• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız kardeşimin tartışmaya açık hayat tarzı, hamilelik testi alması

Uyuşturucu öyle heves edip, bırakılabilecek bir şey değil. Tanıdığım kullanan kim varsa, devam ediyor. Bir tanesi evlendi. Karısı çocuğunu göstermiyor adama.
Koko bildiğim kadarıyla bağımlılık yapmıyor ama bu insanlarla artık görüşmüyorum hala instada vs ekliler normal yaşıyorlar özenilecek bir şey asla değil kumar uyuşturucu bunlar mahveder insanı bataklık sonuçta sadece Paylaşımlarını unutmadım onlara göre havalıydı böyle şeyler herhalde çok şükür yemediğim halt kalmadı ama böyle şeylere bulaşmadım bulaşanı da çevremde tutmam

Kızların ne suçu var anneler yapmış dedikoduyu.
Kızların hakkına girmeyeyim hiçbiri senin gibi değil evli adamla olmazlar çok eşli değiller sevgili oluyorlar sadece uzun sürmüyor bunu da paylaşıyorlar ailelere ters yaşıyorlar benim hayatım da tersti.

iki arkadaş birbirine söylememiş olabilir.bu durumlar yanlış genelleniyor bence.üniversiteye gidince de ipinden kopmuş oluyorsun zaten gerçekten.amann şimdi hepsi evlenip çoluğa çocuğa karışmıştır.ne yapalım hayat böyle bir yer.bir tarafları falan eksilmiyor kimsenin.bir dönem o tarz yaşamasan da herşeyde gözün kalıyor, kompleksli oluyorsun.tabi ki herkes için geçerli değil.
söylediler maalesef bizzat şahidim. arkasından alay ediyorlardı.
bir şeyler tabii ki yaşanmalı ama ortam öyle istiyor diye değil ya da yalnız kalırım, sıkıcı bulunurum diye değil.

Koko bildiğim kadarıyla bağımlılık yapmıyor ama bu insanlarla artık görüşmüyorum hala instada vs ekliler normal yaşıyorlar özenilecek bir şey asla değil kumar uyuşturucu bunlar mahveder insanı bataklık sonuçta sadece Paylaşımlarını unutmadım onlara göre havalıydı böyle şeyler herhalde çok şükür yemediğim halt kalmadı ama böyle şeylere bulaşmadım bulaşanı da çevremde tutmam
Yapıyor. Benim tanıdıklarımdan bırakan yok. Bırakmak isteyende yok.

Yapıyor. Benim tanıdıklarımdan bırakan yok. Bırakmak isteyende yok.
Bilmiyorum bıraktıklarını söylediler zamanında artık iletişimim yok onlarla arada hikaye beğenmek dışında ama hayatları yolunda görünüyor işte

Babanıza söylemeyin gidin siz bu işi halledin kardeşinizi tutun eve getirin bu bir daha okumaya gitmeyecek deyin bitti babanıza söyleseniz kaldıramaz para kolay mı kazanılıyor adam binbir emekle okutayım diye göndersin kızın yaptıklarına bak çek saçından getir yoksa başkaları çekecek 3.sayfa haberlerine düşecek Allah muhafaza

Bilmiyorum bıraktıklarını söylediler zamanında artık iletişimim yok onlarla arada hikaye beğenmek dışında ama hayatları yolunda görünüyor işte
Onlar özentilikten içiyor gibi yapmıştır. O kafayı yaşayan kolay kolay tedavi görmeden bırakamaz. Bir oturuyorlar, 2 gün boyunca kalkmadan kullanıyorlar.

Ben ne okudum ya az önce ? Evlilik dışı ilişkiyi tasvip etmeyenler cahil cühela olmuyor ayrıca. İnsanların başına ne geliyorsa bu rahatlıktan geliyor malesef.
Herkes evlilik dışı ilişkiyi tasvip etmek zorunda değil ki saygı duyarsın olur biter ben herkesle aynı olmak zorunda değilim isteyen 100 kişiyle sevişsin isteyen bir kişiyle ama burada güvenlik söz konusu para var işin içinde buna ne denir herkes bilir o zaman tüm kızlarımız parayla yapsın bu işi ne gerek var okul okuyacaklar falan part time çalışacaklar dimi

Babanıza söylemeyin gidin siz bu işi halledin kardeşinizi tutun eve getirin bu bir daha okumaya gitmeyecek deyin bitti babanıza söyleseniz kaldıramaz para kolay mı kazanılıyor adam binbir emekle okutayım diye göndersin kızın yaptıklarına bak çek saçından getir yoksa başkaları çekecek 3.sayfa haberlerine düşecek Allah muhafaza

Nasıl oluyor da her defasında en hatalı tarafta olabiliyorsunuz? Hatalı analizlerinizin hayranıyız.

Ben de gecmis konularinizi hatirliyorum , Allah yardimciniz olsun o kiz iflah olmaz. Anca okuyorum ayaginda anne babanin paralrini yer. Ikisiyle de konus, madme okumaya gonlu yok eve getirsinler .

Bana göre kardeşiniz en ufak bir umut vadetmiyor, üniversitede okurken böyle kızlar tanıdım ve hepsi benzer yollardan geçti benzer sonuçlara vardı.
Benim yorumlarda tek takıldığım kısım neden ablaya bu kadar sorumluluk yükleniyor ki? Herkes bunu neden normalleştirmenin peşinde? Ablaya mı soruldu bu çocuk dünyaya getirilirken? Böyle konuşuyorum diye acımasız, kardeşini sevmeyen biri gözünüzde canlanmasın ablam bu dünyada en çok sevdiğim iki insandan biri ama hayal bile edemiyorum ona böyle bir yük bindirsem nasıl olur diye.. herkesin bir hayatı ve yükü var bir de reşit kardeşlerin dötü başı dağıtmasıyla mı uğraşılsın? Bazı insanlar hayırsızdır bunu kabullenmek de bir adımdır. Ortada bir sorun varsa anne ve baba çözmeli, babanız şiddete meyilli biri değilse durumu anlatın ebeveynleri olarak onlar karar versin. Gerekirse aileyle aynı şehirde veya ailenizin de taşınabileceği bir yerde okusun. Bu kız şehir dışında okuyabilecek bir kız değil muhtemelen dersleri falan da geçemez. Her neyse bu sizin değil ailenizin sorunu, siz bu sorumluluğu daha fazla taşımayın.

Bana göre kardeşiniz en ufak bir umut vadetmiyor, üniversitede okurken böyle kızlar tanıdım ve hepsi benzer yollardan geçti benzer sonuçlara vardı.
Benim yorumlarda tek takıldığım kısım neden ablaya bu kadar sorumluluk yükleniyor ki? Herkes bunu neden normalleştirmenin peşinde? Ablaya mı soruldu bu çocuk dünyaya getirilirken? Böyle konuşuyorum diye acımasız, kardeşini sevmeyen biri gözünüzde canlanmasın ablam bu dünyada en çok sevdiğim iki insandan biri ama hayal bile edemiyorum ona böyle bir yük bindirsem nasıl olur diye.. herkesin bir hayatı ve yükü var bir de reşit kardeşlerin dötü başı dağıtmasıyla mı uğraşılsın? Bazı insanlar hayırsızdır bunu kabullenmek de bir adımdır. Ortada bir sorun varsa anne ve baba çözmeli, babanız şiddete meyilli biri değilse durumu anlatın ebeveynleri olarak onlar karar versin. Gerekirse aileyle aynı şehirde veya ailenizin de taşınabileceği bir yerde okusun. Bu kız şehir dışında okuyabilecek bir kız değil muhtemelen dersleri falan da geçemez. Her neyse bu sizin değil ailenizin sorunu, siz bu sorumluluğu daha fazla taşımayın.
Ay o gevrek gevrek konuşanlardan biri bile bi kızının yükünü diğer kızına atmaz ama başkası üstünden konuşmak kolay geliyor işte.

Kıskanıyorsun demişler bir de. Kızın yaşadığı hayat erişilmeyecek bir şeymiş gibi.😁 Konu sahibi kendi anne olabilecek çocuk büyütecek yaşta ve maddi olgunlukta niye kardeşinin peşinde koşşun? Kadınlardan çevreye karşı sonsuz bir analık yapma beklentisi var nedense. Kardeşine yap kocana yap ona yap buna yap.

Ben de dünden beri merakla bekliyorum. Evde amcası, dedesi varken konuşması uygun olmazdı tabi. Babasıyla konuştuğunda mutlaka İstanbul'a giderler diye düşünüyorum.

Belki de amca ve dedeyi babasını yumuşatmaları için devreye soktu. Açıkçası mevzuyu duyduktan sonra soluğu İstanbul'da almalarından çekinmiyorum. Ben tam tersine olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum. Tek korkum, konu sahibine kendini kötü hissettirecek bir olayın gerçekleşmemiş ya da bir sözün söylenmiş olması

Belki de amca ve dedeyi babasını yumuşatmaları için devreye soktu. Açıkçası mevzuyu duyduktan sonra soluğu İstanbul'da almalarından çekinmiyorum. Ben tam tersine olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum. Tek korkum, konu sahibine kendini kötü hissettirecek bir olayın gerçekleşmemiş ya da bir sözün söylenmiş olması
Evet ben de böyle düşünüyorum. Konu sahibi elinden geleni yaptı, ailesine söylemek zorunda, kendi başına çözeceği bir olay değil ve bu sorumluluğu yüklenmek onun görevi de değil zaten. Kız kardeşi laf dinleyecek , yerinde sakin sakin oturacak biri değil belliki. Ailesinin onu alıp eve getirmesi çok daha iyi olacak.

Once anneme soyledim. Annemden sonra kendim de 1 tur konustum. Dun gece uyumadan once para aldigini attigi storyi gordum. Demek ki hicbir ise yaramamis
Korkunç ya 20 yaşında genç bir kız.
Cinsellik,hastalık vb konuları geçtim,can güvenliği yok.
Kac tane genç kız camdan atladı diyerek öldürüldü sapık,psikopatların evinde. Evlerden uzak.
Lütfen babanıza lisanı münasiple anlatın,gerekiyorsa tutsun kolundan getirsin eve. Bu şekilde olmaz.

Back
X