- 27 Nisan 2008
- 6.671
- 18
- 158
- Konu Sahibi gxuxl_endam06
Sorun çıkacaksa doğulusunda da., batılısında da çıkar. Mühim olan birbirlerini sevmeleri.
tam da bunu yazacaktım ki sen yazmışsın..vereliniortak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorun çıkacaksa doğulusunda da., batılısında da çıkar. Mühim olan birbirlerini sevmeleri.
[COLOR="DarkOrchid"]Merhaba arkadaşlar. Bu aralar aklımı aklımı kurcalayan bir mesele var. Sizlerle paylaşmak ve fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Kız kardeşimin görüştüğü ve ciddi olarak düşündüğü birisi var. Çocuk doğulu ve ailesinin tek oğlu. Farklı bir kültürle yetişmiş olması ve dediğim gibi bir evin bir oğlu olması sonra sonra değişik sorunları da beraberinde getirir mi? Siz ne dersiniz bu konuda???benneyaptımki:uhm:[/COLOR]
asom senn yazını gördüm de yazdım hem gülm hem yazdım zati çiçeem
kuzen doğulu diyoruz fişlenmiş gibi söz ediyoruz insanlardan
benim nişanlımın da ailesi doğulu ama bakıyorum biz batılıyız:))
biz de üniversite okuyan adam sayısı 3 bunlarda okumayan yok
kesinlikle kendini yetiştirmeyle alaklı
mesela benim ailemin asla müsade edemeyeceği bir duruma nişanlımın ailesi çok normal bakabiliyor.. ilk zamanlarda çok şaşırdığım durumlar olmuştu... bakıyorum bazen kendi ailemi daha kapalı görüşlü görüyorumkaydirigubbakcemile3
kızlar,yazdım ama atladınız sanırım kız kardeşi yani görümce var zaten. İyi olduktan sonra bunu niye dert edeyim, benim sordugum farklı birşey. aklıma takılan başka birşey daha var. kardeşim bilg. müh. de okuyor. çocuk acık öğr. kamu. daha önce hukuğu kazanmıs ama ailevi nedenlerden dolayı bırakmak zorunda kalmış. ama hukuğu cok istiyor. yine ünv. sınavlarına giriyor ve hukuk olana kadar da girecek anlaşılan... ama şimdilik durum bu. ve yine şimdilik sorun yok gibi görünüyor. ama biliyorsunuz bazı erkekler bir süre sonra eşlerinin mesleki açıdan kendilerinden üstün olmasını kaldıramayıp komplekse girebiliyorlar. buna ne diyeceksiniz?