kız mı

sizce ona ne demeliyim bunu sordum aslında. annenin bunu demesi yanlış ve senin de bana iletmen yanlış gibi. laf üretemiyorum basiretim bağlandı anlayacağınız mal gibi olay beynimde dönüyor

Arkadasınızın bunu size getirmesi yanlıs. Olgunlaşmamiş, kaldi ki ev sorumlulugu alsın, sizi ve anneyi idare etsin.

Ben olsam anneyi kesinlikle arar ve bunu nasıl söyleyebildigini sorardım. Bunun icin kavga etmenize gerek yok. Sakince bu sözu kabul etmediginizi, kendisininde bir bayan oldugunu soylenen sozun ne kadar agir oldugunu, liskinizin resmiyete gidecegi ve aile olabileceginizi, bu tarz soylemleri oldugu surece problemli bir gelin/kaynana iliskiniz olacagini ve bunu istemediginizi anlatabilirsiniz.

Annesi yanlis konusmus suphesiz ama hangi akla hizmet sevgiliniz size bunu söylüyor? Agzinin payinu verip konuyu kapatmaliydi...

İlerde evlenirseniz bu konu hiiiic unutulmayacak cunku.. her kavgada soylenecek. İliskinin temline atilmis bir dinamit..

Sevgilinize bunu nasil soyler benim neyimden suphe etms dersin.

Ne kadar çirkin yaa. Anası ayrı çirkin oğlunun laf taşıması ayrı çirkin. Anasının söylediği şeyi sana söyler, senin söylediğini de ona. Kanlı bıçaklı olursunuz KV ile. Erkek biraz politik olacak arayı bulacak.

Bu cocukla evlenseniz cocuk annesine dur diyemez. Evliligin suresince hep kayinvalide problemi yasarsin. Cocuk olgunlasmamis.

Bu ilişki sürmez. Şimdi devam etsen bile ilerle boşanmanıza bile sebep olur annesi. Evlenince sadece eşinle değil ailesiyle de evlenmiş oluyorsun ne yazık ki

Aklıma takılan şey şu, annesi bunu diyor ve sevgiliniz size anlatıyor. Hepsini geçtim annesinin ağzının payını verip susturmamis bide size yetiştirmiş. Sizin takılmaniz gereken o kadar yer var ki neyseki sizin kadar sakin biri degilmisim. Benim adım bu sekilde ortada dolansaydı ne yapmam gerektiğinin cevabını burda aramaz, adımı doladiklari ağızlarınin gerekli şekilde payıni veriyor olurdum. Sizinde aileniz var bir genç kız olarak bunlara izin vermeyiniz....

Bayan diye bir cinsiyet yok hanımefendi.
Kendisinin kadın olduğunu söylese?

O sizin yaşınızda hangisiymiş acaba?
Ne terbiyesizlik bu böyle!Aklı sıra erkek arkadaşınızı size karşı soğutmaya çalışmış terbiyesiz kadın

Bayan diye bir cinsiyet yok hanımefendi.
Kendisinin kadın olduğunu söylese?

Genelde dikkat ederim, ama ağız alışkanlığı diyelim.
Onca cümleden bunumu cımbızladınız. Asberger sendromu yaşıyor olabilir siniz?
He ayrıca birini uyarmak nezaket çerçevesinde olursa sizi daha sevimli gösterebilir. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…