kız mı

Benim bir oğlum var ve günün birinde böyle talihsiz ve iğrenç bir soru sorarsam ona, o da bana "bu seni ilgilendirmez. Duracağın yeri bil anne" demeyip bir de sevgilisine taşırsa lafımı, yazıklar olsun yetiştirdiğim evlada. Adam değil lavabo pompası doğurmuşum der kahrımdan ölürüm. Sorun sevgilinin annesinde değil, sevgilinde. Maalesef orta yaş üstü birçok kadın böyle konulara müdahil oluyor günümüzde. Umudum odur ki bizim nesil böyle olmayacak. Ancak sevgilin bu lafı annesinin ağzına tıkmayıp bir de size söylüyorsa yüzde yüz annesi ile aynı sığ kişiliğe sahip. Onun küçük bir kopyası.

Bu arada bir anne inancı ya da yaşam tarzı gereği evladının sevgilisi ile baş başa tatil yapmasını istemiyor olabilir. Bunda sıkıntı yok. Ancak bunu oğluna "oğlum bu bizim inancımıza/yaşam tarzımıza uygun bir durum değil" der, sizin ruhunuz bile duymaz. Kaldı ki mevzu inanç ya da görüş farkı olsa oğlu böyle bir öneri sunamazdı ne size ne annesine. Mevzu, leş gibi zihniyetler ve üsluplar. Hiç boşuna kaynana adayına bok atmayın. Sevgiliniz de leş gibi bir kişiliğe sahip ki böyle Talihsiz bir cümleyi size aktarıyor.

lavabo pompası yeni favorim,

annesının lafını sıze yetıstırecegıne annesıne o lafın karsılıgını verememısmı
annesı kımden yuz buluyor cesaret alıyor boyle konusmaya
yapıcı konusun demıssınız genel olarak ama kusura bakmayın konu elımızde kaldı

Sorun kv adayında fakat en büyük sorun laf taşıyan erkek arkadaşında.

sizce ona ne demeliyim bunu sordum aslında. annenin bunu demesi yanlış ve senin de bana iletmen yanlış gibi. laf üretemiyorum basiretim bağlandı anlayacağınız mal gibi olay beynimde dönüyor
Kendime bu kadar agir soz soyletemem kusura bakmayin.. bu sekilde konusabilme hakkini size kim veriyor benim bugune kadar olan iyi niyetim mi acaba de. Kusura bakma ama annesinin lafini getiren bir adam da hayatimda istemiyorum. Siz bEnim kizligima laf atacaginiza oglunuza adam olmayi ogretin deyip ayril....

Bunlar ana oğul bir olup senin dedikodunu yapmıyorsa ben de birşey bilmiyorum.
Yapıcı yorum budur. Sevgilin tam bir denyo!

Öyle basiretim bağlandı filan demeye gerek yok takır takır hadlerini bildirip sevgiline sepet havası çalmalısın.

Bu lafı demesinde sevgilinin suçu yok amaa gelip sana yetiştirmesi cok karaktersizce. Eğer adam olsaydı orda annesine sen nasıl boyle birşey soylersin diye susturur bunu da sana anlatmazdı bile. Laf taşıyan erkek her zaman tehlikelidir.

Öyle basiretim bağlandı filan demeye gerek yok takır takır hadlerini bildirip sevgiline sepet havası çalmalısın.

Bu lafı demesinde sevgilinin suçu yok amaa gelip sana yetiştirmesi cok karaktersizce. Eğer adam olsaydı orda annesine sen nasıl boyle birşey soylersin diye susturur bunu da sana anlatmazdı bile. Laf taşıyan erkek her zaman tehlikelidir.

Bu lafı demesinde sevgilinin suçu yok amaa gelip sana yetiştirmesi cok karaktersizce. Eğer adam olsaydı orda annesine sen nasıl boyle birşey soylers

Bu lafı demesinde sevgilinin suçu yok amaa gelip sana yetiştirmesi cok karaktersizce. Eğer adam olsaydı orda annesine sen nasıl boyle birşey soylersin deyip susturur bunu da size anlatmazdı

Sendrom hastalik demek değildir de her neyse.
Yeterince can sıkıcı seyler yasıyoruz zaten, konuyu uzatip hem konu sahibine saygısızlik edip hem de sizi tatmin edemicegim icin üzgünüm.
Az ileride oynayın...

Umarım bu adamla evlenmeyi ve bu aileye gelin olmayı düşünmüyorsundur.

Kız mı kadın mı derken yani bakire mi değil mi demek istemiş bayağ bayağ cahil kadın. Gider lafını verirdim çünkü söyleyiş tarzı resmen hakaret niteliğinde. Erkek arkadaşında annesini susturacağına gelip sana anlatmış.. Yuh yaa adam değilmiş kusura bakma.

Benim eski erkek arkadaşımında böyle sorunlu,önyargılı bir ailesi vardı ben onlara iyi davrandıkça onlar daha fazla tepeme çıktılar eski sevgilimde her söylediklerini bana anlatıyordu sonradan öğrendimki benimkileri de onlara anlatıyormuş en son dayanamayıp ayrıldım işk başlarda çok üzüldüm ama şimdi her gün şükrediyorum çünkü ailerle ilgili sorunlar evlendikten sonra daha da büyüyor. Ayrıca ne demek kız mı kadın mı bence siz bu anneyle daha fazla uğraşmadan ayrılın

Erkek arkadaşın lafı size mı getirdi, o zaman o da öyle düşünüyordur, bu tipler bekaret raporu ister evlenmeden önce dikkat et hayatını mahfetme bu kadın sana saygısızlık yapmış sende yutmuşsun ben olsam kadına “senin yediklerini ben yemedim daha” diyip adamdan da ayrılırdım.

Kadin bunu ogluna sormus olabilir, demekki aile yapilari boyle buna onem veriyor. Yani bekareti onemsiyorlar demekki. Sadece sana soylenmesi ayip. Bu adamla evlenirsende cok cekersin.. persembenin gelecegi carsambadan bellidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…