Canım senin gönlünden erkek geçtiği için öyle hissediyorsun bence.allah sağlıkla kucağına almayı nasip dediğin şeylerin erkekle kızla alakası yok.benimde kızım olacak allah izin verirse.aybi şeyleri yaşıyoruz.kizsa kızdır.Mrb kızlar ya bn 16 haftalık hamileyim iki gün önce gttm doktor um kız dedi cinsiyeti ne ama bnde ne hikmetse hep erkek belirtileri var erkek miş gbi hissediyordm bi tane kızım var allaha şükür ondan hiç böle değildim hiç bişeyim yoktu ama bunda burnum büyüdü kilo almıyorum cildim sürekli kuru nemlendiricilerin kökü geldi kusma yok cnm hep erik çekiyo bunları da düşününce acaba doktor yanılmş olabilir mi diyorum böle olanınız varmı yine de hakkımda hayırlı sı olsun ama insan da düşünmeden edemiyo güzel cevaplarınızı bekliyorum
Cnm bu belirtilerle veya yiyip içmenle ,karnınla bebek cinsiyeti tahminine ben inanmıyorum .Benim bu gebeligimle ilk gebeliğim aynı ilerliyor bulantı yok ,kusma yok 1 buçuk aydır yediğim eriğin caglanin haddi hesabı yok ,ilkindede böyleydi ama bikac gun once kesinlesti kızım olucak bir tane oğlum varMrb kızlar ya bn 16 haftalık hamileyim iki gün önce gttm doktor um kız dedi cinsiyeti ne ama bnde ne hikmetse hep erkek belirtileri var erkek miş gbi hissediyordm bi tane kızım var allaha şükür ondan hiç böle değildim hiç bişeyim yoktu ama bunda burnum büyüdü kilo almıyorum cildim sürekli kuru nemlendiricilerin kökü geldi kusma yok cnm hep erik çekiyo bunları da düşününce acaba doktor yanılmş olabilir mi diyorum böle olanınız varmı yine de hakkımda hayırlı sı olsun ama insan da düşünmeden edemiyo güzel cevaplarınızı bekliyorum
Benimde kızım olacağını 12 haftalıkken öğtenmiştik ve hiç değişmedi 31. Haftaya girdik kilo almadım karnımda sivri hiç yanlardan almadım herkes erkek diyo hala ama kızım olucak yani bence hurafelere fazla takılmaMrb kızlar ya bn 16 haftalık hamileyim iki gün önce gttm doktor um kız dedi cinsiyeti ne ama bnde ne hikmetse hep erkek belirtileri var erkek miş gbi hissediyordm bi tane kızım var allaha şükür ondan hiç böle değildim hiç bişeyim yoktu ama bunda burnum büyüdü kilo almıyorum cildim sürekli kuru nemlendiricilerin kökü geldi kusma yok cnm hep erik çekiyo bunları da düşününce acaba doktor yanılmş olabilir mi diyorum böle olanınız varmı yine de hakkımda hayırlı sı olsun ama insan da düşünmeden edemiyo güzel cevaplarınızı bekliyorum
Güzel bir kız sankiKızlar bi maaşallahınızı alırız, bu 10,5 haftalık foto bebeğimin şu an 12 nin içindeyiz cinsiyet tahmini yapabilen var mı çok merak ediyorum
Arkadaşım her kişinin hamileliği farklı olduğu gibi bi insanın iki hamileliği arasında bile fark oluyor usg 16.haftada pek yanılmaz gibi geliyor bana. Senin kalbinden erkek geçiyorsa ondan öyle hissetmişsndir. Ayrıca boşwer bunları düşünmeyi Allah sağlıkla sıhatle hayırlı bir evlat versin önemli olan bu hem koz evlat bereket derler bence şanslısın bile.Mrb kızlar ya bn 16 haftalık hamileyim iki gün önce gttm doktor um kız dedi cinsiyeti ne ama bnde ne hikmetse hep erkek belirtileri var erkek miş gbi hissediyordm bi tane kızım var allaha şükür ondan hiç böle değildim hiç bişeyim yoktu ama bunda burnum büyüdü kilo almıyorum cildim sürekli kuru nemlendiricilerin kökü geldi kusma yok cnm hep erik çekiyo bunları da düşününce acaba doktor yanılmş olabilir mi diyorum böle olanınız varmı yine de hakkımda hayırlı sı olsun ama insan da düşünmeden edemiyo güzel cevaplarınızı bekliyorum
Bana erkek gibi geldi canımKızlar bi maaşallahınızı alırız, bu 10,5 haftalık foto bebeğimin şu an 12 nin içindeyiz cinsiyet tahmini yapabilen var mı çok merak ediyorum
Güzel bir kız sanki
Sağolun kızlar, ikiniz de farklı söylediniz bende bi kız bi erkek hissediyorum meraktan çatlayacağım ama sabredip Drun söylemesini bekleyeceğiz herhaldeBana erkek gibi geldi canım
Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşlh :))Sağolun kızlar, ikiniz de farklı söylediniz bende bi kız bi erkek hissediyorum meraktan çatlayacağım ama sabredip Drun söylemesini bekleyeceğiz herhalde
Âmin hepimizin yavrularına Allah sağlık versin, hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah :)Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşlh :))
Baya ben erkegim diyo sanki saglikli hayirli evlat olsun.masallahhKızlar bi maaşallahınızı alırız, bu 10,5 haftalık foto bebeğimin şu an 12 nin içindeyiz cinsiyet tahmini yapabilen var mı çok merak ediyorum
Âmin Canm çok sağol, hayırlısıyla gelsinlerBaya ben erkegim diyo sanki saglikli hayirli evlat olsun.masallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?