• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız milleti neden bu kadar kıskanç..dostlarınız dahil?

evet çokgeçmiş olsun. arkadarşlar birde kıyafet konusunda kıskanan kızlar var. zaten bir bayan yine bir bayan için süslenirmiş. birde bir ortama girince hakkaten kıyafetimede bakılıyor bu da kıskançlık sebebi bence

valla bu kız mılletını anlamadım gıttı. ıllla kıskanacak nazar edecek bısı bulurlar.. bende kızım arkadas ben nıe kıskanmıorm.neyse bununla mucadele edıcez galıba bı omur.evlı yazıor.. sevdıgınle mı evlendın cnm gorucu usulu mu oldu..

valla bu kız mılletını anlamadım gıttı. ıllla kıskanacak nazar edecek bısı bulurlar.. bende kızım arkadas ben nıe kıskanmıorm.neyse bununla mucadele edıcez galıba bı omur.evlı yazıor.. sevdıgınle mı evlendın cnm gorucu usulu mu oldu..
sevgilimle evlendim cnm:16: Aslında sevdiğim adamı tanımadan önce kesinlikle görücü usülünden yanaydım. sevgili yapan arkadaşlarıma kızardım :9: ama sonra sevgilimle nişanlandığımı öğrendiklerinde hepsi şok olmustu hakkaten çok tutucuymusum ama ilk aşkımla evlenmek çok mutluluk verici.tüm arkadaşlarıma severek evlenin tavsiyesini verincede ayrı bir şaşırıyorlar. hayat işte büyük konuşmamak lazım

sevgilimle evlendim cnm:16: Aslında sevdiğim adamı tanımadan önce kesinlikle görücü usülünden yanaydım. sevgili yapan arkadaşlarıma kızardım :9: ama sonra sevgilimle nişanlandığımı öğrendiklerinde hepsi şok olmustu hakkaten çok tutucuymusum ama ilk aşkımla evlenmek çok mutluluk verici.tüm arkadaşlarıma severek evlenin tavsiyesini verincede ayrı bir şaşırıyorlar. hayat işte büyük konuşmamak lazım
bende asla yaşıtımla evlenmem dıye buyuk knusuorum ama uslandım artk. rabbım neyı kısmet edıcegı bellı olmuyor.mutluluklar.. darısıı bana

kız milleti ne kadarda kıskanç ya..dost dıosunuz o bıle kıskanç.kımse senın rahat oldugunu ıyı oldugunu ıstemıo . guzel ol kıskanclık.. ıyı ol kıskanclık..mutlu ol kıskanclık.. yok yanı snınle bırlıkte sevınebılecek kımse yok aılenden baska. bu durumda olan bır benmıyım

yani bayanlar arasında daha çok oluyor.bence öyle olduğu zaman kişi kendine engel olmalı.hafif bi kıskançlığın zararı olmaz ama ileri boyuta taşınmamalı.bi hadis var bir müslüman kendisiiçin istediği bişeyi başka bi müslüman için istemedikçe tam anlamıyla müslüman olamaz.Rabbim nefsimizin şerrinden korusun bizi.sonuçta kötü haline üzülen olur ama iyi zamanında sevinen az olur.

yani bayanlar arasında daha çok oluyor.bence öyle olduğu zaman kişi kendine engel olmalı.hafif bi kıskançlığın zararı olmaz ama ileri boyuta taşınmamalı.bi hadis var bir müslüman kendisiiçin istediği bişeyi başka bi müslüman için istemedikçe tam anlamıyla müslüman olamaz.Rabbim nefsimizin şerrinden korusun bizi.sonuçta kötü haline üzülen olur ama iyi zamanında sevinen az olur.

evett tum meselemiz bu ve kimse ölmeyecekmişiz gibi yaşıyor

kesinlikle dogru.

çok güzel Allah daim etsin.
aranızda 5 yas var çok iyiymiş. benimde eşimle aramda 4 yas var. :34:

azevvel annemle bı yaş mevzusu acıldı öyle başka bı konudan sebep.
dedımki 4-8 yas buyuğume kadar evlenırımm dedim.. 8 mi cok fazla dedı
aynı sekılde arkadaslarda 8 mi taş devri sanki dedi:))
su aralar ınsanları gözlemliyorum bakalm .. kim hangı olaya nasıl bakıyor... analizlerdeyim

kıskanç insanı etrafımda barındırmam. dostun bile diyorsan .beni kıskanan benim dostum olamaz ki...

neden kıskanç dersen birisi cesareti toplayan kıskanç biri gelip benim sahip olduklarımı sayıp seni herkes seviyor diyip en sonunda da bana hakkını helal etmeyerek sözünü tamamladı. umrumda değil. ne arkadaşım nede dostum olabilir öyleleri....

azevvel annemle bı yaş mevzusu acıldı öyle başka bı konudan sebep.
dedımki 4-8 yas buyuğume kadar evlenırımm dedim.. 8 mi cok fazla dedı
aynı sekılde arkadaslarda 8 mi taş devri sanki dedi:))
su aralar ınsanları gözlemliyorum bakalm .. kim hangı olaya nasıl bakıyor... analizlerdeyim
evet bende sana katılıyorum. yas farkı olmalı azda olsa kadın erkek arasında ama evlilik çok güzel gerçekten

kıskanç insanı etrafımda barındırmam. dostun bile diyorsan .beni kıskanan benim dostum olamaz ki...

neden kıskanç dersen birisi cesareti toplayan kıskanç biri gelip benim sahip olduklarımı sayıp seni herkes seviyor diyip en sonunda da bana hakkını helal etmeyerek sözünü tamamladı. umrumda değil. ne arkadaşım nede dostum olabilir öyleleri....
aaaa hem suçlu hem güçlü desene

pes vallahi pes.. kıskanclık ıyıce haddini aşıyor aştırıyor

benı heveslendırmeeeeeeeeeee.zaten cok sevıyorum yarimi:(( aaah ah
o zaman sevin mutlu ol bence ne güzel sevmek sevilmek çok güzel birşey. birde sevdiğinle aynı çatı altında oldugunu hiç ayrı kalmadıgını düşünsene cnm inşallah muradına erersin biran önce

o zaman sevin mutlu ol bence ne güzel sevmek sevilmek çok güzel birşey. birde sevdiğinle aynı çatı altında oldugunu hiç ayrı kalmadıgını düşünsene cnm inşallah muradına erersin biran önce

cnmm ınsallh.. ya ben bıde bıseyı merak edıyorum bu evlılıklerde cıddı cıddı evlenelım mevzusu nasıl konu oluyor. nasıl oluşuyo durumlar hadı evlenek dıye?

aaaa hem suçlu hem güçlü desene

pes vallahi pes.. kıskanclık ıyıce haddini aşıyor aştırıyor

aynen öyle o zamanlar çok ağlattı beni şimdi büyüdüm demek ki umurumda değil.

biri daha vardı oda eşimle olan muhabbetimizi kıskanırdı ve ne zaman bir araya gelsek konu eşlerimizden açılsa sen çok şanslısın seninki şöyle iyi böyle iyi veee sonra tabi ki akşama eşimle kavga ederiz

aynen öyle o zamanlar çok ağlattı beni şimdi büyüdüm demek ki umurumda değil.

biri daha vardı oda eşimle olan muhabbetimizi kıskanırdı ve ne zaman bir araya gelsek konu eşlerimizden açılsa sen çok şanslısın seninki şöyle iyi böyle iyi veee sonra tabi ki akşama eşimle kavga ederiz
su snn kı söyle ıyı böyle ıyı dıyen yıne IYIMIS bazılarından. benm tanıdıklarım benım ıyı oldugum seyı amannnnnnn dıye böle burun kıvırıp hıc öle snn sunun ıyı demeyerek konu acılınca hareketlerıyle bellı eden cınsten.. esınle mutlulugun daım olsun ınsallahh bu arada:46::46::46::46::46:

cnmm ınsallh.. ya ben bıde bıseyı merak edıyorum bu evlılıklerde cıddı cıddı evlenelım mevzusu nasıl konu oluyor. nasıl oluşuyo durumlar hadı evlenek dıye?
bu ancak muhabbetle olur işte evlilik konusu açılır. evlilik sence sana ne ifade ediyor denir. boyle boyle evlilik muhabbetine girilir. gerisi geliyor zaten. mesela seninle hiç ayrılmasak ayrı evlerde olmasak hep beraber olsak çok özlüyorum falan gibilerinden sözler evlilik muhabbetine gider cnmm:16:

Back
X