• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat kondurmak istemiyorum

Sine3m

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
167
-239
18
31
Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.
1kiz kardeşim var ve1,5 senedir evli olduğu eşinden boşanmak üzere ben 8yildir evliyim aileme gittiğimde kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat şuan kondurmak istemiyorum ama dikkatimi çekiyor davranışları.ben eşimle konuşurken lafın arasına atlıyor eşim bana bisey söylerken,sanki kendine söylüyormuş gbi cevap veriyor.geçen gün eşimin gözleri iş sebebi ile biraz şişmişti ve benim yanımda kıyamam ya dedi bn şok oldum belli etmedim bisey ama kafama takıldı.bazende önünde eğiliyor sanki gozune sokarcasina bu beni sinir ediyor fakat susuyorum biz eşimle bahçeye çıkıyoruz hemen yanımıza geliyor.bazen oturduğumuz yerden kalkıyorum mutfağa gidiyorum fırsat kolluyormus gbi onun tek kalmasını bekliyormuş gbi eşimin olduğu yere gidiyor ben gelince çıkıyor anlamiyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum.boyle devam edermi onuda bilmiyorum ne yapmam gerekiyor şaşkınım.

Birşey soracağım. Diyelim ki haklısın kardeşinin eşinde gözü var. Ki sen neredeyse emin gibisin. Neden hala kardeşinle sıkı fıkısın, neden bugün birlikte alışverişe çıktın? Hadi yüzüne emin olamadan birşey diyemiyorsun, ama görüşme neden dibdibesiniz bu durumdayken?
sonucu bekliyorum artık zaten dayanacak gücümüz kalmadı son demindeyim netleşti bazı şeyler artık ve hani derler ya bardak doldu işte o zmn aklımdan geçenler dilimden dökülecek. bu arada sıkı fıkı değilim ben ilk günkü gibi tavrım ve yakınlığım mesafeli onun gerçekten amacını anlamaya çalışıyordum.fakat bugünkü cümlesiyle niyetini anladm artık sadece son yapacağı şey benim son noktayı koymam kaldı.ben hep kendimi yanlış düşünüyorumdur diyerek frenledim.ama onun söylediği o kelime benim art niyetli olmadığımı bana kanıtlı.

sıkıntılı diyorsunuz biraz daha açarsımisiniz ne açıdan bakmalıyım Ne demek istemiş olabilir lütfen beni aydinlatin
Bence sen gayet netleştirmişsin bizden duymak istiyorsun, söyleyeyim madem. Parfümü üzerine tuzak olarak zorla sıktı, eşin erkek kokusunu alsın, siz kavga edin, aranız bozulsun, kocan kendisine kalsın diye. 🦂🦂
Peki diyelim bu anlattığın doğru, kardeşine s.lak mısın üzerime niye parfüm sıkıyorsun haber vermeden diyemedin mi? Ya da ne düşünmesini isterdin eniştenin? Diyemedin mi? Naptın peki sen? Ne cevap verdin?

sonucu bekliyorum artık zaten dayanacak gücümüz kalmadı son demindeyim netleşti bazı şeyler artık ve hani derler ya bardak doldu işte o zmn aklımdan geçenler dilimden dökülecek. bu arada sıkı fıkı değilim ben ilk günkü gibi tavrım ve yakınlığım mesafeli onun gerçekten amacını anlamaya çalışıyordum.fakat bugünkü cümlesiyle niyetini anladm artık sadece son yapacağı şey benim son noktayı koymam kaldı.ben hep kendimi yanlış düşünüyorumdur diyerek frenledim.ama onun söylediği o kelime benim art niyetli olmadığımı bana kanıtlı.
Yo gayet sıkı fıkısın. Hep bi aradasınız. Gerçekten bu kadar net Bi şekilde kardeşimden şüphelensem, bayramda bile onun olduğu eve gitmem, kafam netleşene kadar asla görüşmem. Siz bir de birlikte geziyorsunuz. İnsan böyle Bi ihanette kardeşine normal davranamaz ki

Kotu dusunun demiyorum ama yaptigi hareket sacma kendince kavga ortami olusturmaya calismis belki yasadigi sdylerden psikolojisi bozuktur.
ya evet psikolojisi bozulmuş olabilir bunu düzeltmek için elimden geleni yapmaya hazırım iyi olsun mutlu olsun.ama neden bana böyle bir cümle kurmak istemiş olabilir bn bunu anlayamadım.bn daha önce ki yorumlarında bahsettiğim şeyler için acaba benmi kötü düşünüyorum diyerek kendimi suçlu hissettim ve art niyetlimiyim acaba diye kendime kızdım o bnm kardeşim nasıl düşünürüm diye üzüldüm.gelen yorumlar beni çok etkiledi kendimi suçlu hissettim birçok insana hakta verdim bana kizdıkları konusunda.ama bugünkü o kelime ve hareketi beni incitti açıkçası bununda bi açıklaması olmalı ben gerçekten bugün o cümleye karşı ne bir kötü düşünce nede Başka bir şey düşünmek istemedim çünkü düşünürsem yine kendimi kötü abla sıfatına sokarım diye .o yuzden buraya yazarak sizlere sormak istedim siz olsaydınız ne yapardınız ne düşünürdunuz .bunu öğrenmek istedim

elle tutulur çok şey var fakat ben evlendifi için pek fazla onemsemedm çünkü kendine göre birini buldu diye sevindim.fakat yazsamda yazmasamda kötü abla oluyorum. bakardı o zmnlar evlenmemisti daha babannem rahmetli olmuştu cenaze evine gittik çocuğum ve ben cenaze evindeydik.esim erkeklerin olduğu eve geçmişti.o esnada çocuğum bezini kirletmisti akşam karanlığıydi ve ben eşimden arabanin anahtarını istemeye gidecektim aniden karşıma dikildi kardeşim ben gidip alayım dedi o esnada halamda kardeşime sana noluyo dedi kendi gider alır dedi sana düşmez dedi kardeşimin moreli bozuldu iyi git al o zmn banane dedi.sinirlendi küstü. bende şaşırdım niye öyle yaptığına anlam veremedim .yengemle kızdı buna noluyo dedi sen karısısin gidip alamıyonmu da ben alayım diyo dedi .
Bak işte benim kız kardeşim yapsa tüm ailem ve ben deriz ki: Ne iyi kardeş, bebekle zaten yoruluyor ablası, yardımcı oluyor.

Halanızla yengenizin aklına neden ilk fesat şeyler geliyor?

Bence sen gayet netleştirmişsin bizden duymak istiyorsun, söyleyeyim madem. Parfümü üzerine tuzak olarak zorla sıktı, eşin erkek kokusunu alsın, siz kavga edin, aranız bozulsun, kocan kendisine kalsın diye. 🦂🦂
Peki diyelim bu anlattığın doğru, kardeşine s.lak mısın üzerime niye parfüm sıkıyorsun haber vermeden diyemedin mi? Ya da ne düşünmesini isterdin eniştenin? Diyemedin mi? Naptın peki sen? Ne cevap verdin?
zorla sıkmadı zaten ben o an bayan ihtiyaçlarına bakıyordum ve o esnada sıktı. sonra o cümleyi söyledi. bende sadece şunu söyledim kırmadan ve incitmeden (enişten zaten benim her gittiğim markette erkek parfümü sıktıgımı biliyor.) dedim bskada bisey demedim .uzatmadm çünkü onun istediğini ona vermek istemedim. neden ona fırsat vereyim ki .koz olurdu onun için ama keşke kızar deseydim o zmn napardi görmek isterdim.ve diyorsunuz diyelim ki gerçek diye .neden yine bir linc kaosuna kendimi feda edeyim lütfen benide anlayın olan neyse ondan bahsediyorum.

mecburen gitmek zorundayım sırf kardeşim bunları yapıyor diye anne ve babamı ziyarete gidemeyecekmiyim.neden gelmiyorsun dediklerinde ne demem lazım netlestiremedigim birseyi mazeret olarak susamam ki .o zmn tavırları değişir ve bn yine suçlu olurum.biryere giderken yanımda geldigi zaman sen niye geliyorsun da diyemem degilmi sakin kalmam gerektiğini ve asıl niyetini anlamam gerektiği burda birçok insandan duydum ve doğru olan budur onun ve benim için en iyisi budur diye bu şekilde davranıyorum.belkide ben yanlış dusunuyorumdur diye .şimdi ise suphelendigin biriyle neden sıkı fikisin diyorsunuz.emin olamadığım birseyi nasıl bir sonuca vararak çözmeliyim gerçekten anlamıyorum.

zorla sıkmadı zaten ben o an bayan ihtiyaçlarına bakıyordum ve o esnada sıktı. sonra o cümleyi söyledi. bende sadece şunu söyledim kırmadan ve incitmeden (enişten zaten benim her gittiğim markette erkek parfümü sıktıgımı biliyor.) dedim bskada bisey demedim .uzatmadm çünkü onun istediğini ona vermek istemedim. neden ona fırsat vereyim ki .koz olurdu onun için ama keşke kızar deseydim o zmn napardi görmek isterdim.ve diyorsunuz diyelim ki gerçek diye .neden yine bir linc kaosuna kendimi feda edeyim lütfen benide anlayın olan neyse ondan bahsediyorum.
Enişten benim erkek parfümü sıktığımı bilir demişsin, parfümü sen sıkmış olabilir misiniz? Onun üzerine bu cümleyi söylemiş olabilir mi. Eğer parfümü o sıktıysa ve üzerine de dalga geçer gibi o soruyu sorduysa tam patlamalıl yermiş işte. Sen ne yapmaya çalışıyorsun diye. Valla kusura bakma oturmuyor bazı şeyler. Bu kadar şüpheleneceğim sonra birlikte alışverişe gideceğim, gayet niyetini belli edecek birşey yapacak ben hiç tepki vermeyeceğim. Çok garip. Çünkü eğer bu anlattığın aynı anlattığın gibi birebir gerçekleştiyse başka düşünecek birşey kalmamış. Tabi sen burda haklı çıkmak için konuyu saptırarak anlatmıyorsan.

Bence bı uyarın öyleyse kendini hasta ediyorsun o hiç fark etmediğini saniyosa sonra hiç iyi olmaz bı uyar bence neden öyle yapiyosun de yada deki önce öyle diyildim hemde bosaniyosun eşime karşı öyle davranma seni yalnız anlar falan de belki anlar 😐
uyarılarım işe yaramıyor cok denedim daha da çok yapıyor benim sevmediğim şeyleri. başka birsey bulmam gerek ama ne olduğunu bilmiyorum.

çok zor değil zaten dediğinizi yapmak kapıdan bırakıp gidebilir. fakat bugün bayram ziyaretine gittik ve kardeşimle markete gittik ve reyonlari gezerken parfümlerin bulunduğu bölümde parfümleri bakarken kardeşim üzerime erkek parfümü sıkarak bana şu kelimeyi kullandı ( enistem şimdi sana kimin yanina gittin bu koku ne diye sorarsa napcan )dedi .siz cevap verin sizce ne söylemek istedi veya ne yapmak istedi ben bisey düşünmedim aklımdanda kötü bisey geçirmedim. ona cevap bile vermedim .sizce neden böyle bisey yaparak bu cümleyi kurdu lütfen cevap verirmisiniz.cunku bn düşünemiyorum
Ben buna inanmadım
İnsanlar size inanmadıkça dozunu arttırarak yeni örnekler uyduruyorsunuz
Sayfalar ilerledikçe kardeş daha da azgınlaşıyor
Bu cidden olsa ilj konuya yazarsınız

Enişten benim erkek parfümü sıktığımı bilir demişsin, parfümü sen sıkmış olabilir misiniz? Onun üzerine bu cümleyi söylemiş olabilir mi. Eğer parfümü o sıktıysa ve üzerine de dalga geçer gibi o soruyu sorduysa tam patlamalıl yermiş işte. Sen ne yapmaya çalışıyorsun diye. Valla kusura bakma oturmuyor bazı şeyler. Bu kadar şüpheleneceğim sonra birlikte alışverişe gideceğim, gayet niyetini belli edecek birşey yapacak ben hiç tepki vermeyeceğim. Çok garip. Çünkü eğer bu anlattığın aynı anlattığın gibi birebir gerçekleştiyse başka düşünecek birşey kalmamış. Tabi sen burda haklı çıkmak için konuyu saptırarak anlatmıyorsan.
Bakın yukarıda yaradan var inancım sonsuz asla yalan ve çarpıtma yapmıyorum.birebir ne yaptıysa ne söylediyse aynısını yazdım.bu kadar saçmalayacak değilim ciddi anlamda gerçek ve net suyun berrakligi kadar net.hicbir art niyette beslemedim .erkek parfümü sıkma konusuna gelince ben eşimin parfümlerini çok beğenirim. kokusu hoşuma gider ustume sıkarım o yanımda değilken kokusu olsun rahat ve güvende hissederim. yeri gelir tişörtlerini giyerim.bu normal bisey seviyorum çünkü. ama onun yaptığı şey parfümü sıksın bisey değil eşim sorarsa beğendim sıktım derim neden kızsın.markete gittiğimi biliyor zaten.kardesim böyle bir cümle kurması asıl tuhaf olan .istemsizcemi söyledi yoksa artniyetlimi yada şaka olsun diyemi.zaten ben dondum kaldım pes dedim içimden.sessiz kalmayı tercih ettim böyle

mecburen gitmek zorundayım sırf kardeşim bunları yapıyor diye anne ve babamı ziyarete gidemeyecekmiyim.neden gelmiyorsun dediklerinde ne demem lazım netlestiremedigim birseyi mazeret olarak susamam ki .o zmn tavırları değişir ve bn yine suçlu olurum.biryere giderken yanımda geldigi zaman sen niye geliyorsun da diyemem degilmi sakin kalmam gerektiğini ve asıl niyetini anlamam gerektiği burda birçok insandan duydum ve doğru olan budur onun ve benim için en iyisi budur diye bu şekilde davranıyorum.belkide ben yanlış dusunuyorumdur diye .şimdi ise suphelendigin biriyle neden sıkı fikisin diyorsunuz.emin olamadığım birseyi nasıl bir sonuca vararak çözmeliyim gerçekten anlamıyorum.
İyi de sen zaten eminsin ki. Neler yazdın kardeşine önceki sayfalarda seninki içine düşmüş Bi kurt değil yani sana göre kardeşinin niyeti bu. Hani ispatlayıp ne
Yapacaksın tazminat davası boşanma davası açamayacağına göre kardeşine. Ki zaten ispatlama şansın yok kocan karşılık vermediği müddetçe, en fazla şüphelerim artar ama asla kimse emin olamaz. Yapman gereken aranıza mesafe koymak. Eşinle Bi araya getirmemek. Tamam bayramda mecbur kaldın gittin diyelim 1 2 saat oturur kalkarsın. Kardeşinle dünyanın en kafadar kardeşleri gibi parfüm bakmazsın. Tahammül bile edemezsin.

Ben buna inanmadım
İnsanlar size inanmadıkça dozunu arttırarak yeni örnekler uyduruyorsunuz
Sayfalar ilerledikçe kardeş daha da azgınlaşıyor
Bu cidden olsa ilj konuya yazarsınız
inandırmak için ne yapmak gerekiyor hanımefendi yeminler mi edeyim.Allah aşkına ya nolur bakın yazıyorum anlamak istiyorum. olmayan biseyi yazarak bukadar insanın o sözlerini gerçekten duymak inanın okurken kriz geçirmek demek.ben kendime heyecan aramıyorum.neden bir türlü inanmak istemiyorsunuz.bnde bunu anlamıyorum.. sessiz kalıyorum ona fırsat vermiş oluyorum oda ilerletmeye devam ediyor.neyi yanlış yapıyorum anlamıyorum.uyariyorum olmuyor ifade ediyorum anlamıyor tavır koyuyorum oda olmuyor artık cidden şaşırdım hasta oldum düşünmekten egzama oldu vücudum diyorum bu hastaliktami yalan Allah rızası için gerçekten aklım durdu çalışmıyor. belki burda bi cümle bi fikir beni doğruya ulaştırır diyorum insanlar yalan söylediğimi sanıyor. konu net yazdıklarım net gerçek bugün oldu sıcağı sıcağına sordum kötü düşünmek istemedim yine ben art niyetli düşünüyor olurum diye sormak istedim .şakası yok bu ciddi diyorum inanın artık nolur 🥺

İyi de sen zaten eminsin ki. Neler yazdın kardeşine önceki sayfalarda seninki içine düşmüş Bi kurt değil yani sana göre kardeşinin niyeti bu. Hani ispatlayıp ne
Yapacaksın tazminat davası boşanma davası açamayacağına göre kardeşine. Ki zaten ispatlama şansın yok kocan karşılık vermediği müddetçe, en fazla şüphelerim artar ama asla kimse emin olamaz. Yapman gereken aranıza mesafe koymak. Eşinle Bi araya getirmemek. Tamam bayramda mecbur kaldın gittin diyelim 1 2 saat oturur kalkarsın. Kardeşinle dünyanın en kafadar kardeşleri gibi parfüm bakmazsın. Tahammül bile edemezsin.
parfüm bakmaya gitmedik zaten özel bi ihtiyacim için gidecektim oda geldi .ben alacağım şeyi alırken yantaraftaki ürünlerden sıktı amaç parfüm koklamak değil ki.onun bir anlık yaptığı bir eylem ve kurduğu cümlesi bana garip geldi .ben zaten hemen kendi ihtiyacımı alarak marketten çıktık.birsey de söylemeden eve geldik ve ziyaretimizi bitirip evimize geldik bu yani .

inandırmak için ne yapmak gerekiyor hanımefendi yeminler mi edeyim.Allah aşkına ya nolur bakın yazıyorum anlamak istiyorum. olmayan biseyi yazarak bukadar insanın o sözlerini gerçekten duymak inanın okurken kriz geçirmek demek.ben kendime heyecan aramıyorum.neden bir türlü inanmak istemiyorsunuz.bnde bunu anlamıyorum.. sessiz kalıyorum ona fırsat vermiş oluyorum oda ilerletmeye devam ediyor.neyi yanlış yapıyorum anlamıyorum.uyariyorum olmuyor ifade ediyorum anlamıyor tavır koyuyorum oda olmuyor artık cidden şaşırdım hasta oldum düşünmekten egzama oldu vücudum diyorum bu hastaliktami yalan Allah rızası için gerçekten aklım durdu çalışmıyor. belki burda bi cümle bi fikir beni doğruya ulaştırır diyorum insanlar yalan söylediğimi sanıyor. konu net yazdıklarım net gerçek bugün oldu sıcağı sıcağına sordum kötü düşünmek istemedim yine ben art niyetli düşünüyor olurum diye sormak istedim .şakası yok bu ciddi diyorum inanın artık nolur 🥺
Madem öyle diyorsun sen kendin biliyorsun ne yaşadığını, madem doğru o zaman kardeşin gerçekten artniyetli. Önce parfümü üzerine sıkıp sonra da enişteme ne diyeceksin diye soruyorsa keşke sessiz kalacağına bizim sorun yaşamamızı mı istiyorsun, senin niyetin ne, amacın ne, ama biz böyle sorunlar yaşamayız deseydin. Peki bundan sonra ne yapacaksın? Niyetini açık etmiş baya, şimdi hala görüşmeye devam edecek misin?

uyarılarım işe yaramıyor cok denedim daha da çok yapıyor benim sevmediğim şeyleri. başka birse

uyarılarım işe yaramıyor cok denedim daha da çok yapıyor benim sevmediğim şeyleri. başka birsey bulmam gerek ama ne olduğunu

uyarılarım işe yaramıyor cok denedim daha da çok yapıyor benim sevmediğim şeyleri. başka birsey bulmam gerek ama ne olduğunu bilmiyorum.
Mesafe koy oncelike uyarılarına ise yaramiyosa resmen açık açık konuş eşimden uzak durmani isdiyorum de

Madem öyle diyorsun sen kendin biliyorsun ne yaşadığını, madem doğru o zaman kardeşin gerçekten artniyetli. Önce parfümü üzerine sıkıp sonra da enişteme ne diyeceksin diye soruyorsa keşke sessiz kalacağına bizim sorun yaşamamızı mı istiyorsun, senin niyetin ne, amacın ne, ama biz böyle sorunlar yaşamayız deseydin. Peki bundan sonra ne yapacaksın? Niyetini açık etmiş baya, şimdi hala görüşmeye devam edecek misin?
hayır tabikide .etmek istemiyorum çünkü bu söz normal bisey değil ve istemsizcede yapılan bisey değil. diğer düşüncelerimi bana doğrulatti artık.ben hep kendimi kötü ablaymis gbi art niyetliymisim gbi hissettim ve rahatsızlandım vücudumda yoğun strese bağlı dedi doktor egzama oluştu tedavi sürecine başlıca dedi uzun süreli. olmayan birsey için insan üzülüp hasta olurmu şakası olurmu sağlık bu kaldıramıyorum.icime düşen kurt beni yiyip bitirdi.en sonunda hasta etti hergun düşün düşün ne yapmalıyım diye .aldığım tepkiler üzdü kendimi çok kötü hissettim.suclu hissettim .ama kurduğu bu cümle yıktı gerçekten beklemezdim keşke ben yanılmış olsaydım dedim inanın ki Allah şahidimdir uyku uyuyamiyorum gözümü kapattigimda aklıma yaptıkları geliyor .bugünde uykusuz kaldım bakın saat kaç ben burda derdimi döküyorum. uykumdan oluyorum dinleyemiyorum.cunku kafamda büyüyor yoruyor beni böyle bi durumun şakası olurmu siz söyleyin.ben yardım istiyorum.yine tepki alırım diye korkarak yazdım yine beni linclerler diye korktum ama fikir almak kilidi açmak için anahtar bulmak istedim.korkularimdan kaçarak kurtulamam degilmi sağlığımın bozuk olduğunu bile soyleyenler oldu fakat sağlığı bozuk bir insan kendini ne kadar ifade edebilir sizce

Back
X