Allahım kardeşime de bütün şifa bekleyenlere de şifa ver :KK43:
Öyle içinizi acıtacak kadar büyük bir dert değil bahsettiğiniz bi sakin olun
Büyük ihtimalle iltihabi bir durum var, dedikleri gibi yirmilik dişten kaynaklı olabilir, iltihap sinirlere bası yaptığı için yüzü uyuşuyordur. İltihap iyileştirilip diş çekilince sorun biter.

Öyle içinizi acıtacak kadar büyük bir dert değil bahsettiğiniz bi sakin olun
Büyük ihtimalle iltihabi bir durum var, dedikleri gibi yirmilik dişten kaynaklı olabilir, iltihap sinirlere bası yaptığı için yüzü uyuşuyordur. İltihap iyileştirilip diş çekilince sorun biter.
Ayyy inşallah böyle çıkar da gelir tekrar alıntı yapar size teşekkür ederim 🙏

Nasıl oldu kardeşiniz? doktor ne dedi? Üzüldüm merak ettim. Rabbim şafii ismiyle şifa versin inşaallah 🤲🏻 🤲🏻 🤲🏻
Yarın bi araştırma hastanesine görünecek bugün gittiği de ultrason bakmış ve bişey yok demiş 🤦‍♀️ Salatalık büyüklüğünde yumru var bişey yok demiş korkma demiş :(

Kist büyüdüğü zaman da öyle oluyor ben de dişimi beklettim beklettim sonra öyle oldu. Doktor şok olmuştu ne büyük kist varmış diye. Allah razı olsun çok güzel temizledi ağrı bile çekmedim. Kardeşinizin de öyle olur insaAllah

Lenf bezi şişmiştir büyük ihtimal ağrırda . Dişlerden dolayı kabakulaktan dolayı hafif soğuk algınlığında bile şişebiliyorlar . Antibiyotik ile hallolur umarım geçmiş olsun

Merhaba herkese,
Beni teselli edin bişey çıkmaz deyin :KK43:
Allahım kardeşime de bütün şifa bekleyenlere de şifa ver :KK43:
gelişmeleri yazarsanız bizede tecrübe olur. geçmiş olsun. kabakulak saçma geldi zaten

Geçmiş olsun nasıl oldu kardeşin
Bugün Mersin’de öneri üzerine bir hastaneye gitti doktorlar çok ürkütmüş bir sürü tetkik almışlar ve evet “kanser” olma ihtimalin var hazırlıklı ol demişler :(
Canımız acıyor dua istiyorum 🤲🏻

Back
X