merhabalar.
Öncelikle herkese günaydın. Ben direk konuya geçmek istiyorum..
Benim sorunum kız kardeşimle. Kız kardeşimle aramızda 1 yaş var. Ama annem ona daha düşkündür. Bunu kendisi de belirtir. Benim annem ve babam ayrı ben ve kız kardeşim babamla iatanbulda kalıyoruz. Annem başka bir şehirde. Hafta sonu kardeşimle annemi ziyarete gittik. Ben annemin telefonuna bakarken kız kardeşimle whatsapptan konuştuklarını okudum. Kız kardeşim benim hakkımda anneme kötü şeyler söylediğini gördüm sadece benim değil babamın hakkında da aynı şekilde. Yani resmen köstebek, resmen ihanet..
yok ablam o.rspu gibi giyiniyor kızını adam et gece 12de geliyor.. daha neler neler.. ama yüzüme de gülüyor bunları arkamdan yazıyor...
diğer konu : eski sevgilim bana ulaşmak isteyip ulaşamamış kız kardeşime sosyal medyadan mesaj atmış. Kardeşimde ablamın sevgilisi var sen onu çok yanlış tanımışsın, olayı yanlış anlamışsın diyor ve beni oldukça küçük düşürüyor..
En son patlama anı: Dün erkek arkadaşımın ailesi annemin evine tanışmaya geldiler ben bu olanlardan sonra kız kardeşimle konuşmuyorum. Kendisi özür dileyeceği yerde yine olsa yine yaparım ben senin ne mal olduğunu biliyorum sen beni kıskanıyosun falan dedi. Gerçi dün için bende ona çok fevri davrandım ama benim ona davranışım tamamiyle yaptıkları yüzünden. Bir de dün utanmadan benim elbisemi giyip gelmiş olmasına dayanamadım bu ne yüzsüzlük dedim? sonra yok sen beni sevgilinden kıskanıyorsun ben biliyorumlar falan.. Burda annemin suçu çok fazla hiç beni korumaz hep onun tarafındadır ne olursa olsun.. İnşallah ömrün boyunca mutlu olmazsın dedi bana giderken.. Ve hiç konuşmuyoruz aramızda sadece 1 yaş var.
Ne yapmam gerekiyor bilemiyorum..
Not: ben çok fevri davrandım özür dilerim ama sana kırgın olduğum için yazdım ona whatsapptan..
cevap vermedi
yolda karşılaştık s.ktir git diye küfür etti.