Kız kardeşimin sevgilisi pedofili olabilir mi?

Allah korusun böyle sapıklardan 🙏 yani benim eşimde aşırı kız çocuklarını sever ama kimsenin çocuğu kalkıpta ısırıp sıkıştırmaz yani edep ahlak diye birşey var.
Ben 9,5 aylık kızımı bezi görünmesin diye özenle giydirip balkona çıkarırım elbise gitmişse tutarken dikkat ederim açılmasın diye ki bebek yani bu, iş yeri sahibi nasıl böyle müsaade etmiş hiç anlamadım 🤷‍♀️
Neyseki yol yakınken dönmüş kardeşiniz çok sevindim

Aminn bu adama ne denir bilmiyorum Allah kızları korusun bu adamdan.
çok şükür biz anladık başkaları da anlar umarım bu adamın düzelme durumu yok bence

Başka ne yaptı ki ?

Sapık sapık kölem olacaksın, parçalıycam seni, ısırırım seni filan diyormuş cinselliğe girmeden ara ara. Kardeşiö anlamamış sen çok safsın temizsin diyormuş bir de şeref yoksunu

bence çocukları sevmesi, ısırmak istemesi vs. bunlar ilk bakışta kötü şeyler değil, bilirsiniz bebeklerde kaçar öptürmez hoşuna gitmiş anlatmıştır sende kaçıyosun diye benzetme yapmış derdim. ben olsam aklıma kötü bişey gelmezdi. ama demek ki konuşma tarzı sıkıntılı ya da başka şeyler var ki bişey hissettiniz böyle. bir de daha üç hafta olmuş tanıyalı.

bi de annesinden habersiz yapıyosa, o kadar samimiyet yoksa böyle yapılmamalı derim.

bence çocukları sevmesi, ısırmak istemesi vs. bunlar ilk bakışta kötü şeyler değil, bilirsiniz bebeklerde kaçar öptürmez hoşuna gitmiş anlatmıştır sende kaçıyosun diye benzetme yapmış derdim. ben olsam aklıma kötü bişey gelmezdi. ama demek ki konuşma tarzı sıkıntılı ya da başka şeyler var ki bişey hissettiniz böyle. bir de daha üç hafta olmuş tanıyalı.

bi de annesinden habersiz yapıyosa, o kadar samimiyet yoksa böyle yapılmamalı derim.

Açıkçası başta kardeşimde işkillenmemiş ama öyle bir anlattıki içime şüphe düştü diyor.
Ve adamda bir sapıklık olduğu kesin saçma sapan parçalıycam seni, ısırıcam, kölem olacaksın diyormış kardeşime :/

Back
X