- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi zeynep2012
-
Benim bir oğlum var ve günün birinde böyle talihsiz ve iğrenç bir soru sorarsam ona, o da bana "bu seni ilgilendirmez. Duracağın yeri bil anne" demeyip bir de sevgilisine taşırsa lafımı, yazıklar olsun yetiştirdiğim evlada. Adam değil lavabo pompası doğurmuşum der kahrımdan ölürüm. Sorun sevgilinin annesinde değil, sevgilinde. Maalesef orta yaş üstü birçok kadın böyle konulara müdahil oluyor günümüzde. Umudum odur ki bizim nesil böyle olmayacak. Ancak sevgilin bu lafı annesinin ağzına tıkmayıp bir de size söylüyorsa yüzde yüz annesi ile aynı sığ kişiliğe sahip. Onun küçük bir kopyası.
Bu arada bir anne inancı ya da yaşam tarzı gereği evladının sevgilisi ile baş başa tatil yapmasını istemiyor olabilir. Bunda sıkıntı yok. Ancak bunu oğluna "oğlum bu bizim inancımıza/yaşam tarzımıza uygun bir durum değil" der, sizin ruhunuz bile duymaz. Kaldı ki mevzu inanç ya da görüş farkı olsa oğlu böyle bir öneri sunamazdı ne size ne annesine. Mevzu, leş gibi zihniyetler ve üsluplar. Hiç boşuna kaynana adayına bok atmayın. Sevgiliniz de leş gibi bir kişiliğe sahip ki böyle Talihsiz bir cümleyi size aktarıyor.
Kendime bu kadar agir soz soyletemem kusura bakmayin.. bu sekilde konusabilme hakkini size kim veriyor benim bugune kadar olan iyi niyetim mi acaba de. Kusura bakma ama annesinin lafini getiren bir adam da hayatimda istemiyorum. Siz bEnim kizligima laf atacaginiza oglunuza adam olmayi ogretin deyip ayril....sizce ona ne demeliyim bunu sordum aslında. annenin bunu demesi yanlış ve senin de bana iletmen yanlış gibi. laf üretemiyorum basiretim bağlandı anlayacağınız mal gibi olay beynimde dönüyor
Bu lafı demesinde sevgilinin suçu yok amaa gelip sana yetiştirmesi cok karaktersizce. Eğer adam olsaydı orda annesine sen nasıl boyle birşey soylersin diye susturur bunu da sana anlatmazdı bile. Laf taşıyan erkek her zaman tehlikelidir.merhaba önceki şifremi unuttuğum için yeni bir hesap açtım. buradaki objektif yorumları sevdiğim için sizinle bir problemimi paylaşmak istiyorum. 9 aylık bir ilişkim var. ilişkimiz süresince annesi bana karşı oldukça önyargılıydı. bense konusunu dahi açmadım ve hiçbir şekilde saygısızlığa yol açacak herhangi bir şey yapmadım. sonuçta ilişkiyi erkek arkadaşım ve ben yürütüyorduk. bu yaz tatile gitmeye karar verdik ve annesine açtığında ''kız mı kadın mı belli değil'' demiş. çok zoruma gitse de laf üretmeyi beceremediğimden ve kavga etmek istemediğim için şu an için hiçbir şey demedim. sadece yüz yüze konuşmak istediğimi söyledim. ilişkimiz süresince aynı evde baş başa dahi kalmadık. hep kafelerde, bahçelerde buluştuk. hanımefendi her sorunu benim üstüme atmaktan bense her şeyi sineye çekmekten sıkılmadım. herhangi bir şeye sinirlense ''siyabend1 seni bozuyor oğlum bak nasıl seni sinirlendirmiş!!!'' oluyor. akşam 10 oldu mu arıyor eve gel diye. bugüne kadar hiçbir şey demedim ama kız mı kadın mı lafı çok zoruma gitti. görüşlerinizi merak ediyorum ne yapmam gerekir? cevaplar için teşekkürler.
Bu lafı demesinde sevgilinin suçu yok amaa gelip sana yetiştirmesi cok karaktersizce. Eğer adam olsaydı orda annesine sen nasıl boyle birşey soylersin diye susturur bunu da sana anlatmazdı bile. Laf taşıyan erkek her zaman tehlikelidir.merhaba önceki şifremi unuttuğum için yeni bir hesap açtım. buradaki objektif yorumları sevdiğim için sizinle bir problemimi paylaşmak istiyorum. 9 aylık bir ilişkim var. ilişkimiz süresince annesi bana karşı oldukça önyargılıydı. bense konusunu dahi açmadım ve hiçbir şekilde saygısızlığa yol açacak herhangi bir şey yapmadım. sonuçta ilişkiyi erkek arkadaşım ve ben yürütüyorduk. bu yaz tatile gitmeye karar verdik ve annesine açtığında ''kız mı kadın mı belli değil'' demiş. çok zoruma gitse de laf üretmeyi beceremediğimden ve kavga etmek istemediğim için şu an için hiçbir şey demedim. sadece yüz yüze konuşmak istediğimi söyledim. ilişkimiz süresince aynı evde baş başa dahi kalmadık. hep kafelerde, bahçelerde buluştuk. hanımefendi her sorunu benim üstüme atmaktan bense her şeyi sineye çekmekten sıkılmadım. herhangi bir şeye sinirlense ''siyabend1 seni bozuyor oğlum bak nasıl seni sinirlendirmiş!!!'' oluyor. akşam 10 oldu mu arıyor eve gel diye. bugüne kadar hiçbir şey demedim ama kız mı kadın mı lafı çok zoruma gitti. görüşlerinizi merak ediyorum ne yapmam gerekir? cevaplar için teşekkürler.
Bu lafı demesinde sevgilinin suçu yok amaa gelip sana yetiştirmesi cok karaktersizce. Eğer adam olsaydı orda annesine sen nasıl boyle birşey soylersmerhaba önceki şifremi unuttuğum için yeni bir hesap açtım. buradaki objektif yorumları sevdiğim için sizinle bir problemimi paylaşmak istiyorum. 9 aylık bir ilişkim var. ilişkimiz süresince annesi bana karşı oldukça önyargılıydı. bense konusunu dahi açmadım ve hiçbir şekilde saygısızlığa yol açacak herhangi bir şey yapmadım. sonuçta ilişkiyi erkek arkadaşım ve ben yürütüyorduk. bu yaz tatile gitmeye karar verdik ve annesine açtığında ''kız mı kadın mı belli değil'' demiş. çok zoruma gitse de laf üretmeyi beceremediğimden ve kavga etmek istemediğim için şu an için hiçbir şey demedim. sadece yüz yüze konuşmak istediğimi söyledim. ilişkimiz süresince aynı evde baş başa dahi kalmadık. hep kafelerde, bahçelerde buluştuk. hanımefendi her sorunu benim üstüme atmaktan bense her şeyi sineye çekmekten sıkılmadım. herhangi bir şeye sinirlense ''siyabend1 seni bozuyor oğlum bak nasıl seni sinirlendirmiş!!!'' oluyor. akşam 10 oldu mu arıyor eve gel diye. bugüne kadar hiçbir şey demedim ama kız mı kadın mı lafı çok zoruma gitti. görüşlerinizi merak ediyorum ne yapmam gerekir? cevaplar için teşekkürler.
Bu lafı demesinde sevgilinin suçu yok amaa gelip sana yetiştirmesi cok karaktersizce. Eğer adam olsaydı orda annesine sen nasıl boyle birşey soylersin deyip susturur bunu da size anlatmazdımerhaba önceki şifremi unuttuğum için yeni bir hesap açtım. buradaki objektif yorumları sevdiğim için sizinle bir problemimi paylaşmak istiyorum. 9 aylık bir ilişkim var. ilişkimiz süresince annesi bana karşı oldukça önyargılıydı. bense konusunu dahi açmadım ve hiçbir şekilde saygısızlığa yol açacak herhangi bir şey yapmadım. sonuçta ilişkiyi erkek arkadaşım ve ben yürütüyorduk. bu yaz tatile gitmeye karar verdik ve annesine açtığında ''kız mı kadın mı belli değil'' demiş. çok zoruma gitse de laf üretmeyi beceremediğimden ve kavga etmek istemediğim için şu an için hiçbir şey demedim. sadece yüz yüze konuşmak istediğimi söyledim. ilişkimiz süresince aynı evde baş başa dahi kalmadık. hep kafelerde, bahçelerde buluştuk. hanımefendi her sorunu benim üstüme atmaktan bense her şeyi sineye çekmekten sıkılmadım. herhangi bir şeye sinirlense ''siyabend1 seni bozuyor oğlum bak nasıl seni sinirlendirmiş!!!'' oluyor. akşam 10 oldu mu arıyor eve gel diye. bugüne kadar hiçbir şey demedim ama kız mı kadın mı lafı çok zoruma gitti. görüşlerinizi merak ediyorum ne yapmam gerekir? cevaplar için teşekkürler.
Nezaket yoksunu bir şey yazmadım. Size hakaret etmedim.
Konudaki belli başlı mevzu hatta tek mevzu bu zaten, nasıl ağız alışkanlığı diyebildiniz?
Koyulmus bir tanım yok ama siz uzmansınız sanırım, böyle tek cümle ile tani koyabildiginize göre :) doğrusu da asperger bu arada.
Hastalığı hakaret etmek için kullanma inceliginiz ise tam bir nezaket örneği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?