Kız kardeşimin tartışmaya açık hayat tarzı, hamilelik testi alması

O altı kişi muhtemelen birbirine önermis. Eskort olmuş kız farkında mı bilmiyorum . Belki para alıyordur. Altı kişi normal değil daha kaç ay oldu okula baslayali

Çok mu kısıtlanarak büyüdü? Bazen böyle yetişen çocuklar aileden ilk kopuşlarında semerinden boşanmış eşek gibi napacağını şaşırırlar çünkü. Psikolojik bir rahatsızlığı var mı? Hiç psikiyatri geçmişi var mı? Bu dürtüselliğin sebebi ne yani? Cinsel hayatı tabii ki sadece onu ilgilendirir ama tanımadığı 6 kişinin evine gidip birlikte olmak çok tehlikeli bir şey ve normal sayılan bir davranış değil

Daha geçen aylarda böyle genç bir kızı öldürüp bavula koydu eski polismis adam. Anne babadan saklanacak bir durum değil malesef.
Haklısınız tabii ki değil ama aşağıda da dedim zaten eğer babaya söylenince baba kızı ‘öldürmeyecekse’ evet söylensin.

Ya tamam en iyi abla SENSİN en müthiş kardeş sensin bravo 100 aldın
Sen sorunlu sorumsuz biriyle sırf aynı anneden doğduğun için sana ömrün boyunca yüklenen sorumlulukla sınanmadan ne boş boş yorum yapıyorsun ya

İnsanın bir sevgilisi olur tanır, bilir de kalır evinde hadi. Uygulamadan tanışıp milletin evinde kalmak nedir pes akıl işi değil. Başına her şey gelebilir, hastalık kapması diğer korkunç ihtimallerin yanında en masum risk. Konu çok tehlikeli. Allah yardımcınız olsun bu kardeşle işiniz zor.

O altı kişi muhtemelen birbirine önermis. Eskort olmuş kız farkında mı bilmiyorum . Belki para alıyordur. Altı kişi normal değil daha kaç ay oldu okula baslayali
Orasını bilemem. Kimseyi zan altında bırakmamak lazım. Uygulamadan tanıştığı günde direkt cinsellik yaşamak oldukça kolay bir şey. Okul başladığından beri her hafta biriyle tanışmış da olabilir. Ücretsiz olarak görüşüyordur. Zaten para gönderiyormuş ailesi. Paraya ihtiyacı yok gibi.

Evet sağlıklı ailelerden de böyle çocuklar çıkabilir. Tamamen karakter mizaç.
2. Çocuğuma hamileyim. Eşim de ben de çok sakin insanlarız iyi eğitimliyiz. Oğlumuzun yanında bir tartışmamız yok. Maddi sıkıntı yok. İletişim problemlerinde psikolog desteği alıyorum. Ancak Hiç kimse bana çocuklarımın gelecekte sorumsuz ilişkiler yaşamayacağının eğitimi için ayırdığımız paraları orda burda çar çur etmeyeceğinin garantisini veremez. Biz elimizden geleni yaparız. Gerisi onlara kalır.

Geçmiş konulara bakmadım ayrıca hepimizin hayatı zor bazı şeyleri bahane edip hayatımızı mafetmekte bizim elimizde guzellestirmekte küçük değil kendi kararlarını vericek yaşta
O yaşananlara bağlı bir şey.Bazen öyle bir ailede öyle değersizleştirilir ki bazı çocuklar ileride sağlıklı karar veremezler.Ellerinden tutacak kimse yoksa da harcanıp giderler.Bununla ilgili bir sürü hoş olmasa da deneyler yapılmış.Sevgi dolu bir ailede böyle şeyler olmaz.Şizofren bir hastaya ilgi duymaz sağlıklı psikolojideki bir genç kız.Hayat kimilerine kolay kimilerine zor geçer.Hepimizin hayatı zor her şey bizim elimizde gibi toz pembe değil dünya maalesef.

Mizaç olayı doğru.Karakter olayı ise tamamen yanlış.Çocuklar bize tertemiz bir sayfa olarak gelirler.Gerisini siz işlersiniz.

Özellikle bu yorumu gördükten sonra daha çok endişe ettim kardeşiniz için. Şizofren teşhisi olan birine kapılıp gitmiş daha önce. Ne yaptığını bilmiyor bu kız.

Bazı insanlar dünyaya yürek yiyerek gelmiş. Her gün camlardan atılan, bir valize konup sağa sola atılan kadınların haberlerini sadece biz mi okuyoruz anlamadım ki.

Bakın ben de cinsel ilişkiye karşı değilim herkes istediğini yapar ama bu fütursuzluk benim canıma tak ettiriyor. Neden korunmasız yaptın diyorum bana gıcık verir gibi “olur arada öyle ya” diyor. Kadın cinayeti diyorum tehlikeli diyorum hiçbir şey plmadı şimdiye kadar diyor. Sence istatistik böyle mi çalışıyor akılsız ya

Ben eski konulara bakmadım ama bencede kızda bi psikolojik sorun var, tatilde olan kişiye ilgi duyması falan. Bilerek dürtüsel tehlikeli şeylere yöneliyorda olabilir

Ben abla falan değilim.Konuşma tarzından her şey anlaşılıyor zaten.Kardeşini linçlesem benden iyisi olmazdı.

Sadece sevgilisi olsa ve onunla düzenli bir ilişkisi olup birliktelik yaşasa neyse ama böyle sürekli tanımadığı adamlarla korunmasız ilişki çok riskli. O adamlar kimbilir kimlerle birlikte oluyor. Hastalık kapması çok olası maalesef. Ama insan bunu önce kendi düşünecek.

Mizaç olayı doğru.Karakter olayı ise tamamen yanlış.Çocuklar bize tertemiz bir sayfa olarak gelirler.Gerisini siz işlersiniz.

Bazen o kadar zorluk göstermeden büyütüyoruz ki çocukları belalarını arıyorlar :)
Ben fazla temkinli sorumluluk sahibi biriyim. Kardeşim de bir o kadar saçmalıyor mesela. Babam yetiştirdi ikimizi de. Sadece beni para konusunda biraz daha belki sıkmıştır. Zorlaştırmıştır hayatımı. Kardeşim yaşlılığına denk geldi aramız 14 yaş. Kardeşim onu sömürüyor şu an. Değersizleştirilmek değil belki de fazla değer görmek. Genelde de 2. Çocuklar böyle olur biraz daha rahat sorumsuz :)

Ama bu kızın konudan bağımsız olarak psikiyatrik rahatsızlığı var gibi duruyor. Dürtü bozukluğu olabilir. Burdaki aile hatası da daha küçük yaşta farkedip tedavi ettirmemek bence. Üzerine tek başına İstanbul’a göndermek.

Ya gerçekten biz seksenler çok ezildik ve çocuklarımız ezilmesin diye bizi ezen çocuklar yetiştirdik
Çocuklarımız 20 yaşına kadar sorumluluk nedir bilmiyorlar kendimizden ödün veriyoruz onların keyifleri lüxleri için
Birgün aç kalmıyorları bırakın keyiflerince yemek olmayınca kıyameti koparıyorlar
Yolda kalmıyorlar
İstedikleri için emek harcamıyorlar
Bu durumda empati yapamayan bencil ahlak yoksunu çocuklar yetişti
Benim takipçim benim şu bu markam seyahatlerim seviştiklerim bu kadarlar çoğu
Kendileri gibi bir velet verin bunlara birgün bakamazlar

Her kardeş aynı anne babadan olsa da farklı karakterde olur.Anne babanın;Maddi durumu,anlaşmazlıkları,moralleri,yaşadığı olaylar vs vs her dönem değişir çünkü.Hiçbir çocuğa aynı şekilde davranılmaz aynı şekilde şartlar sağlanmaz.Her biri farklı savunma mekanizmaları geliştirir.Sizde 2.kardeş daha fazla şımartılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…