Eğer sadece alıp eve getirecek ise evet söylemeniz doğru olur. Yaşı küçük anladığım kadarıyla bir daha sınava hazırlansın gerekirse ve kendi şehrinizde okusun. Demek ki şu an tek başına yaşayacak olgunlukta değil özgürlükle dürtüselliği ayırt edemiyor. Başına çok bela alır. O kadar korkunç şeyler okuyoruz ki kızının sevgilisi var diye öldüren babalar hiç az değil bu nedenle ısrarla sordum bunu.Babam istanbula gidip alıp getirir muhtemelen. Normalde bağnaz bi tip değil ben nişanlımla aynı evdeyim şu an daha nikah kıyılmadı mesela bu olay bambaşka bir şey
Banlanmamak için sana hiçbir şey demeyeceğim, hadi git konumdanv
Aynı sekılde bende banlanmamak ıcın susuyorum sıze karşı. Allah kardesının önünü öyle güzel açsın ki böyle olmasın.Banlanmamak için sana hiçbir şey demeyeceğim, hadi git konumdan
Geçmiş konularını da okudum.Kız seninle paylaşımda bulunmak istemiş ama sen onu hep reddetmişsin seni kıskandığını söylemişsin.Kızı yalnız bırakın, sen ailenin gözde kızı ol ama o dışlansın.Ne güzel dünya.Banlanırsın tabi ki normal konuşamıyorsun çünkü.Ayrıca çok egoistsin.Arkadaşının bile nişanını sadece kendin için ertelemesini isteyen bir tipsin.Burada bile kardeşini linçlemeye çalışıyorsun.Kim bilir etrafa nasıl anlatıyor aileni nasıl dolduruyorsun.Zaten ailen de okul konusunda bundan bir şey olmaz demiş kız için.Ve kız ablama yaptıysanız bana da yapın demiş.Bu işin çocukluk kısmını çok güzel gösteriyor.Sen altın çocuksun o ezilen çocuk.Banlanmamak için sana hiçbir şey demeyeceğim
Bence ailenizden saklamayın, babanızada söyleyin gerekirse alsın okuldan. Birinden hastalık kapsa yada manyağa denk gelse atsa camdan ne olacak, vah gidene yanan yine annen baban olacak. Hani az uçarı kaçarılıklar kapatılır gençtir dersin, destek olur sır tutarsın ama ben olsam gemi azıya almış kardeşin sırrını tutmam.
Ya allah ne alakası var bunun gayette herkeste sorun olabilir bireysel istediğini yapmış bence söyleyin babaniza sizden çıksın top kendi bilir zaten yolu sonu belli gibi geliyor ama bari başına iş gelmeden durur belkiKızla bir abla olarak nasıl konuştuğunuz ortada.Bu tabi burada yazdıklarınız daha.Kim bilir neler söylediniz.Kimse kusura bakmasın görünen köy kılavuz istemez.Abla olarak böyle davranıyorsanız bunun geçmişi de vardır ve siz ona böyle davranmayı ebeveynlerinizden öğrendiniz.Hiç kimse sağlıklı bir aileden böyle bir kız çıkacağını bana ispat edemez.
Saçından tutup eve getirsinler bence.Annesiyle babasının dizinin dibinde otursun.Yoksa başına okumamış olmaktan daha kötü şeyler gelecek.Cinsel hastalık kısmını da geçtim bunun sapığı,katili,hırsızı vs de var.Ya kaldığı evlerden birinde biri ona zarar verirse?Bana tek başına yaşamaya uygun biri gibi gelmedi.Kendini idare edemiyor.Herkes merhaba
Daha öncelerde burada kız kardeşimi özel üniye yolladığımızdan bahsetmiştim. Daha doğrusu annem ve babam bütün uyarılarıma rağmen 2 yıllık dandik bi bölüme istanbula yolladılar ve kendileri şu an memlekette zar zor geçiniyolar. Kardeşim gittiğinden beri çok tartışmalı bi hayat yaşıyor tam da ondan beklediğim gibi. Derslere gidiyor ödevlerini yapıyor şaşırtıcı bi şekilde (ya da bize yalan söylüyor) ama haftasonları yurttan çıkıp tinder gibi uygulamalardan tanıştığı farklı erkeklerin evinde kalıyor. Anneme evci çıktığında mesaj gidiyor annem başlarda bu durumu idare etti ve babamdan sakladı çünkü babam saçından tutarak eve getirtir parayı da yakar. Ama bu yurttan çıkmaların sayısı arttıkça numarayı babamın numarasına değiştirmesi gerektiğini evci çıktığıjda babama mesaj gitmesi gerektiğini artık onu idare etmeyeceğini söyledi. Annemi manipüle ediyordu oda arkadaşlarım bana kötü davranıyor beni dışlıyorlar psikolojim kötü burdan çıkmak istiyorum vs diye.
Az önce beni aradı eczaneden bir şey alsam kredi kartıyla babam içeriğini görür mü diye. Ben de ne alıcaksın diye zorladım hamilelik testi almış regl olmuş ama yine de içi rahat etmemiş. Ben de çıldırdım sen g.rizekalısın cinsel bilgin bile yok nasıl hamile kalınacağını bile bilmiyorsun senin neyine korunmasız seks yapmak dedim. Şu ana kadar 6 kişinin evinde kalmış. Dua et de hpv hiv kapmış olma aptalsın sen neden korunmasız yapıyorsun dedim bana cevabı “olur arada öyle ya”
Bu kızı bi kaşık suda boğmama o kadar az kaldı ki. Bakın ben cahil cühela evlilik dışı ilişkiyi tabu gören biri de değilim ama uygulamadan tanıştığın insanlarla yatmak nedir evlerinde uyumak nedir bu akılsızlığa tahammül edemiyorum. Bu kıza ne dicem napıcam annemi aradım sinirden söyleyecektim her şeyi uyumuş galiba açmadı
Çok tehlikeli işler ya ne cesaret gerçekten o uygulamayı kullananlarda her türlü hastalık kol geziyodur nasıl korkmuyo hiçEvci çıkabilmek için numaramı benim türk numarama değiştirmeye çalışmış. Ben yurtdışındayım diye o numara kapalı zaten görmem sandı ama tesadüfen sim kartımı takmıştım gördüm. Ben de dedim ki bir erkek arkadaşın olsa tanıdğımız bildiğimiz biri olsa abla beni idare et desen neyse ben bu hayat tarzını onaylamıyorum ve bunun sorumluluğunu almicam. Tek derdi evci çıkabilmek ya TEK DERDİ bakın bu.
Geçmiş konularını da okudum.Kız seninle paylaşımda bulunmak istemiş ama sen onu hep reddetmişsin seni kıskandığını söylemişsin.Kızı yalnız bırakın, sen ailenin gözde kızı ol ama o dışlansın.Ne güzel dünya.Banlanırsın tabi ki normal konuşamıyorsun çünkü.Ayrıca çok egoistsin.Arkadaşının bile nişanını sadece kendin için ertelemesini isteyen bir tipsin.Burada bile kardeşini linçlemeye çalışıyorsun.Kim bilir etrafa nasıl anlatıyor aileni nasıl dolduruyorsun.Zaten ailen de okul konusunda bundan bir şey olmaz demiş kız için.Ve kız ablama yaptıysanız bana da yapın demiş.Bu işin çocukluk kısmını çok güzel gösteriyor.Sen altın çocuksun o ezilen çocuk.
Çok alakası var.Geçmiş konularına da baktım.Ne kadar haklı olduğumu anladım.Siz ablanızla vakit geçirmek isteseniz ama o sizi istemese üstüne onu kıskandığınızı düşünse sizi yalnızlaştırsa.Aile de ablanızın yanında olsa sizi bundan bir şey olmaz diye küçümsese.Nasıl hissederdiniz?Bu bize anlatılan bir de kardeşi dinlesek bakalım o aileden neler çekmiş.Bu daha 20 yaşında bir kız.Sonradan azmış tozutmuş bir kız değil ailesinden yeni kopmuş bir kız.Ama ailenin suçu yok öyle mi?Nasıl ne alaka diye bir şey soruyorsunuz biraz mantıklı düşünün benceYa allah ne alakası var bunun gayette herkeste sorun olabilir bireysel istediğini yapmış bence söyleyin babaniza sizden çıksın top kendi bilir zaten yolu sonu belli gibi geliyor ama bari başına iş gelmeden durur belki
Daha geçen aylarda böyle genç bir kızı öldürüp bavula koydu eski polismis adam. Anne babadan saklanacak bir durum değil malesef.Babanıza asla ama asla söylemeyin annenize de eğer kızın hayatına mâl olmayacaksa söyleyin. Yaptığı çok tehlikeli evet ama böyle durumlarda anne-babanın ‘gözü dönecek’ ise söylemek konusunda 10 kere düşünün derim. Abla olarak sizi çok kâle almıyor anladığım ama bir şekilde annenizle beraber oturup konuşursanız belki fayda eder
Her şey para vermekle olmuyor.Manevi olarak yanında duruyor musun sen kardeşinin?Yanında bile istemiyor onu fazlalık olarak görüyorsun.Üstelik bunun için konu bile açıyorsun.Ay git istersen gbtmi çıkar buraya eski konularımı döktün diye her hafta tinderdan tanıştığı başka bir kişinin evinde kalan ve yaşlı haliyle onu okurmak için eşek gibi çalışan ve kandırılan babamın parasını yiyip bana bulaşmayın modunda takılan kardeşimi daha mı haklı yaptı. Hadi git ya bulaşma bana
Tüm konularımı okuduysan kardeşimin gittiğimiz aile tatilinde kendini halüsinasyonda pergelle öldürdüğünü söyleyen ve pergeli anı olarak saklayan şizofren teşhisli ergen bebeyle takılmak için olay çıkarıp tatilimizin içine ettiğini de okumuşsundur
Geçmiş konulara bakmadım ayrıca hepimizin hayatı zor bazı şeyleri bahane edip hayatımızı mafetmekte bizim elimizde guzellestirmekte küçük değil kendi kararlarını vericek yaştaÇok alakası var.Geçmiş konularına da baktım.Ne kadar haklı olduğumu anladım.Siz ablanızla vakit geçirmek isteseniz ama o sizi istemese üstüne onu kıskandığınızı düşünse sizi yalnızlaştırsa.Aile de ablanızın yanında olsa sizi bundan bir şey olmaz diye küçümsese.Nasıl hissederdiniz?Bu bize anlatılan bir de kardeşi dinlesek bakalım o aileden neler çekmiş.Bu daha 20 yaşında bir kız.Sonradan azmış tozutmuş bir kız değil ailesinden yeni kopmuş bir kız.Ama ailenin suçu yok öyle mi?Nasıl ne alaka diye bir şey soruyorsunuz biraz mantıklı düşünün bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?