Kız kardeşimin sevgilisi pedofili olabilir mi?

Isırcam senı diyen bırının cınsel seksten bahsetmedıgını anlamamakta ne bileyim...

Anlamamış maalesef :/ açık açık girmesi gerekiyodu anlaması için bir de cinselliğe girmedi ki diyor adamın demediği kalmamış. Kardeşimin sevgili deneyimi pek yok karşısına da tam sırtlan denk gelmiş işte

Arkadaşlar kız kardeşim yaklaşık 3 haftadır biriyle görüşüyor. Ve çocuk ben çocukları çok severim ama kız çocuklarını severim diyormuş. kız kardeşimin bazı fotoğraflarına aynı liseli kız gibisin çok güzelsin çok tatlısın diyormuş. kız kardeşimi kızdırıyormuş ama hoşuna gidiyor kopamıyorsun benden dimi deyip bi olay anlatmış. iş yerinde bi çalışanın kızı gelmiş. Bu kızı ısırıyormuş hırpalıyormuş kız kaçıyormuş ama hoşuna gittiği için yine geliyor ben yine hırpalıyorum yine kaçıyor ama sonra yine geliyor diye böyle uzun uzun anlatmış sende onun gibi misin demiş. Kızkardeşim bunları birleştirince şüphelenmiş. Hani bazen insanın içine doğarya diyor. Sizce olabilir mi öyle birşey? Adam 29 kız kardeşim 28 yaşında.
Evlenek diyo kızımız olsun diyo ya 🤣🤣🤣 sizin kolunuza kimse saat yapmadı mı umarım ondan bahsediyordur da yani ne bileyim biraz iltifat edeyim derken de dozu kaçmış 🤪 yine de kimsenin küçük kızına yaklaşmasın kimse tabi.

Evlenek diyo kızımız olsun diyo ya 🤣🤣🤣 sizin kolunuza kimse saat yapmadı mı umarım ondan bahsediyordur da yani ne bileyim biraz iltifat edeyim derken de dozu kaçmış 🤪 yine de kimsenin küçük kızına yaklaşmasın kimse tabi.

yok yok adam masum değil başka pislikleri de var sapık bildiğin

Anlamamış maalesef :/ açık açık girmesi gerekiyodu anlaması için bir de cinselliğe girmedi ki diyor adamın demediği kalmamış. Kardeşimin sevgili deneyimi pek yok karşısına da tam sırtlan denk gelmiş işte
Eslem hanımcım, nasılsın hava nasıl muhabbeti edilirken kimse kimseye kolem olacaksın Isırcam senı vurucam kırbacı demez.
Sohbet seks uzerıneymıs, din kardesıyız birbırımızı kandırmayalım.
Adam sapık iste, en kısa zamanda ayrılsın dedik hepimiz.

Eslem hanımcım, nasılsın hava nasıl muhabbeti edilirken kimse kimseye kolem olacaksın Isırcam senı vurucam kırbacı demez.
Sohbet seks uzerıneymıs, din kardesıyız birbırımızı kandırmayalım.
Adam sapık iste, en kısa zamanda ayrılsın dedik hepimiz.

Hayır laf arasında böyle atışırlarken söylüyormuş niye kandırayım yahu anlamamış cinsel muhabete girmemişler. Yanyanaykende öyle bi eğilimi olmamış. Sapık adam o kesin. Ayrıldı ama adam ayrılacaksakta yüzyüze görüşelim demiş bende engellettim heryerden umarım üstelemez :(

Hayır laf arasında böyle atışırlarken söylüyormuş niye kandırayım yahu anlamamış cinsel muhabete girmemişler. Yanyanaykende öyle bi eğilimi olmamış. Sapık adam o kesin. Ayrıldı ama adam ayrılacaksakta yüzyüze görüşelim demiş bende engellettim heryerden umarım üstelemez :(
İnsallah, ustelerse de sende git yanlarına bence

Yok be ıgrenc insanlar heryerdeler, bitmeyecekler

Off off :(
Aptal herif kardeşimin anlamadığını anlayıp sen çok safsın temizsin diyomuş bi de şeytan diyor git ağzını burnunu kır hakediyor terbiyesiz ahlaksız.
Hele ki pedofili varsa çevresi için çok tehlikeli yahu Allah ıslah etsin ne denir ne yapılır bilmiyorum:(
Biz kendimizi kurtarmaya baktıkta yazık başka insanlara da Allah göstersin pis yüzünü

Arkadaşlar kız kardeşim yaklaşık 3 haftadır biriyle görüşüyor. Ve çocuk ben çocukları çok severim ama kız çocuklarını severim diyormuş. kız kardeşimin bazı fotoğraflarına aynı liseli kız gibisin çok güzelsin çok tatlısın diyormuş. kız kardeşimi kızdırıyormuş ama hoşuna gidiyor kopamıyorsun benden dimi deyip bi olay anlatmış. iş yerinde bi çalışanın kızı gelmiş. Bu kızı ısırıyormuş hırpalıyormuş kız kaçıyormuş ama hoşuna gittiği için yine geliyor ben yine hırpalıyorum yine kaçıyor ama sonra yine geliyor diye böyle uzun uzun anlatmış sende onun gibi misin demiş. Kızkardeşim bunları birleştirince şüphelenmiş. Hani bazen insanın içine doğarya diyor. Sizce olabilir mi öyle birşey? Adam 29 kız kardeşim 28 yaşında.

İşyerindeki kız çocuk da olsa büyük de olsa hiç hoş değil. Pedofili olmasa da hoş değil yani. Isırmak nedir? Çok laubali bi tip bence. Ben olsam uzaklaşırım bu mantıkta birinden...

Öncelikle kız kardeşiniz erkek arkadaşına, kimsenin küçük çocuğunu sıkıştırıp ısırma hakkının olmadığını söylesin bir zahmet. Pedofili midir bilemem ama adam çok patavatsız ve hadsizmiş. Bana da biri liseli kız gibi çok tatlısın dese ben de hoş şeyler düşünmezdim ve adamdan buz gibi soğurdum.
Ben mimyon olduğumdan spor giyindiğimde liseli kızlara benzemişsin çok tatlı olmuşun diyen teyzeler var korksam mı 🤭

İşyerindeki kız çocuk da olsa büyük de olsa hiç hoş değil. Pedofili olmasa da hoş değil yani. Isırmak nedir? Çok laubali bi tip bence. Ben olsam uzaklaşırım bu mantıkta birinden...

Aynen başka sapıklıklarıda varmış ayrıldı şükür
Herkese de yazıyorum kölem olacaksın parçalıycam seni ısırcam seni diyormuş kardeşime ama laf arasında böyle. Allah kimseye rastlastmasın böylesini

Yok onlardan korkmayın :))
Ama bir erkek diyorsa düşünmek gerekir sanırım
Kız kardeşiniz ayrıldı mı bu iticiden? Ayrılmadıysa ikna edin ayrılsın, böyle cıvıkla ömür geçmez.

Üstelik bir erkek sen çok safsın bilmem ne gibi cümleler kuruyorsa net tehlikelidir. Kesin bi pisliği vardır.

Kız kardeşiniz ayrıldı mı bu iticiden? Ayrılmadıysa ikna edin ayrılsın, böyle cıvıkla ömür geçmez.

Üstelik bir erkek sen çok safsın bilmem ne gibi cümleler kuruyorsa net tehlikelidir. Kesin bi pisliği vardır.

Ayrıldı evet.
Aynen öyle saçma sapan parçalıycam kölem olacaksın tarzı şeyler söylüyormuş.
gördüklerimiz bu kadarı kesin ne pislikleri var daha aynen. Allah korusun böylelerinden

Aynen başka sapıklıklarıda varmış ayrıldı şükür
Herkese de yazıyorum kölem olacaksın parçalıycam seni ısırcam seni diyormuş kardeşime ama laf arasında böyle. Allah kimseye rastlastmasın böylesini

Aboo ben okumadım sonrasını kusura bakmayın. Aman aman uzak olsun neyse ki erkenden farkedilmiş pislik 😠 herşey beklenir

Allah korusun böyle sapıklardan 🙏 yani benim eşimde aşırı kız çocuklarını sever ama kimsenin çocuğu kalkıpta ısırıp sıkıştırmaz yani edep ahlak diye birşey var.
Ben 9,5 aylık kızımı bezi görünmesin diye özenle giydirip balkona çıkarırım elbise gitmişse tutarken dikkat ederim açılmasın diye ki bebek yani bu, iş yeri sahibi nasıl böyle müsaade etmiş hiç anlamadım 🤷‍♀️
Neyseki yol yakınken dönmüş kardeşiniz çok sevindim

Aynen ayrıldı şükür sapık çıktı adam
Ama elini kolunu sallayarak dolaşmaya devam edecek olması üzücü

Back
X