Kız kardeşimin tartışmaya açık hayat tarzı, hamilelik testi alması

Uyuşturucu öyle heves edip, bırakılabilecek bir şey değil. Tanıdığım kullanan kim varsa, devam ediyor. Bir tanesi evlendi. Karısı çocuğunu göstermiyor adama.
Koko bildiğim kadarıyla bağımlılık yapmıyor ama bu insanlarla artık görüşmüyorum hala instada vs ekliler normal yaşıyorlar özenilecek bir şey asla değil kumar uyuşturucu bunlar mahveder insanı bataklık sonuçta sadece Paylaşımlarını unutmadım onlara göre havalıydı böyle şeyler herhalde çok şükür yemediğim halt kalmadı ama böyle şeylere bulaşmadım bulaşanı da çevremde tutmam

Kızların ne suçu var anneler yapmış dedikoduyu.
Kızların hakkına girmeyeyim hiçbiri senin gibi değil evli adamla olmazlar çok eşli değiller sevgili oluyorlar sadece uzun sürmüyor bunu da paylaşıyorlar ailelere ters yaşıyorlar benim hayatım da tersti.

söylediler maalesef bizzat şahidim. arkasından alay ediyorlardı.
bir şeyler tabii ki yaşanmalı ama ortam öyle istiyor diye değil ya da yalnız kalırım, sıkıcı bulunurum diye değil.

Yapıyor. Benim tanıdıklarımdan bırakan yok. Bırakmak isteyende yok.

Bilmiyorum bıraktıklarını söylediler zamanında artık iletişimim yok onlarla arada hikaye beğenmek dışında ama hayatları yolunda görünüyor işte

Babanıza söylemeyin gidin siz bu işi halledin kardeşinizi tutun eve getirin bu bir daha okumaya gitmeyecek deyin bitti babanıza söyleseniz kaldıramaz para kolay mı kazanılıyor adam binbir emekle okutayım diye göndersin kızın yaptıklarına bak çek saçından getir yoksa başkaları çekecek 3.sayfa haberlerine düşecek Allah muhafaza

Bilmiyorum bıraktıklarını söylediler zamanında artık iletişimim yok onlarla arada hikaye beğenmek dışında ama hayatları yolunda görünüyor işte
Onlar özentilikten içiyor gibi yapmıştır. O kafayı yaşayan kolay kolay tedavi görmeden bırakamaz. Bir oturuyorlar, 2 gün boyunca kalkmadan kullanıyorlar.

Ben ne okudum ya az önce ? Evlilik dışı ilişkiyi tasvip etmeyenler cahil cühela olmuyor ayrıca. İnsanların başına ne geliyorsa bu rahatlıktan geliyor malesef.
Herkes evlilik dışı ilişkiyi tasvip etmek zorunda değil ki saygı duyarsın olur biter ben herkesle aynı olmak zorunda değilim isteyen 100 kişiyle sevişsin isteyen bir kişiyle ama burada güvenlik söz konusu para var işin içinde buna ne denir herkes bilir o zaman tüm kızlarımız parayla yapsın bu işi ne gerek var okul okuyacaklar falan part time çalışacaklar dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…