Kız kardeşime ünlü sevgilisi iş teklif etmiş, kendisinin menajeri olmasını istemiş, kardeşim kabul etmeli mi?

tam bir mahalle karısısın farkındasın dmi
Kiz onu bunu birakta senin eski konular ne oyle yaa a hahaha kocasini kiskanmis kardesinden bir Kadin aramis kocan beni iyi Tanir demis veee Bomba konu kadinlar neden kiskanc diye konu acmissin sen bence bir Tedavi ol Mahalle karisi olmam kotu birsey degil her sehir in bir mahallesi var Demi cici psikopat 🤣🤣🤣🤣bende Deutschland mahallesi karisiyim gurur da duyuyorum super bir Mahalle çünkü 😂😂😂

daha insanların ne dediğini algılayamıyorsun kalkıp bana laf sokabileceğini filan mı sanıyorsun=? senin gibi tipler hep fesat olur zaten koca burunlarını böyle başkalarının hayatlarına sokarlar, tipinin hakkını vermişsin
Hahhhh iste o koca burunlarini baskasinin hayatina sokanlardansin sende 😂😂😅

Kiz onu bunu birakta senin eski konular ne oyle yaa a hahaha kocasini kiskanmis kardesinden bir Kadin aramis kocan beni iyi Tanir demis veee Bomba konu kadinlar neden kiskanc diye konu acmissin sen bence bir Tedavi ol Mahalle karisi olmam kotu birsey degil her sehir in bir mahallesi var Demi cici psikopat 🤣🤣🤣🤣bende Deutschland mahallesi karisiyim gurur da duyuyorum super bir Mahalle çünkü 😂😂😂
yazık gurbetçi olarak gittiği hep ezilip hor görüldüğü ülkenin havasını yapıyor ezikliğin ve fakirliğin nereden geldiği anlaşıldı tatlım

daha insanların ne dediğini algılayamıyorsun kalkıp bana laf sokabileceğini filan mı sanıyorsun=? senin gibi tipler hep fesat olur zaten koca burunlarını böyle başkalarının hayatlarına sokarlar, tipinin hakkını vermişsin
Kimin aanlamadigi ortada orda onu yazarken imali yazdim bilerek anlamasam kalp koymam ama anladim ki kalp gulucuk koydum ya cevabi yazdigim arkadas durumu anlamistir sen yorma bebegim kendini

Sahip ki mi?
Yani senin bilgin yok. Hmm..
Çünkü menajerlik öyle git marketten kolonya al gibi birşey değil ondan sordum
Madem çocuk layık görmüş konu açarak vakit kaybedilmesin 🤺
Marketten kolonya almakta artık o kadar kolay değil :KK43::KK61: neyse ünlü sevgilisiysen menajer olursun her türlü biz cok şaapmayalım

Senin yasin kadar benim yasamisligim vardir yer yutarim seni haberin olsun minigim kelimelerini yazarken 10 kere dusun sonra sil cevap verme bana akilli ol tamam mi anne kuzusu😃

yazık gurbetçi olarak gittiği hep ezilip hor görüldüğü ülkenin havasını yapıyor ezikliğin ve fakirliğin nereden geldiği anlaşıldı tatlım
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 Yeminle catladim gulmekten ahahahah kiskancc c ne gurbeti ben benim dogdugum yer burasi mis gibi miss Türk kayniyo burasi gelde ezikligi gostersinler sana

🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 Yeminle catladim gulmekten ahahahah kiskancc c ne gurbeti ben benim dogdugum yer burasi mis gibi miss Türk kayniyo burasi gelde ezikligi gostersinler sana
gülmekten mi yoksa ağlamaktan mı çatladın canım sinirden kudurmuş gibisin :S ben gurbetçi olmak yerine daha medeni avrupa ülkelerine gerek iş seyahetlerim gerekse turlarla gidiyorum zaten çatlama ama canım :(

ahaahhahaha sen çok dolusun da ondan hep buradasın dmi :KK70:
Güzel bir işim, değerli bir ailem, minnoş dostlarım, keyifli hobilerim, aktif ve doyurucu bir hayatım var. Aksine hayatımdan çok memnun olsam da bazen ay bi salayım kendimi artık diyecek kadar doluyum.
Burayı ve buradaki kadınları da gayet seviyorum. Şuan olduğu gibi hoşlanmadığım kafalar çıkıyor diye bu platformu kullanmayacak değilim. Dışarıda da sevmediğim insanlar oluyor ama bunun için eve de kapanmıyorum haliyle.
Kaldı ki buradaki bazı kadınlardan örnek alıyorum, bazılarından ibret, bazılarına yardımcı olmaya çalışıyorum, bazılarına da ancak gülüyorum. Ama genel olarak benim için boş bir platform değil, eğer senin için burada olmak boş olmak demekse neden hesabını kapatıp da gitmiyorsun? Ben olsam kendime yakıştırmadğım şeyi yapmazdım, kendimi saydığım ve de sevdiğim için :KK66:

Konu sahibi 2018 de 4 yıllık evli iken 2019 da 6 yıllık evliyim yazmış. Herkes defalarca yazdı önceden zaten, sürekli insanların ilgisini çekecek konuları seçip açıyor. Muhtemelen ergen bir birey. Bir de olgun bir bayan "yaw he he" asla yazmaz :KK66:
Üşenmedim eski mesajları okudum zaman kavramı da hep "6,7 ay" her ne oluyorsa 6,7 ay biraz kopyala yapıştır gibi geldi bana da:KK12:
Konuşmacıymış. Taksim delisi Cenk mi acaba, o da konuşmacı. Hem kardeşi de ablası gibiyse bence çok da yakışırlar :KK70:
:KK70::KK70::KK70:ay çok yaşayın emi kahkaha attım

Güzel bir işim, değerli bir ailem, minnoş dostlarım, keyifli hobilerim, aktif ve doyurucu bir hayatım var. Aksine hayatımdan çok memnun olsam da bazen ay bi salayım kendimi artık diyecek kadar doluyum.
Burayı ve buradaki kadınları da gayet seviyorum. Şuan olduğu gibi hoşlanmadığım kafalar çıkıyor diye bu platformu kullanmayacak değilim. Dışarıda da sevmediğim insanlar oluyor ama bunun için eve de kapanmıyorum haliyle.
Kaldı ki buradaki bazı kadınlardan örnek alıyorum, bazılarından ibret, bazılarına yardımcı olmaya çalışıyorum, bazılarına da ancak gülüyorum. Ama genel olarak benim için boş bir platform değil, eğer senin için burada olmak boş olmak demekse neden hesabını kapatıp da gitmiyorsun? Ben olsam kendime yakıştırmadğım şeyi yapmazdım, kendimi saydığım ve de sevdiğim için :KK66:
ne oldu bu kadar paragraflarca yazınca acınası bir hayatın olmadığı gerçeğini herkese kanıtlamış oldun mu? ben de 7/24 girmiyorum tatlım sizler gibi merak etme yılda 1,2 sefer girip sizi yüzleşemediğiniz gerçeklerinizle yüzleştirip gidiyorum :D

gülmekten mi yoksa ağlamaktan mı çatladın canım sinirden kudurmuş gibisin :S ben gurbetçi olmak yerine daha medeni avrupa ülkelerine gerek iş seyahetlerim gerekse turlarla gidiyorum zaten çatlama ama canım :KK43:
Yavv he he yapiyon tabi tabi aglicaktim zekaya gel ben senin gibi sallayana mi sinirlencem 🤣🤣🤣ne saniyo kendini turlara gidiyormus git kiz kafa dagitirsin milleti senin guzelligini kiskaniyor zannetmeler aglatabildigini zannetmeler yok yok iyi degilsin Tedavi ol 😂😂😂

Yavv he he yapiyon tabi tabi aglicaktim zekaya gel ben senin gibi sallayana mi sinirlencem 🤣🤣🤣ne saniyo kendini turlara gidiyormus git kiz kafa dagitirsin milleti senin guzelligini kiskaniyor zannetmeler aglatabildigini zannetmeler yok yok iyi degilsin Tedavi ol 😂😂😂
Gece sutunu cok kacirmis ablasi olur oyle seyler buyukluk edelim biz 😃😃

Back
X