kız kardeşimin yaptıkları

özgüvenle ne alaka? insanın kardeşi olunca vicdanı tartışmalara dayanamıyor. he siz bunu özgüvensizlik olarak algılayabilirsiniz. ama ben vicdan diyorum. kendinize olan sayginiz
özgüvenle ne alaka? insanın kardeşi olunca vicdanı tartışmalara dayanamıyor. he siz bunu özgüvensizlik olarak algılayabilirsiniz. ama ben vicdan diyorum.

Kendinize olan sayginizi yitirmeyin kardeşinizde olsa...kardesiniz vicdaninizi ve merhametinizi kullaniyor iste..yinede siz bilirsiniz zarar gormeyin diye dedim manevi anlamda

çok mantıklı. Çünkü böyle söylediği zaman annem bana kızıyor ve annemle aramız bozulmuş oluyor..
şimdi ben bu durumda ne yapmalıyım?
Ben olsam dayanamayıp onun yaptıklarının aynısını yapardım bu doğru değil tabiki ama tutamazdım kendimi herhalde. Ya da bırakırdım annesi onun olsun. Koskoca kadın haklıyla haksızı iyi niyetliyle kötü miyetliyi ayıramıyorsa benden mi öğrenecek bu yaştan sonra derdim.

Ben olsam dayanamayıp onun yaptıklarının aynısını yapardım bu doğru değil tabiki ama tutamazdım kendimi herhalde. Ya da bırakırdım annesi onun olsun. Koskoca kadın haklıyla haksızı iyi niyetliyle kötü miyetliyi ayıramıyorsa benden mi öğrenecek bu yaştan sonra derdim.

onun için haklı haksız hiç önemi yok ki aman o kızı üzülmesin ağlamasın
bana dediği kelime
kardeşin ağlarsa sana bu evi dar ederim

onun için haklı haksız hiç önemi yok ki aman o kızı üzülmesin ağlamasın
bana dediği kelime
kardeşin ağlarsa sana bu evi dar ederim

Durum bu denli ciddiyse pratik bir çözüm önerebilirim. Kendinizi düşünün sadece. Kardeşiniz onu dedi anneniz bunu dedi takılmayın. Şimdi kafaya taktığınız için ve bunun farkında oldukları için üzerinize daha çok gelebilirler. Aynı yaşıtız sizinle canınız sıkılırsa yazın bana :eğlence:

Kardeşinizi tetikleyen bi davranış var mutlaka diye düşünüyorum. Durduk yere boyle ıftıra atmasına sebep ne olabilir ki..

Durum bu denli ciddiyse pratik bir çözüm önerebilirim. Kendinizi düşünün sadece. Kardeşiniz onu dedi anneniz bunu dedi takılmayın. Şimdi kafaya taktığınız için ve bunun farkında oldukları için üzerinize daha çok gelebilirler. Aynı yaşıtız sizinle canınız sıkılırsa yazın bana :eğlence:
teşekkür ederim, sizde istediğiniz zaman yazın :):)

Kesinlikle katiliyorum ozellikle ayrilanlarda hala o biraktiklari evi kocayi kaynanayi merak duygusu bitmiyor kim ne yapiyor acaba
Cocuklardan en yatkinini secip seni daha cok seviyorum,daha degerlisin tinisi verip haber almak icin kullaniyorlar
Benim halam ozellikle cocuklarini birbirine dusururdu geldiklerinde babasida huzur bulmasin gitsinler oradada yesinler birbirlerini derdi acik acik agziyla soylerdi
3 cocuk kardes girer dusman cikarlardi su an hic biri birbiriyle gorusmuyor
Bazi kadinlar cok hirsli kardes kardesle gorusmesin destek olmasin bile istiyorlar saka gibi ama var Bunlarin kide o hesap yazik

Gerçekten çok kötü bir durum.
Bende anneyim ve böyle bir düşünce nasıl gelir bir annenin aklına aklım almıyor yani.
İnsan kıyamaz evlatlarına ya, hele ki kendi hırsları uğruna.

Fakat benim yakınımda da böyle bir örnek var malesef.
Aklım fikrim almıyor açıkçası. İnsan daha çok evlatlarını bir birine sevgiyle aşılamalı.
Dünyadan göçüp gidince onlar birbirine emanet kalacaklar, ama tabii bunu anlasalar hayatları da farklı olurdu zaten.
Belki ağır bir eleştiri fakat bilinçsizce yapılan davranış bunlar.
Bencilliklerinden sadece.

Gerçekten çok kötü bir durum.
Bende anneyim ve böyle bir düşünce nasıl gelir bir annenin aklına aklım almıyor yani.
İnsan kıyamaz evlatlarına ya, hele ki kendi hırsları uğruna.

Fakat benim yakınımda da böyle bir örnek var malesef.
Aklım fikrim almıyor açıkçası. İnsan daha çok evlatlarını bir birine sevgiyle aşılamalı.
Dünyadan göçüp gidince onlar birbirine emanet kalacaklar, ama tabii bunu anlasalar hayatları da farklı olurdu zaten.
Belki ağır bir eleştiri fakat bilinçsizce yapılan davranış bunlar.
Bencilliklerinden sadece.
siz sakın evlatlarınıza böyle kötü görevler vererek onları birbirine düşürmeyin.. şimdi hem annemle aram kötü hem kız kardeşimle.. ama kötü olan bu değil.. kötü olan ikisininde umrunda olmaması!

kusura bakma da benim kardeşim benim için o gibi giyiniyor ben senin ne mal olduğunu bliyorum filan tiplerine girecek . çıldırırım tutamam kendimi ... :( Çok zor bir durum ya :(

Benim kardesim yapsa sacini basini yolarim. Ki herseyimi bildigi halde agzimizi burnumuzu kanatacak kadar dovussek bile ne o benim bi sirrimi anneme babama soyler ne ben onun. Dusman gibi kardesinjz

Biraz seni kiskandigi icin boyle ters davraniyo belli cekemiyo ama zamanla duzelicektir. kardes atsan atilmaz satsan satilmaz benmde ablmla bazen kavgalrm oluyo ona ters dvraniyrm snra can ciger oluyrz oda seni cok seviyodur istesede nefret edemez merk etme:anne:

mrb kizkardesiniz kötü birisi ..uzak durun ondan zarar getirir size..kardeşlikte bir yere kadar aynı anne babadan dogduk diye her lafı sineye cekmicez tabikide..

merhabalar.
Öncelikle herkese günaydın. Ben direk konuya geçmek istiyorum..
Benim sorunum kız kardeşimle. Kız kardeşimle aramızda 1 yaş var. Ama annem ona daha düşkündür. Bunu kendisi de belirtir. Benim annem ve babam ayrı ben ve kız kardeşim babamla iatanbulda kalıyoruz. Annem başka bir şehirde. Hafta sonu kardeşimle annemi ziyarete gittik. Ben annemin telefonuna bakarken kız kardeşimle whatsapptan konuştuklarını okudum. Kız kardeşim benim hakkımda anneme kötü şeyler söylediğini gördüm sadece benim değil babamın hakkında da aynı şekilde. Yani resmen köstebek, resmen ihanet..
yok ablam o.rspu gibi giyiniyor kızını adam et gece 12de geliyor.. daha neler neler.. ama yüzüme de gülüyor bunları arkamdan yazıyor...
diğer konu : eski sevgilim bana ulaşmak isteyip ulaşamamış kız kardeşime sosyal medyadan mesaj atmış. Kardeşimde ablamın sevgilisi var sen onu çok yanlış tanımışsın, olayı yanlış anlamışsın diyor ve beni oldukça küçük düşürüyor..
En son patlama anı: Dün erkek arkadaşımın ailesi annemin evine tanışmaya geldiler ben bu olanlardan sonra kız kardeşimle konuşmuyorum. Kendisi özür dileyeceği yerde yine olsa yine yaparım ben senin ne mal olduğunu biliyorum sen beni kıskanıyosun falan dedi. Gerçi dün için bende ona çok fevri davrandım ama benim ona davranışım tamamiyle yaptıkları yüzünden. Bir de dün utanmadan benim elbisemi giyip gelmiş olmasına dayanamadım bu ne yüzsüzlük dedim? sonra yok sen beni sevgilinden kıskanıyorsun ben biliyorumlar falan.. Burda annemin suçu çok fazla hiç beni korumaz hep onun tarafındadır ne olursa olsun.. İnşallah ömrün boyunca mutlu olmazsın dedi bana giderken.. Ve hiç konuşmuyoruz aramızda sadece 1 yaş var.
Ne yapmam gerekiyor bilemiyorum..
Not: ben çok fevri davrandım özür dilerim ama sana kırgın olduğum için yazdım ona whatsapptan..
cevap vermedi
yolda karşılaştık s.ktir git diye küfür etti.

Back
X