- Konu Sahibi kalbinsesi
-
bana göre bu işler tabiki kısmet işi senden önce evlenmiş sonra evlenmiş hiç önemli değil ama tam şu anda 21 yaş ve daha flort edeli 5 ay olmuş şekilde senden önce bir evliliği düşünüyorsa beklemeli derim ama bu senin için değil kendi hayatının şekillenmesi için evlilik olayı 5 -6 ayda olabilecek bir olay değil bence önünde en az 2 sene daha olmalı ozaman içindede sizin hayatınızada biri girmiş olabilir
evlenmek için illa aylarca yıllarca çıkmak gerekmiyor...Eşimle uzak şehirlerdeydik..2 haftada 1 ,bazan de her hafta sonu benim şehrime geldi ve 7 ay içinde evlendik..4 yıllık evliyiz ve 2 de çocuğumuz var...Kader kısmet işi bunlar...........
orası öyle ama genel olarak flort dönemiyle evlilik aynı olmayabiliyor bu kadar kısa sürede yapılan evliliklerde herkes çok başarılı olacak diye kural yok tabi bununda tam tersi olabilir ama çoğunlukta görüyoruz birbirini doğru dürüst tanımadan evlenenlerin bir zaman sonra boşanmalara gittiğini istisnalar kaideyi bozmaz evlilik hayatı çok daha farklı ben daha uzun süre tanıma taraftarıyım bu kadar kısa süre için diyemem hemen evlensin ben görüşümü belirttim ve bence benim görüşüm her aklı başında insanın verebileceği bir görüş sen şimdi dersen 5 ay olmuş evlensin ozaman bende diyebilirim mesela tanışalı 1 ay olmuş evlensin mesela çocuğun böyle bir evlilik yapmaya kalksa dermisin hemen evlen yoksa oğlum kızım birbirinizi biraz daha tanıyınmı dersin
Herkes kendi aklını beğenir..O yüzden her aklı başında insanın verebileceği görüş demen çok doğru olmaz....Çünkü benim durumum da çok uç bir durum değil.....
Yıllarca çıkmakla tanınmaz insan... 7-8 yıl çıkıp evlendikten 3 ay sonra ayrılanları da duyuyoruz.. Ya da onca yıl çıktığı halde evliliğe gidemeyen ilişkileri de duyuyoruz...Önemli olan ortak paydalarda buluşabilmektir...Önemli olan mantığını kullanabilmek,gözünü açık tutabilmektir....Kimse kimseyi tamamen tanıyamaz..Tamamen tanımak mümkün değildir..İsterse 30 yıllık evlilik olsun...Şu da var kardeşi 5 aydır çıkıyormuş..Evlilik kararı alınsa hemen ertesi gün değildir düğün elbette...Bunun sözü nişanı ,ev düzmesi var..O da zaten bir kaç ay sürer.. Evlilik hayatı farklı diyorsun,evli değilsin sanırım..
Yaşamadığın bir hayatı nerden biliyorsun ???
Dediğim gibi kader kısmet işidir evlilikler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?