Ahlaki boyutu bir yana da valla kıtır kıtır keserler. Bence hiç saklamayın bu durumu. Saçından tutup eve getirilmek bi ruh hastasının kurbanı olmaktan iyidir.Herkes merhaba
Daha öncelerde burada kız kardeşimi özel üniye yolladığımızdan bahsetmiştim. Daha doğrusu annem ve babam bütün uyarılarıma rağmen 2 yıllık dandik bi bölüme istanbula yolladılar ve kendileri şu an memlekette zar zor geçiniyolar. Kardeşim gittiğinden beri çok tartışmalı bi hayat yaşıyor tam da ondan beklediğim gibi. Derslere gidiyor ödevlerini yapıyor şaşırtıcı bi şekilde (ya da bize yalan söylüyor) ama haftasonları yurttan çıkıp tinder gibi uygulamalardan tanıştığı farklı erkeklerin evinde kalıyor. Anneme evci çıktığında mesaj gidiyor annem başlarda bu durumu idare etti ve babamdan sakladı çünkü babam saçından tutarak eve getirtir parayı da yakar. Ama bu yurttan çıkmaların sayısı arttıkça numarayı babamın numarasına değiştirmesi gerektiğini evci çıktığıjda babama mesaj gitmesi gerektiğini artık onu idare etmeyeceğini söyledi. Annemi manipüle ediyordu oda arkadaşlarım bana kötü davranıyor beni dışlıyorlar psikolojim kötü burdan çıkmak istiyorum vs diye.
Az önce beni eczaneden bir şey alsam kredi kartıyla babam içeriğini görür mü diye. Ben de ne alıcaksın diye zorladım hamilelik testi almış regl olmuş ama yine de içi rahat etmemiş. Ben de çıldırdım sen g.rizekalısın cinsel bilgin bile yok nasıl hamile kalınacağını bile bilmiyorsun senin neyine korunmasız seks yapmak dedim. Şu ana kadar 6 kişinin evinde kalmış. Dua et de hpv hiv kapmış olma aptalsın sen neden korunmasız yapıyorsun dedim bana cevabı “olur arada öyle ya”
Bu kızı bi kaşık suda boğmama o kadar az kaldı ki. Bakın ben cahil cühela evlilik dışı ilişkiyi tabu gören biri de değilim ama uygulamadan tanıştığın insanlarla yatmak nedir evlerinde uyumak nedir bu akılsızlığa tahammül edemiyorum. Bu kıza ne dicem napıcam annemi aradım sinirden söyleyecektim her şeyi uyumuş galiba açmadı
Bence salon ipini gitsin. Annenize babanıza da olanı anlatın. Başına bir iş gelir haberleri olsun. Aradan çekilin. Ailenize maddi yardım yapmayın bu arada. Seçimlerinin sonuçlarına katlansinlar.Herkes merhaba
Daha öncelerde burada kız kardeşimi özel üniye yolladığımızdan bahsetmiştim. Daha doğrusu annem ve babam bütün uyarılarıma rağmen 2 yıllık dandik bi bölüme istanbula yolladılar ve kendileri şu an memlekette zar zor geçiniyolar. Kardeşim gittiğinden beri çok tartışmalı bi hayat yaşıyor tam da ondan beklediğim gibi. Derslere gidiyor ödevlerini yapıyor şaşırtıcı bi şekilde (ya da bize yalan söylüyor) ama haftasonları yurttan çıkıp tinder gibi uygulamalardan tanıştığı farklı erkeklerin evinde kalıyor. Anneme evci çıktığında mesaj gidiyor annem başlarda bu durumu idare etti ve babamdan sakladı çünkü babam saçından tutarak eve getirtir parayı da yakar. Ama bu yurttan çıkmaların sayısı arttıkça numarayı babamın numarasına değiştirmesi gerektiğini evci çıktığıjda babama mesaj gitmesi gerektiğini artık onu idare etmeyeceğini söyledi. Annemi manipüle ediyordu oda arkadaşlarım bana kötü davranıyor beni dışlıyorlar psikolojim kötü burdan çıkmak istiyorum vs diye.
Az önce beni eczaneden bir şey alsam kredi kartıyla babam içeriğini görür mü diye. Ben de ne alıcaksın diye zorladım hamilelik testi almış regl olmuş ama yine de içi rahat etmemiş. Ben de çıldırdım sen g.rizekalısın cinsel bilgin bile yok nasıl hamile kalınacağını bile bilmiyorsun senin neyine korunmasız seks yapmak dedim. Şu ana kadar 6 kişinin evinde kalmış. Dua et de hpv hiv kapmış olma aptalsın sen neden korunmasız yapıyorsun dedim bana cevabı “olur arada öyle ya”
Bu kızı bi kaşık suda boğmama o kadar az kaldı ki. Bakın ben cahil cühela evlilik dışı ilişkiyi tabu gören biri de değilim ama uygulamadan tanıştığın insanlarla yatmak nedir evlerinde uyumak nedir bu akılsızlığa tahammül edemiyorum. Bu kıza ne dicem napıcam annemi aradım sinirden söyleyecektim her şeyi uyumuş galiba açmadı
Diğer konularda size "çocuğumun iyi ki kardeşi yok demek ki senin gibi düşünecek ırt zırt yazanlar utanır mı? Sanmam
Yetişkin bir kadınsa kalksın çalışsın para kazanıp okusun bize de desin ki ben bu hayatı yaşicam sizi hayatımda istemiyorum benim doğrum bu. Benim babam 60 yaşında okusun diye gönderdiği kızı onla bunla yatıp kalksın diye mi eşek gibi çalışıyor.Sizin yapabileceğiniz bir şey yok, yetişkin bir kadın. Uygulamada tanıştığı kişinin evine gidip kalmak aşırı cesur bir iş, her gün neleri okuyoruz. Hayatı çok hızlı yaşıyor malesef.
Kardeşiniz kaç yaşında? Tinderdan tanıştığı kişilere hemen güvenmesi korkunç bir durum. O uygulamayı kullananların amacı direkt cinsellik o belli zaten ama direkt evlerine gitmesi büyük bir cesaret gerçekten.Herkes merhaba
Az önce beni aradı eczaneden bir şey alsam kredi kartıyla babam içeriğini görür mü diye. Ben de ne alıcaksın diye zorladım hamilelik testi almış regl olmuş ama yine de içi rahat etmemiş. Ben de çıldırdım sen g.rizekalısın cinsel bilgin bile yok nasıl hamile kalınacağını bile bilmiyorsun senin neyine korunmasız seks yapmak dedim. Şu ana kadar 6 kişinin evinde kalmış. Dua et de hpv hiv kapmış olma aptalsın sen neden korunmasız yapıyorsun dedim bana cevabı “olur arada öyle ya”
Babanız bu olaya nasıl tepki verir? Az çok bilirsiniz. Sizin bu sorumluluğu almanızda doğru değil tek başınıza ama burada anne babanın tutumu çok önemli ya öğrenseler tepkileri ne olur?Yetişkin bir kadınsa kalksın çalışsın para kazanıp okusun bize de desin ki ben bu hayatı yaşicam sizi hayatımda istemiyorum benim doğrum bu. Benim babam 60 yaşında okusun diye gönderdiği kızı onla bunla yatıp kalksın diye mi eşek gibi çalışıyor.
Kardeşiniz kaç yaşında? Tinderdan tanıştığı kişilere hemen güvenmesi korkunç bir durum. O uygulamayı kullananların amacı direkt cinsellik o belli zaten ama direkt evlerine gitmesi büyük bir cesaret gerçekten.
Kızla bir abla olarak nasıl konuştuğunuz ortada.Bu tabi burada yazdıklarınız daha.Kim bilir neler söylediniz.Kimse kusura bakmasın görünen köy kılavuz istemez.Abla olarak böyle davranıyorsanız bunun geçmişi de vardır ve siz ona böyle davranmayı ebeveynlerinizden öğrendiniz.Hiç kimse sağlıklı bir aileden böyle bir kız çıkacağını bana ispat edemez.Herkes merhaba
Az önce beni aradı eczaneden bir şey alsam kredi kartıyla babam içeriğini görür mü diye. Ben de ne alıcaksın diye zorladım hamilelik testi almış regl olmuş ama yine de içi rahat etmemiş. Ben de çıldırdım sen g.rizekalısın cinsel bilgin bile yok nasıl hamile kalınacağını bile bilmiyorsun senin neyine korunmasız seks yapmak dedim. Şu ana kadar 6 kişinin evinde kalmış. Dua et de hpv hiv kapmış olma aptalsın sen neden korunmasız yapıyorsun dedim bana cevabı “olur arada öyle ya”
Babanız bu olaya nasıl tepki verir? Az çok bilirsiniz. Sizin bu sorumluluğu almanızda doğru değil tek başınıza ama burada anne babanın tutumu çok önemli ya öğrenseler tepkileri ne olur?
Yanlış yollarda bu doğru ama babanız müdahale edecek, siz para vermeyin yeter. Aileniz nasıl insanlar bilmiyorum, şimdi gider söylersiniz yanlış şeylere kalkışırlar o da kötü.Yetişkin bir kadınsa kalksın çalışsın para kazanıp okusun bize de desin ki ben bu hayatı yaşicam sizi hayatımda istemiyorum benim doğrum bu. Benim babam 60 yaşında okusun diye gönderdiği kızı onla bunla yatıp kalksın diye mi eşek gibi çalışıyor.
Kızla bir abla olarak nasıl konuştuğunuz ortada.Bu tabi burada yazdıklarınız daha.Kim bilir neler söylediniz.Kimse kusura bakmasın görünen köy kılavuz istemez.Abla olarak böyle davranıyorsanız bunun geçmişi de vardır ve siz ona böyle davranmayı ebeveynlerinizden öğrendiniz.Hiç kimse sağlıklı bir aileden böyle bir kız çıkacağını bana ispat edemez.
Babanıza asla ama asla söylemeyin annenize de eğer kızın hayatına mâl olmayacaksa söyleyin. Yaptığı çok tehlikeli evet ama böyle durumlarda anne-babanın ‘gözü dönecek’ ise söylemek konusunda 10 kere düşünün derim. Abla olarak sizi çok kâle almıyor anladığım ama bir şekilde annenizle beraber oturup konuşursanız belki fayda eder
Regl olmasına rağmen hamilelik testi almak istediğine göre bu konularda yeterli bilgisi yok. 30 yaşımda olmama rağmen, ben hiç tanımadığım, uygulamadan tanışıp ilk kez gördüğüm bir erkeğin evine gitmeye korkarım. Cinsellik yaşamam için de bir süre tanıdığım,güvendiğim birisi olmalı eski sevgilim gibi. Kız kardeşiniz gençliğin ve hormonların verdiği dürtüyle hiç düşünmeden yaşıyor gibi. Üstelik 1-2 değil, 6 kişiyle görüşmüş. Çok tehlikeli sularda yüzüyor. Ailenize söylerseniz tepkileri nasıl olur?20 yaşında. Aynen öyle bi tane erkek arkadaşı olsa ciddi bir ilişkisi vs diyeceğim ki ablacım geleyim istanbula halledelim bu işi. Hamile kalsa o 6 kişiden hangisi acaba o bile belli değil. Bunun hastalık ve cinayet kısımlarına değinmiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?