Bana göre kardeşiniz en ufak bir umut vadetmiyor, üniversitede okurken böyle kızlar tanıdım ve hepsi benzer yollardan geçti benzer sonuçlara vardı.
Benim yorumlarda tek takıldığım kısım neden ablaya bu kadar sorumluluk yükleniyor ki? Herkes bunu neden normalleştirmenin peşinde? Ablaya mı soruldu bu çocuk dünyaya getirilirken? Böyle konuşuyorum diye acımasız, kardeşini sevmeyen biri gözünüzde canlanmasın ablam bu dünyada en çok sevdiğim iki insandan biri ama hayal bile edemiyorum ona böyle bir yük bindirsem nasıl olur diye.. herkesin bir hayatı ve yükü var bir de reşit kardeşlerin dötü başı dağıtmasıyla mı uğraşılsın? Bazı insanlar hayırsızdır bunu kabullenmek de bir adımdır. Ortada bir sorun varsa anne ve baba çözmeli, babanız şiddete meyilli biri değilse durumu anlatın ebeveynleri olarak onlar karar versin. Gerekirse aileyle aynı şehirde veya ailenizin de taşınabileceği bir yerde okusun. Bu kız şehir dışında okuyabilecek bir kız değil muhtemelen dersleri falan da geçemez. Her neyse bu sizin değil ailenizin sorunu, siz bu sorumluluğu daha fazla taşımayın.