- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
Nasıl bela olmasından korkuyor? Ne yapmasından korkuyor yanı kardesın?Ayrılacakta adam bela olacak diye soğutma yöntemine geçtik buluşmuycak zaten bi daha bahaneler uyduruyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl bela olmasından korkuyor? Ne yapmasından korkuyor yanı kardesın?Ayrılacakta adam bela olacak diye soğutma yöntemine geçtik buluşmuycak zaten bi daha bahaneler uyduruyor
Nasıl bela olmasından korkuyor? Ne yapmasından korkuyor yanı kardesın?
Bahaneye gerek yok canım olmuyor desin .Yalandan da olsa cekmesınAyrılacakta adam bela olacak diye soğutma yöntemine geçtik buluşmuycak zaten bi daha bahaneler uyduruyor
Bu dusunce sekliniz de normal degıl.Birşeyden korkmuyorda olurya tv lerde neler duyuyoruz Allah korusun adamların içinden neler çıkıyor
Parcalayacagım seni kolem olacaksın mı, host dıyıp bırakıp gıdememıs mı kardesın? Kolem olacaksın nedir ya, vitaminsiz ac kopege bak.
Bu dusunce sekliniz de normal degıl.
Her ılıskıde tvdekı sapıkları baz alırsak kimseyi terk edemeyiz.
Ayrılmak ıstedıgını hele bir soylesın, baktı adam cırkeflesıyor ozaman baska seyler dusunursunuz/dusunuruz
Gündemde olduğu için size öyle gelmiş olmasın. Basit bir suçlama değil bu. Erkeklere yazık oluyor, bir yandan bunlar bir yandan istanbul sözleşmesini bahane edip aşırıya giden kadınlar. Erkekler yakında kendi kızlarını sevmekten korkacaklar.
Cinsellikte bir konu var. Bunlar evlilikte söylenince bile sapıklık olabiliyor yerine göre. Normal görünmüyor sözleri.anlatış tarzı ve geçmişte olan bir olayı ballandıra ballandıra uzata uzata anlatması açıkçası beni işkillendirdi. Sadece o da değil kardeşime saçma sapan kölem olacaksın, parçalıycam, ısırıcam seni de diyormuş. Adam da bir cinsel açlık var bunlar söylenecek şeymi ilişkinin başında.
Cinsellikte bir konu var. Bunlar evlilikte söylenince bile sapıklık olabiliyor yerine göre. Normal görünmüyor sözleri.
Pedofili ergenlik çağına ulaşmamış çocuklara karşı olan bir durum yani liseli kız benzetmesinden pedofili diyemeyiz ama yine de rahatsız edici bir durum. Çalışanın kızına karşı olan durum ise apayrı bir konu, asıl rahatsızlık burada. Kızkardeşinize cinsel fantezisini de anlatıyor olabilir gerçekten pedofili de olabilir, her iki durumda korkunç ve iğrenç. Kızkardeşiniz dikkatli olsun bence.Arkadaşlar kız kardeşim yaklaşık 3 haftadır biriyle görüşüyor. Ve çocuk ben çocukları çok severim ama kız çocuklarını severim diyormuş. kız kardeşimin bazı fotoğraflarına aynı liseli kız gibisin çok güzelsin çok tatlısın diyormuş. kız kardeşimi kızdırıyormuş ama hoşuna gidiyor kopamıyorsun benden dimi deyip bi olay anlatmış. iş yerinde bi çalışanın kızı gelmiş. Bu kızı ısırıyormuş hırpalıyormuş kız kaçıyormuş ama hoşuna gittiği için yine geliyor ben yine hırpalıyorum yine kaçıyor ama sonra yine geliyor diye böyle uzun uzun anlatmış sende onun gibi misin demiş. Kızkardeşim bunları birleştirince şüphelenmiş. Hani bazen insanın içine doğarya diyor. Sizce olabilir mi öyle birşey? Adam 29 kız kardeşim 28 yaşında.
Pedofili ergenlik çağına ulaşmamış çocuklara karşı olan bir durum yani liseli kız benzetmesinden pedofili diyemeyiz ama yine de rahatsız edici bir durum. Çalışanın kızına karşı olan durum ise apayrı bir konu, asıl rahatsızlık burada. Kızkardeşinize cinsel fantezisini de anlatıyor olabilir gerçekten pedofili de olabilir, her iki durumda korkunç ve iğrenç. Kızkardeşiniz dikkatli olsun bence.
Kardeşiniz bir an önce kurtulur umarımAynen cinsel fantezisini de anlatıyormuş yok kölem olacaksın, parçalıycam, ısırcam seni saçma sapan şeyler söylüyormuş
Bu çocugun annesi de cocugunu seviyir ilgileniyor abi sanmış hırpaladım ne demek ya ne sacma anlatim tarzi var pedofili sapık iste daha ne anlatsın.ya kardeşim diyorki anlatışı çok garipti yani hoş değil bence de bu olayı hafızasına yerleştirmiş uzun uzadıya da anlatıyormuş ki mesela konuyla da alakasız gibi bilemedim valla. Ve böyle şeyler çok var maalesef
Bu çocugun annesi de cocugunu seviyir ilgileniyor abi sanmış hırpaladım ne demek ya ne sacma anlatim tarzi var pedofili sapık iste daha ne anlatsın.
Aynen öyle adam sapık kardeşime kölem olacaksın parçalıycam seni ısırıcam filan da diyormuş evlerden ırak
kardeşin ne diyomuş buna karşılık?
kölem olucaksın derse hoşt demesi lazım normalde.
Psikopat ya sinir oldum iş yerindeki çocuğu ısırıp bana tekrar geliyor demesi garip
Liseli kız demesi de garip ee onlar da cocuk
Ablan umarım görüşmeyi keser ama bu adam böyle toplum içinde gezecek duracak sınır oldum adama
Isırcam senı diyen bırının cınsel seksten bahsetmedıgını anlamamakta ne bileyim...Anlamamış cinsellikle ilgili olduğunu ne kölen olucam be demiş. Bi kaç kez daha söyleyince işkillenmiş. Buluşmada filan yeltenmemiş neyseki.