Kız kardeşimin tartışmaya açık hayat tarzı, hamilelik testi alması

Harbiden hic boyle dusunmemistim sen kimsin ki seni oyuncu yapacaklar ya karsidaki daly***k da yonetmen tribine girmis “diger arkadasla anlasamamistik sigara konusunda” falan. Triplere bak

Kafa küçüklükten bir şeye programlanınca çıkmak zor oluyor

Böyle düşünmemesi için lütfen tedavisini devam edin
Ahhh ahh bu olay bizi 4-5 yil oncesine dondurecek gibi hissediyorum. O zamanlar evdeydim zorla terapiye gotururduk kendini kesmekle tehdit ederdi bizi gitmeyecegim diye asilik yapardi. Travmalarim tetiklendi, allah yardimcimiz olsun

Akik akildan ustundur ne gibi bir sey uydurabiliriz aklinizda bir sey varsa nolur paylasin
Babanızı en iyi siz tanırsınız. Şöyle desem genç kızdır der ama böyle anlatırsam artık evde okumasına karar verir şeklinde düşünün. Olmadı anneniz ile fikir alışverişi yapın. Erkeklerle şöyle böyle demek yerine farklı bir şey bulun tabi

Ahhh ahh bu olay bizi 4-5 yil oncesine dondurecek gibi hissediyorum. O zamanlar evdeydim zorla terapiye gotururduk kendini kesmekle tehdit ederdi bizi gitmeyecegim diye asilik yapardi. Travmalarim tetiklendi, allah yardimcimiz olsun
Devam edilmediğinden bu durumda olabilirmi

Kafa küçüklükten bir şeye programlanınca çıkmak zor oluyor

şimdi insanların ahlak sinyallemek için benim dediğime karşı çıkıp sert davranacaklarının da farkındayım. ama bu da yurtdışında bir başına yaşayan bir kadın. işini gücü, hayata tutunma gailesine bırakmış kız kardeşinin şımarıklıkları ile mi upraşacak?
kaldı ki -hadi gerçekçi olalım- bu kız iki yıllık bir ön lisans okuyor ama o okul hiçbir zaman iki yılda bitmeyecek ve babasını da gırtlağına kadar borca batıracak ve bu kızın boğazına çökecekler şımarık kardeşinin g*tlerinde açtığı karadelik yüzünden. o yüzden o göbek bağını şimdiden kesmekte yarar var.

Harbiden hic boyle dusunmemistim sen kimsin ki seni oyuncu yapacaklar ya karsidaki daly***k da yonetmen tribine girmis “diger arkadasla anlasamamistik sigara konusunda” falan. Triplere bak
Niam, yani düşünsene mesleği oyunculuk olanlar tecrübesizse onlara bile ilk işlerinde şak diye para göndermiyorlardır. Hatta kimisi sırf görünür olmak için ücret almadan bile oynamış ilk işlerinde.
Şimdi durum buyken, piyasa belliyken trink para göndermeler falan noluyor? Ya bir de en başta konuşulması gereken sigaraydı, film teması konusu falan niye sohbet eder gibi yazışarak konuşuluyor?

Aslında olması gereken sizin söylediğiniz ama gelde bunu bazı ailelere anlat

Onu tetikleyen yaşadığı büyük bir travma mi oldu? 17 yaşında kız kardeşinizin psikolojik destek aldığını, hastaneye yatırıldığını yazmıştınız. Yıllar önce kendini kesmekle tehdit eden, doktora gitmek için direnen kız kardeşiniz, şimdi ailenizi yine manipüle etme yollarını arayabilir. Bu olay sizden çıkmalı, meseleyi aileniz halletmeli. Korkunun ecele faydası yok. Anne ve babanıza olayı anlatın artık.

Daha dogru bi yorum gormedim. Beni de kotu ablalikla sucluyolar merak etmeyin, suclamasi kolay

Bağımlılık var gibi. Üzeri örtülü şekilde mesajlaşmış olabilirlerde

Yok my hope biz de o donem cok cok sorguladik, babamdan dedemden cevremizdeki erkeklerden bile suphe ettik allah affetsin aklimiza gelmedik sey kalmadi acaba cevreden biri bir sey mi yapti diye. Hic buyuk bi travma olmadi kendisine de defalarca sorduk terapistine de hicbir sey anlatmamisti.

Ariyorum simdi annemi destegin icin tesekkur ederim

Mutlaka anlat, artık beklemenin bir faydası yok. Umarım kardeşin bu beladan kurtarılır.

Senin kardeşin tatilde şizofren manita yapan ayarsız kız miydi? Ailen uzağa göndermekle çok yanlış yapıyor. Bu mesajları babana gönder kendileri ugrassinlar kızın yolu yol değil. Tedavisi yarım mi kaldı ne oldu bunun?

Nasıl yaparsınız bilmiyorum ama gelmeniz lâzım. Acilen. Kin nefret besleyecekse beslesin. Siz ağlayacağınıza o ağlasın. İyice bi araya alın, gerekirse yatarak tedavi olsun tekrar. Yarın fena bir şey olsa hem pişman olacaksınız hem de babanız anneniz ile sizin üstünüze gelecek, kardeşinize suç bulunmayacak.

Senin kardesin sana her türlü kin ve nefret besleyecek zaten öyle bir tip. Şimdi kötü olmazsan ileride ananlar senden bilecek onlarla da papaz olacaksın. Söyle yatılı tedavi mi oluyor ne oluyorsa yapılsın. Tedavi olmadan okula gönderen annenlerde hata. Okulu dondursunlar yurt parası da yanacak artık belki öbür dönem döner.

Ya o kadar yakından bildiğim seyler ki bunlar.. Neyse benim diyeceğim şu ki, su an vakit kaybediyorsunuz. Bu film işi 1 kere olur bir omur boyu hepiniz çekersiniz derdini. Oyle miydi boyle miydi demeden ailenizi arayıp her seyi tek tek anlatın. Saçından tutup getirirler mi, yanina gidip tedavisini edip mezun olana kadar her gun okula mi götürürler kendileri bilir. Vakit kaybetmeyin.

Bekleyecek vakit yok. Yok kinlenir, yok iletişimi keser, yok bişey, bunları düşünme lüksü yok. Oya adında bi kız var bilirsin belki, altı yedi kadar zenci ile videosu var millet hala her gönderinin altına onu atıyor, ruhunu söküp atman lazım takmamak için, muazzam linç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…