kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat kondurmak istemiyorum

Sine3m

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
167
-239
18
32
Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.
1kiz kardeşim var ve1,5 senedir evli olduğu eşinden boşanmak üzere ben 8yildir evliyim aileme gittiğimde kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat şuan kondurmak istemiyorum ama dikkatimi çekiyor davranışları.ben eşimle konuşurken lafın arasına atlıyor eşim bana bisey söylerken,sanki kendine söylüyormuş gbi cevap veriyor.geçen gün eşimin gözleri iş sebebi ile biraz şişmişti ve benim yanımda kıyamam ya dedi bn şok oldum belli etmedim bisey ama kafama takıldı.bazende önünde eğiliyor sanki gozune sokarcasina bu beni sinir ediyor fakat susuyorum biz eşimle bahçeye çıkıyoruz hemen yanımıza geliyor.bazen oturduğumuz yerden kalkıyorum mutfağa gidiyorum fırsat kolluyormus gbi onun tek kalmasını bekliyormuş gbi eşimin olduğu yere gidiyor ben gelince çıkıyor anlamiyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum.boyle devam edermi onuda bilmiyorum ne yapmam gerekiyor şaşkınım.
 
Hanımefendi dönüp dolaşıp aynı şeyleri yazacağım şeyler söylüyorsunuz. O yüzden önceki yazdıklarımdan kendinize uyan cevabı bulabilirsiniz.
Ayrıca bana bir şeyin zor geldiği yok.
Ben herkesten şüpheleniyorum kıldan tüyden nem kapıyorum demedim. Konu sahibi de demedi.
Ben verilen tepkilere tepki gösterdim.

Köpek azarlar gibi azarlandı konu sahibi. Sanki gerçekte böyle olaylar olmuyormuş gibi, sanki herkesin kardeşlik ilişkisi aynıymış gibi tepkiler geldi ben onlara karşı yazdım.

İyi günler dilerim
 
Bakın sevgisiz büyüdük diyorsunuz. Benim anladığım baskılanarak da büyümüşsünüz ve kardeşiniz de aynı büyümüş. Sizi en iyi o anlar. Siz de en iyi onu anlarsınız bu durumda.
Sürekli ne yapıyor diye tetikte bekleyip onu gözetleyeceğinize şu an ne hissediyor iyi mi vs anlamaya çalışın dertleşin ya.
Hadi dediğiniz gibi bir durum olsun-hiç sanmıyorum da- karısının kardeşine bakacak birinin sevgisini kaybetseniz ne kaybetmeseniz ne.
Etrafınızdan iki pislik eksilmiş olur işte.
 

Azarlandi cunku hicbir delili yokken namussuzlugundan emin olmadigi bir insani sucladi.
Hatta esini de.
Konu basligini bile moderator degistirdi.
Konduramadigi falan yok aslinda.

Hem siz yeterince koruyup sarip sarmaladiniz. Tepkiye tepki vermediniz, siz de kiyamamdan bile rahatsiz olan biriymissiniz zaten.

Size de iyi günler
 
Kıyamamdan rahatsız olmamdan size ne peki?
Sizinle aynı düşüncede olmak zorunda mıyım?
Kıyamam kelimesinden rahatsız oluyorum diye sığ düşünceli mi oluyorum?
O zaman ben de size çok genişsiniz desem?
Lütfen dikkat ediniz ne ima ettiğinize.
Sizin gibi azarlamadığım için ben de azar yicem neredeyse
 
Ya şu kelime öyle çirkin ki(domalmak), insanlar nasıl rahatça kullanıyor anlamıyorum. (Eleştirim size değil, tüm tartışmalar şu kelime üzerinden dönmüş .)
 
E bunda ne var ben de eniştem balkonda tek sigara içerken yanına çıkarım, ablamlarda çıkar. Bırak araba anahtarı istemeyi arabayla alır evlerine bırakır. Hatta arkadaşlarımı bırakır bırak ablayım Ay şu anlatrıklarınla arkadaşlarımdan bile şüphelenmem. Sonra diyorlar ki konu sahibine niye yükleniyorsunuz olmayacak şey mi. Evet oluyo böyle şeyler ama konu sahibinin anlattıkları şüphelenilecek şeyler değil. Hadi çok şüpheci içine kurt düştü ama insanın kardeşine sütü bozuk diyebileceği şeyler değil. Konu sahibi kardeşini zerre sevmiyor, ona bunu yakıştırma çok basit geliyor. O kardeşin yerinde olmadığım için şükrettim resmen. İnsan eniştesi odaya geldi diye odadan çıkar mı yanlış anlaşılır diye. Bunun için niyetinin bozuk olması lazım ya hu.
 
Ahaahahshshshdhh yapmayın bunu, dayanamaz atar kocişinin fotisini şimdi hepimiz aşık oluruz falan gerek yokdkdkdkd
Ayyy biri kocasının sırtındaki izleri atmıştı ya. Ne izi diye. Tırnak mı tahriş mi, kırbaç mı vs. diye tartışmıştık.
 
Ayyy biri kocasının sırtındaki izleri atmıştı ya. Ne izi diye. Tırnak mı tahriş mi, kırbaç mı vs. diye tartışmıştık.
Valla o abinin vukuatı vardı epey, o kadın haklıydı şüphelenmekte. Ben o abinin yerinde olmak isterdim, kadına neler neler etti kadın hala boşamıyor. Abideki rahat ben.
 
Valla o abinin vukuatı vardı epey, o kadın haklıydı şüphelenmekte. Ben o abinin yerinde olmak isterdim, kadına neler neler etti kadın hala boşamıyor. Abideki rahat ben.
Ayyy ciddi ciddi tırnak mı yoksa tahriş mi diye tek yürek olup çözmeye çalışmıştık.
Bence tırnaktı valla, hala arkasındayım.
 

Bana hayat zor degil dediniz ben de siz de kiyamamdan rahatsiz olan birisiniz zaten dedim.
Yani siz de ayni sekilde rahatsiz oluyorsunuz.
Dolayisiyla hayatiniz zor bana gore.
Sig dusunmek vs sizin cikariminiz.

Kiyamam'a takilmaniz beni neden rahatsiz etsin?
Siz hoslanmayabilirsiniz ama kiyamam dedi diye de tutup esimde gozu var demeyi tercih etmeyecek kadar sagduyulu oldugunuzu dusunuyorum.

Genis olmak ablamin kardesimin hatta arkadasimin komsumun bir kiyamam lafina takmamaksa bana genis diyebilirsiniz, ben alinmam.
Cunku esime kiyamam demelerinden herhangi bir anlam cikarmam dolayisiyla da rahatsiz olmam.
Birini suclamadan once bir durur dusunurum, genislikse bu.

Siz surada basit bir kiyamam meselesi uzerinden alinganlik gosterdiniz, hakkinizi savunabiliyorken bile zorunuza gitti, ne ima ediyorsunuz demeye basladiniz, hicbir sekilde delil olmadan birini suclamanin mantiksizligini anlamaniz gerekiyordu aslinda bu durumda, itham edilmenin agirligini cozmeniz gerekirdi.

İma ettigim bir sey de yok ayrica, ne dusunuyorsam direkt yazdim zaten.
Hoşça kalin
 
Hayatin gerçekleri diye birşey var.niye arkadaşlar fesatsin felan demiş anlamadim bu t.vdeki çogu programlar gerçek hayattan alma arkadaşlar.bizzat benim tanidigim koçasindan boşandi ablasinida boşatip eniştesiyle evlendi.tedbirini al annen varsa bir çıtlat konuyu kardeşimin hareketleri beni rahatsiz ediyor diye.olmaz deme herşey oluyor.annen yoksa direk sen söyle rahatsiz oluyorum diye mesafeli ol eniştene diye
 
Tamam bu neyi değiştirecek adamın da kadının da niyeti varsa bu onları durduracak birşey değil ki .
 
Kociş korunacak .
Valla anlamadım nasıl korunacak bu koca evin içinde kardeşime göz koyacaksa adam disarda artık ne yapar yani . Bunun çözümü kocayı evden hiç çıkarmayacak bir iş bulmak ya da dağ başında yaşamak lazım
 
Çevremizde nelere şahit oluyoruz.icinize bir kurt düştüyse çok zor sizin için. Daha önce kardeşiniz enistesiyle böyle samimi miydi? Acaba siz mi husnu kuruntu yapıyorsunuz. Kızlarının sırrını en iyi anneler saklar birde anneniz gözlemleyip eğer öyle birşey varsa uygun bir üslupla uyarsin.Kimse kardeşine böyle şeyleri yakistirmaz ancak boşanma sonrası psikolojik durumlar her kadın da farklı olabiliyor.
 
Nelere şahit oluyoruz çevremizde?
Gerçekten çevresinde şahit olduğu şeyi anlatan bir veya iki insan olmuşur ama onun dışında herkes Anlı,Erol vs deyip durdu.
O çevre olmuyor da cidden çevrede ne görüyor bu insanlar merak ediyorum
 
Su an onume bu cikti.
Kardesini hic olmamis bir seyden dolayi bu fikirde olabilir diyerek tohmet altinda birakmak normal mi?
dusunce seklini anlamak icin bu iki alinti bile yeterli zaten
ici adam cekecekse zaten disarda erkek kıtlığı gelmedi çok var bence .ama nedense yakın çevresindeki huyunu suyunu bildiği birini seçmek daha kolay bnce
İşte tam olarak bu noktada boşanan birinin evli birini kıskanması konusu geliyor .hazmedemiyor demekki .huzur kaçırmaya çalışıyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…