Çok kötü kalplisiniz. Böyle durumda insan en çok kardeşinden destek görmek ister. Kız kardeşiniz zor donem yasıyor ve tavrınız çok kötü... Çok huzursuzsanız bir yolu bulunup aynı evde olmazsınız...bakın çok samimi söylüyorum abartı falan değil gerçek neyse o yani ben onun eşine evli olduğu süre zarfında hiç yanına otirmamisimdir .o içeri girdiğinde ben yalnızsam bile o odada çıkarım sıkıntı çıkmasın birbirini kıskanmasın diye böyle düşünürüm.ince düşünüyorum belki ama böyle kendimi nasıl anlatmalıyim ne dusunmeliyim bilemiyorum
Iyi gozlemle derim.. arkadas olsa alir atarsin ama kardesede konduramaz insan bir yerdeBende bundan bahsediyorum ama anlamak istemiyor kimse herkesin kendi düşüncesi ne diyebilirim
aa bir de komşu kadın mı var taktığı?Komşu kadın bitti, şimdi de kardeşin mi başladı? Allah senin gibi insanlardan herkesi korusun, ciddi ciddi psikoloğa gitmelisin!
Aklıma bu sahne geldiBöyle mi yerden aldi?
evet bn suçluyum doğru söylüyorsunz .es kıyaslaması yapan bn değilim yalnız kardeşim. eşinin davranışlarından şikayet edip benim eşimin bana karşı davranışını çok övüyordu.benimki bana böyle davraniyo bak seninki söyle böyle takip ediyordu demkki bi insan kendi esiyle ablasının eşini kıyaslarmi.ne değerli kocan varmış.hayatda ki en büyük başarınız bir eş bulmak galiba?kardeşiniz de zerre suç yoktur artık iyice emin oldum
videolu anlatmak daha iyiAklıma bu sahne geldi
kadın boşanma aşamasına gelince mi aniden aydınlanma geldi de farkettiniz bunları?hiç inandırıcı değil.ayrıca eşin iyi adam demek istemiş olamaz mı?illa gözü mü var demek?hadi diyelim kardeşinin kanı bozuk eşinde gözü var.e eşin meylederse zaten onun da kanı bozuk demektir.boşar kurtulursun.evet bn suçluyum doğru söylüyorsunz .es kıyaslaması yapan bn değilim yalnız kardeşim. eşinin davranışlarından şikayet edip benim eşimin bana karşı davranışını çok övüyordu.benimki bana böyle davraniyo bak seninki söyle böyle takip ediyordu demkki bi insan kendi esiyle ablasının eşini kıyaslarmi.
Mutfaktan onu nasıl goruyorum?Amerıcan mutfak mı flfklfklşöyle hayal edin mademki bn ifade edemiyorum kendimi çünkü şuan suçlu muamelesi yapılıyor bana .hepimiz kadınız empati yapın belki o zmn o duyguyu hissedersiniz diye düşünüyorum. "eşiniz bir köşede oturuyor ve siz mutfaktasiniz kardesiniz de tam eşinizin karşına denk gelcek şekilde eğiliyor ne düşünürsünüz. yada eşinizin önüne dikilip göz teması kurduğunu düşünün.
Esıne gelecek like ları masallahları kaldırabılecek mısın ablacım ghgfgklgflglfvideolu anlatmak daha iyi
Benimde kanayan yaram nisanlanirken ben hamileydim birde benim gelmemem için elinden geleni yaptı..çok üzülmüştüm..hayatımda başka erkeklere eşim hariç cilvem dahi yoktur soğuk biriyim ama durum bu ..çok kırılmıştim
eski konusuna bakın bu konuda konu sahibini haklı görenler.komşusuna eşinin iş arkadaşına bile tahammülü yok kadının.üsluba bakın bir deImalarda bulundum zaten benim esime kimse bakamaz dedim ( baksin diyo bakinca nolcak ki diyo) bnde bakamaz dedim herkz kndi kocasina baksin dedim . Aman abla diyo sende cok kiskancsin diyo bak esin seni seviyomus senden baskasina bakcak biri degil diyo kndi kendine kuruntu yapiyon diyo buyutuyon herseyi diyo .bende dedim ki tepem atarsa dedim elimde kalir dedim (ayy cok fenasin abla diyo ) iyice sinir oldum
eski konuları da hep böyle.herkesin mi kocasın da gözü var allasen ?Herkes neden konu sahibine saldırdı ki?
Tamam, çok kötü bi şey, Allah esirgesin, inşallah konu sahibi yanılıyodur ama hiç mi yok dünyada böyle şeyler?
Eski konuları bilmiyorum hiç. Benim gibi sadece bu konuyu okuyanlar bi anda saldiriya geçmiş, buna şaşırdım.eski konuları da hep böyle.herkesin mi kocasın da gözü var allasen ?
Boyle bıseyı dıllendırmezsın.Herkes mı kocasına yazıyo,komsya da acmıs aynı konudan?Herkes neden konu sahibine saldırdı ki?
Tamam, çok kötü bi şey, Allah esirgesin, inşallah konu sahibi yanılıyodur ama hiç mi yok dünyada böyle şeyler?
Eski konuları bilmiyorum hiç. Benim gibi sadece bu konuyu okuyanlar bi anda saldiriya geçmiş, buna şaşırdım.
bakın eski konusu.kardeşine ima ettiklerinin aynısı değil mi?Arkadaşlar bir kadın olarak cok tereddut ediyorum bana yardim edin ne yapmam lazim .konu su ki benim komsum var bnden 3 yas kucuk ve evli surekli esiyle olan tatsiz olaylarindan bahsediyor kocasini surekli kotuleyip kesiyor ve benim evliligim gayet iyi ve hic bor sikayetim sorunum yok cok sukur 8 senelik evliyiz esimle . Fakat bir kac kez bu arkadasimdan benim asla kurmayacagim yani bana ters gelen sozler duyuyorum ve aklima yatmayan seyler var .bana dediki ben esine caktirmadan baktim sana yanlis yapcak birine benzemiyor gibi bi cumle soyledi.kendi esine gelince hep kotu huylarindan bahsediyr.benim esimle alakali guzel seyler soylemeye basladi iyibiribak evine bakiyo benimki bana soyle yapiyo boyle soyluyo sana oyle demiyo sozunu dinliyor.keske benimkide oyle olsa falan gibi .fakat bende onun aklinda yanlis bisey yoktur diye dusunuyorum ama kafam karisik .bir araya gelelim oturalim felan diye .esimle esi ayni yerde calisiyor kiz diyor ki benim esim beni senin esinden ariyo diyo bana ama esine soyleme diyo esim bana kizar diyo.bende esim gelince sen arattinmi esini diyorum hayir diyo anlamadm gitti stres altindayim elimde bi ispat yok bu ne anlam ifade ediyor .sadece yanilgimi lutfen akil verirrmisiniz.☹☹☹
Gerekirse dillendirip buradan akıl alırsın. Eski konuları bilmiyorum. Sadece burayı okuyup direkt fesatlikla suçlayanlara şaşırdım.Boyle bıseyı dıllendırmezsın.Herkes mı kocasına yazıyo,komsya da acmıs aynı konudan?
Teşekkür ederim alıntı içinbakın eski konusu.kardeşine ima ettiklerinin aynısı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?