• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız kardeşim :(

Lenf bezi şişmiştir büyük ihtimal ağrırda . Dişlerden dolayı kabakulaktan dolayı hafif soğuk algınlığında bile şişebiliyorlar . Antibiyotik ile hallolur umarım geçmiş olsun
Ahh keşke ama 7 kilo verdi 10 günde :(

Merhaba herkese,
Canım çok sıkkın boğazım düğüm düğüm..
Kız kardeşim 1 aydır grip nezle gibi halsiz sonra covid oldu sonra kabakulak oldum abla dedi galiba,doktora gitmiş muayene etmeden evet kabakulak demiş,ilaç verip yollamış,kulakla çene arasında epeyce büyük ve sert bi şişlik var,sonra 20lik dişi ağrıyınca bi daha gitmiş diş içerde apse yapmış ondan bu ağrı ve şişlik demişler yine yollamışlar
Ama son 1 haftadır gözlerinin kapakları düştü ve yüzü uyuştu yarın başka bi doktora randevu aldı ama içimiz çok acıyor
Beni teselli edin bişey çıkmaz deyin :KK43:
Daha 22 yaşında öğretmen atamayı bekliyor çok güzel bi puanı var
Çok da stres yaptı atanacağım diye ondan oldu diyoruz
Allahım kardeşime de bütün şifa bekleyenlere de şifa ver :KK43:
Dualarınızı bekliyorum lütfen 🙏
Rabbim sìfa versin Allah emeklerini yemeyi nasip etsin.

Çok geçmiş olsun... Allah şifasinida verir inşallah kardeşiniz için annemden dua isteyeceğim Çok üzüldüm
Kuzenimde aynı rahatsizlik var sizin kardeşiniz kilo kaybı düşündürücü?türleri farklimi?kuzenim iyi gibi riskli ameliyat demişler 1 sene oldu daha ameliyat olamadı pandemiden dolayı

Bir arkadaşım oğlunda da aynı kardeşinizin belirtileri mevcut kilo hariç ameliyat oldu iyileşti yarın arar detayları öğrenir yazarım buraya

Çok geçmiş olsun... Allah şifasinida verir inşallah kardeşiniz için annemden dua isteyeceğim Çok üzüldüm
Kuzenimde aynı rahatsizlik var sizin kardeşiniz kilo kaybı düşündürücü?türleri farklimi?kuzenim iyi gibi riskli ameliyat demişler 1 sene oldu daha ameliyat olamadı pandemiden dolayı

Bir arkadaşım oğlunda da aynı kardeşinizin belirtileri mevcut kilo hariç ameliyat oldu iyileşti yarın arar detayları öğrenir yazarım buraya
Çok sevinirim

Merhaba herkese,
Kız kardeşim 1 aydır grip nezle gibi halsiz sonra covid oldu sonra kabakulak oldum abla dedi galiba,doktora gitmiş muayene etmeden evet kabakulak demiş,ilaç verip yollamış,kulakla çene arasında epeyce büyük ve sert bi şişlik var,sonra 20lik dişi ağrıyınca bi daha gitmiş diş içerde apse yapmış ondan bu ağrı ve şişlik demişler yine yollamışlar
Ama son 1 haftadır gözlerinin kapakları düştü ve yüzü uyuştu yarın başka bi doktora randevu aldı ama içimiz çok acıyor
Geçici yüz felci olmuş olabilirmi çok geçmiş olsun

Bugün Mersin’de öneri üzerine bir hastaneye gitti doktorlar çok ürkütmüş bir sürü tetkik almışlar ve evet “kanser” olma ihtimalin var hazırlıklı ol demişler :KK43:
Canımız acıyor dua istiyorum 🤲🏻
Banada ayni seyi soylediler, bir dunya test yapildi.
Sonuclar cikmadan hemen uzulmeyin bekleyin.
Dr lar her ihtimali degerlendirmek zorunda.
İnsallah kardesinizde de bir sey cikmaz icinizi ferah tutun 🌺

Merhaba herkese,
Allah acil şifalar versin

Hangi hastalık acaba onu öğrenin 🙏

Çok geçmiş olsun, lenf bezi şişliği yüz felci vs olunca çene tümörlerinden biri de olabilir, tümör büyüdükçe sinire baskı yapar, lenf bezleri şişer, yüzde çenede şişme asimetriler oluşur. çene filmi tomografi vs alındı mı? Öyle bir durumsa tümör cerrahi olarak çıkarılıyor ve hasta normal hayatına dönüyor, büyük çoğunluğu iyi huylu oluyor. Allah acil şifalar versin 🙏

Arkadaşımın oğlu dişi ve damağında arasında huylu tümör varmış yüzünün bir tarafı şişkinlik kilo kaybı olmamış

Kuzenimin tükürük bezininde kütle varmış ameliyat demişler pandemiden dolayı olamamış takip ediliyor ara ara dudağında uyuşma kilo kaybı yok

Allah şifa versin inşallah dualarımız sizinle🙏

Back
X