Yerden bısey alınmaz mı erkegın onunde?bunalmasin tabikide gezsin dolaşsın keyfine baksın. ama hareketlerine de dikkat etmeli degilmi . mesela bir erkeğin önünde eginilmez
aaa apartmanımda boşanmış güzel kadınlar var.acilen taşınmam lazımmmmEstağfurullah, siz değil biz kusurluyuz tabi ki.
yazık ya nefes alması bile suç olmuşYerden bısey alınmaz mı erkegın onunde?
Kadın sankı domaldı gıbı anlatıyosnuz ıgrenc ya.
Kocasına mesafe koyacak herhlade?Insan gormedıgı bısey ıcın kardesıne mesafe koymaz sonucta,delı değilse.Bakin sizin kardesinizi suclayamam gormedim tavırlarını. Sizi de tanimam nasil birisiniz. ama benim kuzende bu tarz seyler de yapiyodu.yani siz bence yok yere de olsa rahatsizlik duyuyorsaniz mesafe koyun kafaniz rahat etsin.zaten yakin degildik diyorsunuz..
evet yazdığınız şeyi yaptı bn yazmaya çekindimYerden bısey alınmaz mı erkegın onunde?
Kadın sankı domaldı gıbı anlatıyosnuz ıgrenc ya.
konunu okuyunca iyi ki kızkardeşim yok dedim.kuzen bile kardeştir benim için.kaldı ki öz kızkardeşevet yazdığınız şeyi yaptı bn yazmaya çekindim
ama buda normal birseydir degilmi buda bnm kötü düşüncem fesatligim bu harekette bisey yok zaten normal.bisey degilmi bn yanlış düşünüyorum
Ben cıdden artık tıksınıyorm.Bız ıclı dıslı bı aıleyız.kardesım esı falan annemde koyde hep kalırız.Sabah kalkarım önden kalmıs damat cocuklarla,kahve yaparım ıcerız kardesim kalkana kadar,cocukları oyalarız falan.Kardesm hanımefendı olsa demek,benı balkondan asagı atıvermıstı kahve ıctık dıye ggflgflglfyazık ya nefes alması bile suç olmuş
Ay yanlış anlamayın ama içi adam çekmek tabiri ne kadar kötü. Kardeş için düşününce daha yakışıksız.yaprak dökümünü hic izlemedim ve böyle evliliği assalayi filmleri hiç izlemeyi sevmem.ici adam cekecekse zaten disarda erkek kıtlığı gelmedi çok var bence .ama nedense yakın çevresindeki huyunu suyunu bildiği birini seçmek daha kolay bnce herkesin düşüncesi farklı saygı duyarım ama benim düşüncemde benim bu durumdan ne kadar rahatsız olduğum konusunda değişir.bazi durumlarda sessiz kalmak sonucu değiştirmez
Tmm ozaman neden konusmadınız?Madem oyle bı harekette bıle bulunmuıs?(Ne yaptı da ne anladınız acaba)evet yazdığınız şeyi yaptı bn yazmaya çekindim
ama buda normal birseydir degilmi buda bnm kötü düşüncem fesatligim bu harekette bisey yok zaten normal.bisey degilmi bn yanlış düşünüyorum
evet yazdığınız şeyi yaptı bn yazmaya çekindim
Pesss!!!Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.
1kiz kardeşim var ve1,5 senedir evli olduğu eşinden boşanmak üzere ben 8yildir evliyim aileme gittiğimde kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat şuan kondurmak istemiyorum ama dikkatimi çekiyor davranışları.ben eşimle konuşurken lafın arasına atlıyor eşim bana bisey söylerken,sanki kendine söylüyormuş gbi cevap veriyor.geçen gün eşimin gözleri iş sebebi ile biraz şişmişti ve benim yanımda kıyamam ya dedi bn şok oldum belli etmedim bisey ama kafama takıldı.bazende önünde eğiliyor sanki gozune sokarcasina bu beni sinir ediyor fakat susuyorum biz eşimle bahçeye çıkıyoruz hemen yanımıza geliyor.bazen oturduğumuz yerden kalkıyorum mutfağa gidiyorum fırsat kolluyormus gbi onun tek kalmasını bekliyormuş gbi eşimin olduğu yere gidiyor ben gelince çıkıyor anlamiyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum.boyle devam edermi onuda bilmiyorum ne yapmam gerekiyor şaşkınım.
tiksindim ya bu konudan.35 yıl önce boşanan annemin psikolojisi neden bozuldu iyice anladım.demek ki o da böyle laflara maruz kaldı eğitimci üreten bir kadın olduğu halde.yazıklar olsunnn.kadın kadına bunları yapıyorsa düşünüyorsa yazıklar olsunn.böyle kardeş akraba vs de olmaz olsun.Ay yanlış anlamayın ama içi adam çekmek tabiri ne kadar kötü. Kardeş için düşününce daha yakışıksız.
şöyle hayal edin mademki bn ifade edemiyorum kendimi çünkü şuan suçlu muamelesi yapılıyor bana .hepimiz kadınız empati yapın belki o zmn o duyguyu hissedersiniz diye düşünüyorum. "eşiniz bir köşede oturuyor ve siz mutfaktasiniz kardesiniz de tam eşinizin karşına denk gelcek şekilde eğiliyor ne düşünürsünüz. yada eşinizin önüne dikilip göz teması kurduğunu düşünün.Tmm ozaman neden konusmadınız?Madem oyle bı harekette bıle bulunmuıs?(Ne yaptı da ne anladınız acaba)
ne değerli kocan varmış.hayatda ki en büyük başarınız bir eş bulmak galiba?kardeşiniz de zerre suç yoktur artık iyice emin oldumşöyle hayal edin mademki bn ifade edemiyorum kendimi çünkü şuan suçlu muamelesi yapılıyor bana .hepimiz kadınız empati yapın belki o zmn o duyguyu hissedersiniz diye düşünüyorum. "eşiniz bir köşede oturuyor ve siz mutfaktasiniz kardesiniz de tam eşinizin karşına denk gelcek şekilde eğiliyor ne düşünürsünüz. yada eşinizin önüne dikilip göz teması kurduğunu düşünün.
video atmanız iyi olmuş evet bu sekildeBöyle mi yerden aldi?
Egiliyorsa birsey alip, birakmistir. Egilmekte suc oldu artik. Demligi mutfaktan alip misafirlere cay koyarkende mecbur egiliyoruz. Onu napacagiz?şöyle hayal edin mademki bn ifade edemiyorum kendimi çünkü şuan suçlu muamelesi yapılıyor bana .hepimiz kadınız empati yapın belki o zmn o duyguyu hissedersiniz diye düşünüyorum. "eşiniz bir köşede oturuyor ve siz mutfaktasiniz kardesiniz de tam eşinizin karşına denk gelcek şekilde eğiliyor ne düşünürsünüz. yada eşinizin önüne dikilip göz teması kurduğunu düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?