Baksana Tahin konu git gide ürkütücü olmaya başladı. Karanlık temalı film diyor. Allah korusun ya, insanın aklına neler geliyor.
Ya bir kere piyasada oyunculuk mezunu bir sürü insan var. Onlar dururken kim niye sana para verip de oyunculuk yaptırsın? Tecrüben de yok ki alaylı diyelim. Ayyy!
Kafa küçüklükten bir şeye programlanınca çıkmak zor oluyorsizin daha önceki kıonularınızda da aynı şeyi yazmıştım ve durup durup yazacağım gibi görünüyor:
mevzuyu anne ve babanıza devredin ve artık bu konudan siz çekilin.
bu çok acımasızca gelecek birçok kişiye ama siz sadece ablasınız. aynı anne babanın çocuğusunuz siz de ve sizin ebeveyn rolüne soyunmanız ya da bizzat ebeveynleriniz tarafından bu role itilmenize hiç gerek yok. bu saatten sonra onlara ne olup bittiğini iletip kararı onalara bırkaın.
ve daha önceki konunuzda sizden maddi talepleri olduğunu hatırlıyorum. sakın maddi olarak yardımda bulunmayın. desteklemediğiniz bir duruma yardım etmek gibi bir zorunluluğunuz yok.
Ahhh ahh bu olay bizi 4-5 yil oncesine dondurecek gibi hissediyorum. O zamanlar evdeydim zorla terapiye gotururduk kendini kesmekle tehdit ederdi bizi gitmeyecegim diye asilik yapardi. Travmalarim tetiklendi, allah yardimcimiz olsunBöyle düşünmemesi için lütfen tedavisini devam edin
Babanızı en iyi siz tanırsınız. Şöyle desem genç kızdır der ama böyle anlatırsam artık evde okumasına karar verir şeklinde düşünün. Olmadı anneniz ile fikir alışverişi yapın. Erkeklerle şöyle böyle demek yerine farklı bir şey bulun tabiAkik akildan ustundur ne gibi bir sey uydurabiliriz aklinizda bir sey varsa nolur paylasin
Devam edilmediğinden bu durumda olabilirmiAhhh ahh bu olay bizi 4-5 yil oncesine dondurecek gibi hissediyorum. O zamanlar evdeydim zorla terapiye gotururduk kendini kesmekle tehdit ederdi bizi gitmeyecegim diye asilik yapardi. Travmalarim tetiklendi, allah yardimcimiz olsun
Kafa küçüklükten bir şeye programlanınca çıkmak zor oluyor
Niam, yani düşünsene mesleği oyunculuk olanlar tecrübesizse onlara bile ilk işlerinde şak diye para göndermiyorlardır. Hatta kimisi sırf görünür olmak için ücret almadan bile oynamış ilk işlerinde.Harbiden hic boyle dusunmemistim sen kimsin ki seni oyuncu yapacaklar ya karsidaki daly***k da yonetmen tribine girmis “diger arkadasla anlasamamistik sigara konusunda” falan. Triplere bak
Aslında olması gereken sizin söylediğiniz ama gelde bunu bazı ailelere anlatşimdi insanların ahlak sinyallemek için benim dediğime karşı çıkıp sert davranacaklarının da farkındayım. ama bu da yurtdışında bir başına yaşayan bir kadın. işini gücü, hayata tutunma gailesine bırakmış kız kardeşinin şımarıklıkları ile mi upraşacak?
kaldı ki -hadi gerçekçi olalım- bu kız iki yıllık bir ön lisans okuyor ama o okul hiçbir zaman iki yılda bitmeyecek ve babasını da gırtlağına kadar borca batıracak ve bu kızın boğazına çökecekler şımarık kardeşinin g*tlerinde açtığı karadelik yüzünden. o yüzden o göbek bağını şimdiden kesmekte yarar var.
Onu tetikleyen yaşadığı büyük bir travma mi oldu? 17 yaşında kız kardeşinizin psikolojik destek aldığını, hastaneye yatırıldığını yazmıştınız. Yıllar önce kendini kesmekle tehdit eden, doktora gitmek için direnen kız kardeşiniz, şimdi ailenizi yine manipüle etme yollarını arayabilir. Bu olay sizden çıkmalı, meseleyi aileniz halletmeli. Korkunun ecele faydası yok. Anne ve babanıza olayı anlatın artık.Ahhh ahh bu olay bizi 4-5 yil oncesine dondurecek gibi hissediyorum. O zamanlar evdeydim zorla terapiye gotururduk kendini kesmekle tehdit ederdi bizi gitmeyecegim diye asilik yapardi. Travmalarim tetiklendi, allah yardimcimiz olsun
şimdi insanların ahlak sinyallemek için benim dediğime karşı çıkıp sert davranacaklarının da farkındayım. ama bu da yurtdışında bir başına yaşayan bir kadın. işini gücü, hayata tutunma gailesine bırakmış kız kardeşinin şımarıklıkları ile mi upraşacak?
kaldı ki -hadi gerçekçi olalım- bu kız iki yıllık bir ön lisans okuyor ama o okul hiçbir zaman iki yılda bitmeyecek ve babasını da gırtlağına kadar borca batıracak ve bu kızın boğazına çökecekler şımarık kardeşinin g*tlerinde açtığı karadelik yüzünden. o yüzden o göbek bağını şimdiden kesmekte yarar var.
Bağımlılık var gibi. Üzeri örtülü şekilde mesajlaşmış olabilirlerdeNiam, yani düşünsene mesleği oyunculuk olanlar tecrübesizse onlara bile ilk işlerinde şak diye para göndermiyorlardır. Hatta kimisi sırf görünür olmak için ücret almadan bile oynamış ilk işlerinde.
Şimdi durum buyken, piyasa belliyken trink para göndermeler falan noluyor? Ya bir de en başta konuşulması gereken sigaraydı, film teması konusu falan niye sohbet eder gibi yazışarak konuşuluyor?
Daha dogru bi yorum gormedim. Beni de kotu ablalikla sucluyolar merak etmeyin, suclamasi kolay
Yok my hope biz de o donem cok cok sorguladik, babamdan dedemden cevremizdeki erkeklerden bile suphe ettik allah affetsin aklimiza gelmedik sey kalmadi acaba cevreden biri bir sey mi yapti diye. Hic buyuk bi travma olmadi kendisine de defalarca sorduk terapistine de hicbir sey anlatmamisti.Onu tetikleyen yaşadığı büyük bir travma mi oldu? 17 yaşında kız kardeşinizin psikolojik destek aldığını, hastaneye yatırıldığını yazmıştınız. Yıllar önce kendini kesmekle tehdit eden, doktora gitmek için direnen kız kardeşiniz, şimdi ailenizi yine manipüle etme yollarını arayabilir. Bu olay sizden çıkmalı, meseleyi aileniz halletmeli. Korkunun ecele faydası yok. Anne ve babanıza olayı anlatın artık.
Mutlaka anlat, artık beklemenin bir faydası yok. Umarım kardeşin bu beladan kurtarılır.Yok my hope biz de o donem cok cok sorguladik, babamdan dedemden cevremizdeki erkeklerden bile suphe ettik allah affetsin aklimiza gelmedik sey kalmadi acaba cevreden biri bir sey mi yapti diye. Hic buyuk bi travma olmadi kendisine de defalarca sorduk terapistine de hicbir sey anlatmamisti.
Ariyorum simdi annemi destegin icin tesekkur ederim
Senin kardeşin tatilde şizofren manita yapan ayarsız kız miydi? Ailen uzağa göndermekle çok yanlış yapıyor. Bu mesajları babana gönder kendileri ugrassinlar kızın yolu yol değil. Tedavisi yarım mi kaldı ne oldu bunun?Oncelikle sunu soyliyim bana gore yorumlariniz bombos. Bana zaten yardim olsun diye degil beni suclamak, iftira atmak ya da nefretinizi kusmak icin yaziyorsunuz. Benim kardesimle o disarida gordugunuz normal kardes iliskisinden yok. ‘Anormal’ kardes iliskileri de boyle linclediginiz icin hic gormuyor olabilirsiniz insanlar cikip kardesime karsi bi sorumluluk hissetmiyorum diyemiyor olabilir hazirda bekliyorsunuz cunku anlayamadigim bu nefretinizi kusmak icin.
Ben kardesimle bir gecede bu noktaya gelmedim. Yillarin verdigi birikmislik, tatli tatli ogut vermelerimin bosa cikmasi, anlayisli davranip sevgi gosterip bir sans daha verdigimde yine cok absurt bir sey yapip ya da bir sey soyleyip bana hayalkirikligi yasatmasi sonucu uslubum bu hallere geldi cunku YORULDUM.
Babamin calistigi beni gayet de ilgilendirir cunku burda bariz bir haksizlik var. Babam 60 yasinda, omru boyunca calisti durdu. Simdi son bir kez babalik gorevimi yerine getiricem bu kizi okutucam diyip kalkip dunya borca girdi. Ki o tercih surecinde yalvardik ettik gel memlekette oku ya da yakinda oku kucuk bir sehirde oku diye. Umrunda bile olmadi masraflar. Bunun karsiliginda babamin tek bi beklentisi var o da okumasi. Bu kadar zorluk icine giriyorsa karsiliginda kizinin yaptigi ahlaksizligi ogrenmeye de hakki var.
Ayrica dini hassasiyeti yuzunden cinsel iliski yasamayanlara cahil demedim, ne haddime? Kendi dini hassasiyeti yuzunden baskalarinin yasamamasini bekleyen, bunu tabu gibi goren insanlara cahil cuhela dedim. Hala da ayni dusunuyorum her yerden kendinize magduriyet cikarmaniza gerek yok.
Bu bana yazip sonra instagram close friendse attigi mesaj. 2 ay once.
Eki Görüntüle 3671881
Bunu da yapilan onca konusmalara ragmen (hem annem hem ben uzun uzun konustuk bu konuyy actiktan sonra) dun yakaladim. Random biriyle tinderdan tanisip oyuncu olucam diye para almis.cocugun kisa filminde oynayacakmis guya. Bunun sonunu tahmin edebiliyor musunuz?
Eki Görüntüle 3671880
Nasıl yaparsınız bilmiyorum ama gelmeniz lâzım. Acilen. Kin nefret besleyecekse beslesin. Siz ağlayacağınıza o ağlasın. İyice bi araya alın, gerekirse yatarak tedavi olsun tekrar. Yarın fena bir şey olsa hem pişman olacaksınız hem de babanız anneniz ile sizin üstünüze gelecek, kardeşinize suç bulunmayacak.O zaman erkeklerin evinde kalma olayini da soylememiz gerekecek. Babama bu 6 kisiyle cinsellik olayini, kisa film olayini para aldigini, evci cikma konusundaki baskilarini toplu olarak anlatmadigimiz surece alip getirmez hala duzelecegine inanir. Babama yalan atar okuldan arkadasimdi okulda film cekecektik diye. Ama bunlari topluca anlatirsak da aile evine dondugu icin bizi asla affetmez bize kin ve nefret besler. Kardesimi cok iyi taniyorum.
Olay benim soyledigimi anlamasi da degil su an tek bilgi kaynagi benim yarim yamalak da olsa bir seyler ogrenebiliyorum o kaynagi kesmis olucaz
Senin kardesin sana her türlü kin ve nefret besleyecek zaten öyle bir tip. Şimdi kötü olmazsan ileride ananlar senden bilecek onlarla da papaz olacaksın. Söyle yatılı tedavi mi oluyor ne oluyorsa yapılsın. Tedavi olmadan okula gönderen annenlerde hata. Okulu dondursunlar yurt parası da yanacak artık belki öbür dönem döner.O zaman erkeklerin evinde kalma olayini da soylememiz gerekecek. Babama bu 6 kisiyle cinsellik olayini, kisa film olayini para aldigini, evci cikma konusundaki baskilarini toplu olarak anlatmadigimiz surece alip getirmez hala duzelecegine inanir. Babama yalan atar okuldan arkadasimdi okulda film cekecektik diye. Ama bunlari topluca anlatirsak da aile evine dondugu icin bizi asla affetmez bize kin ve nefret besler. Kardesimi cok iyi taniyorum.
Olay benim soyledigimi anlamasi da degil su an tek bilgi kaynagi benim yarim yamalak da olsa bir seyler ogrenebiliyorum o kaynagi kesmis olucaz
Bekleyecek vakit yok. Yok kinlenir, yok iletişimi keser, yok bişey, bunları düşünme lüksü yok. Oya adında bi kız var bilirsin belki, altı yedi kadar zenci ile videosu var millet hala her gönderinin altına onu atıyor, ruhunu söküp atman lazım takmamak için, muazzam linç.Ya o kadar yakından bildiğim seyler ki bunlar.. Neyse benim diyeceğim şu ki, su an vakit kaybediyorsunuz. Bu film işi 1 kere olur bir omur boyu hepiniz çekersiniz derdini. Oyle miydi boyle miydi demeden ailenizi arayıp her seyi tek tek anlatın. Saçından tutup getirirler mi, yanina gidip tedavisini edip mezun olana kadar her gun okula mi götürürler kendileri bilir. Vakit kaybetmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?