kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat kondurmak istemiyorum

Sine3m

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
167
-239
18
31
Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen.
1kiz kardeşim var ve1,5 senedir evli olduğu eşinden boşanmak üzere ben 8yildir evliyim aileme gittiğimde kız kardeşimin eşime karşı bir yaklaşımı olduğunu farkettim fakat şuan kondurmak istemiyorum ama dikkatimi çekiyor davranışları.ben eşimle konuşurken lafın arasına atlıyor eşim bana bisey söylerken,sanki kendine söylüyormuş gbi cevap veriyor.geçen gün eşimin gözleri iş sebebi ile biraz şişmişti ve benim yanımda kıyamam ya dedi bn şok oldum belli etmedim bisey ama kafama takıldı.bazende önünde eğiliyor sanki gozune sokarcasina bu beni sinir ediyor fakat susuyorum biz eşimle bahçeye çıkıyoruz hemen yanımıza geliyor.bazen oturduğumuz yerden kalkıyorum mutfağa gidiyorum fırsat kolluyormus gbi onun tek kalmasını bekliyormuş gbi eşimin olduğu yere gidiyor ben gelince çıkıyor anlamiyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum.boyle devam edermi onuda bilmiyorum ne yapmam gerekiyor şaşkınım.

evet bn suçluyum doğru söylüyorsunz .es kıyaslaması yapan bn değilim yalnız kardeşim. eşinin davranışlarından şikayet edip benim eşimin bana karşı davranışını çok övüyordu.benimki bana böyle davraniyo bak seninki söyle böyle takip ediyordu demkki bi insan kendi esiyle ablasının eşini kıyaslarmi.
Madem bu kadar rahatsızsiniz ve ihtimal veriyorsunuz hala niye bir arada duruyorsunuz onu anlamadım ben .
Bahsettiğiniz kişi kız kardeş çünkü . Elinizde kanıt olacak birşey yok burdaki insanlar ne diyebilir ki . Kız kardeşler assssla yapmaz diyemeyiz ama sanki kardeşten çok siz eşinize ve evliliginize karşı bir takintiniz var gibi hissettim . Mantıklı dusunemiyorsunuz bence kardeşinizin olldugu ortama çok girmeyin onun da belki psikolojisi iyi değil ve insan arıyor çevresinde sizde bunu yanlış anlıyorsunuz büyük ihtimal

üste attığım eski konusuna bakın.yorum size kalmış
Ceycey bu konusu çok absurd de o konuda da eşim senin eşinden arıyor ama sakın eşine birşey diyen komşu da dengesiz gibi .

Konularının ortak noktası şu konu sahibinin benim evliliğim mükemmel aman başka kadınlar yüzünden bozulmasın bu konuya o kadar takmış ki kız kardeşine bile bu durumu yakistirabiliyor. Bence destek almalı

Ceycey bu konusu çok absurd de o konuda da eşim senin eşinden arıyor ama sakın eşine birşey diyen komşu da dengesiz gibi .

Konularının ortak noktası şu konu sahibinin benim evliliğim mükemmel aman başka kadınlar yüzünden bozulmasın bu konuya o kadar takmış ki kız kardeşine bile bu durumu yakistirabiliyor. Bence destek almalı
sence doğru yazmış olabilir mi kuzum?bence kafasında kuruyor bunları.komşu asla dememiştir öyle bir şey.destek almalı evet bir bunda hemfikiriz

Şöyle bir olay yaşanmıştı. Onu hatırlattınız. :KK70:
b.webp

Sizi ciddiye alamıyorum kusura bakmayın.

Sanıyorsunuz ki cümle alem kıllı göbekli kocanızın hastası.

Ne yapsınlar sizin kocanızı?

Öyle bısey dedı mı acaba gercekten?Bır balonun ıcınde yasıyhor gıbı de kadın:)
Valla o da aklıma gelmedi olur mu olur muhteşem evlilik konusuna o kadar takılmış ki denileni de yanlış anliyo olabilur

sence doğru yazmış olabilir mi kuzum?bence kafasında kuruyor bunları.komşu asla dememiştir öyle bir şey.destek almalı evet bir bunda hemfikiriz
Evet doğru o da olabilir yani çok korkuyor eşiyle arası bozulacak diye destek alsa iyi olacak

düşünsene aynı apartmanda otursak eşine kazara bir şey sorsak selam versek bu kadın bizlere de neler yapmaz?ne iftiralara uğrarız
Ayy Allah korusun ben her komşuya selam veriyorum vermesem mi

bakın çok samimi söylüyorum abartı falan değil gerçek neyse o yani ben onun eşine evli olduğu süre zarfında hiç yanına otirmamisimdir .o içeri girdiğinde ben yalnızsam bile o odada çıkarım sıkıntı çıkmasın birbirini kıskanmasın diye böyle düşünürüm.ince düşünüyorum belki ama böyle kendimi nasıl anlatmalıyim ne dusunmeliyim bilemiyorum
Kişi kendinden bilir işi. Siz çok fesat bir insansiniz. Kardeşimin eşinin yanına otururum, sohbet de ederim, ben il dışındayım kardeşim şehir dışından gelecek benim evde kalacak eşim de var. Aklıma kötü birşey gelmedi gelmezde. Hayat size zor.

Ayrıca üniversite okuyan kız kardeşim var gelir bizde kalır ailem on saat uzakta ben önceden gitmiştim kardeşime söyledim enistenle gel diye aklimin ucundan geçmez . Anca gözünüzle gerçek bir kanıt görmelisiniz ki neyse . Lütfen bir destek alın sürekli bir araya gelmek de durumunuzu tetikliyor olabilir hiç sağlıklı dusunemiyorsunuz. Bu hayatta asla olmaz diye birşey yok ama söylediklerinizden bu tür çıkarımlar yapılamaz

Back
X