kız mı

Hiç anasına kızma canım. Senin o sevgilin olacak kusura bakma hıyar nasil gelip bunu sana söylüyor. Emin ol senden de anasına laf taşır. Böyle erkeklerde ne bilim evlenince annesinin eşinin arasını bulamayan tipler hep sorun hep sıkıntı..

Önce o kız mı kadın mı sözünün önü arkası vardır. Neye istinaden kv bunu söylemiş çok merak ettim. Muhtemelen yaşlı kadın, ne dediğini bilmeyebilir senin için önemli olan arkadaşının bu söze olan tavrı. Arkadaşın bunu anlatırken annesinin doğru olmayan bir davranış sergilediğini söyler gibiyse sakın tartışma çıkarma. O sana samimiyetle yaşadığı olayı anlatmış tartışma çıkarırsan bir daha anlatmaz. Yok o da düşüncede bu sözü doğru buluyorsa bu gerçekten büyük bir sorun.

Gelecekte büyük sorunlar yaşayacağın apaçık ortada. Sevgiliz annesi ile ilgili konuşulanları size mi söylüyor yoksa başkalarından mı duyuyorsunuz ?Eğer sevgiliniz size söylüyorsa bu daha büyük bir sorun.Bence annesine değil sevgilinizle konuşmanız lazım.

Benim de ağız ishali bir sevgilim vardı. O da ailesinin benimle ilgili her yorumunu saniyede naklen yayın yapardı. Ailesinin tüm özel hayatına,annesinin sevgilisine,kardeşinin evlilik hikayesine, babasının annesini aldatmasiina falan... Her özel hikayeye hakimdim. Yaşarken normal geliyor.
Ayrılınca (ve ailesiyle tatsız bir olay yaşayınca) öğrendim ki benim özel hayatım,benim eski sevgililerim, hatta söylediğim sözler , anlattığım anılar vs vs de naklen ailesine anlatiliyormus.
Böyle ağız ishalleriyle yaşanmaz. Seni yedi düvele düşman eder sonra da : aaa ne oldu ki? Amma büyütüyorsun der.
Bence tek cozum ayrilmak

Su yasadiklarin ilerde evlenirsrn evliliginin fragmani.
Bu arada annesi de normal degil de erkek arkadasinda asıl kabahat.

Koşarak uzaklaşmalısın.. Ne onur kırıcı.. adama da pess bide gelip size anlatıyor?

Siz ne kadar kültürlü olsanızda aileler farklı kadının endişesi aslında daha farklı ki türk toplumu bu evlenmeden tatil gibi olaylara bakışı farklı

Senle ilgili ne biliyorda kız mı kadın mı belli değil diyor.Seviye yerlerde. Sevgilinden de annesinden de uzak dur. Bitir ilişkini.

öfff ne varoş
şu kadına "ağzını topla gevşek" tadında bir çıkış yapamadıysan bence ortalarda gezerken utanmalısın?
ne yerine konuldugunun farkında mısın?sevgiliyi elinden kaçırmamak için böyle pis dilli kaynanaya susanlara bazı şeyler müstehak ne yazık ki.

Sevgili denen den.yo, bu lafı sana getireceğine anacığına “sen nasıl konuşuyorsun sevdiğim kadınla?” diye hesap sormalıydı. Basın tekmeyi gitsin. Sizi savunamayan bir ezikle beraber olmayın. Anası olacak karıya da ağzının payını verin gitmeden

Nezaket yoksunu bir şey yazmadım. Size hakaret etmedim.
Konudaki belli başlı mevzu hatta tek mevzu bu zaten, nasıl ağız alışkanlığı diyebildiniz?

Koyulmus bir tanım yok ama siz uzmansınız sanırım, böyle tek cümle ile tani koyabildiginize göre :) doğrusu da asperger bu arada.
Hastalığı hakaret etmek için kullanma inceliginiz ise tam bir nezaket örneği.

Böyle düşünce yapıdaki insanlarla napicam mi diyosun cidden sende şaka gibisin !

İlişkiyi erkek arkadaşın ve sen yürütüyorsun, erkek arkadaşını da annesi yönetiyor.Direksiyon başında oğlan anası var.
Erkek kişi o soruyu sana taşıyıp sorma cesaretini bulduğu anda sen cevabı yapıştıramadığından onlarla başedemezsin. (Seni sevseydi bu soruyu sana taşımaz annesinin ağzını kapatırdı ve huzur bozulmazdı, vereceğin cevabını merakettiği için soruyu sana getirip soruyor.)
şimdiden gözünü açmış, şanslısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…