kız öğrencilerim

Kaç yaşındasınız merak ettim. Ya da kaç gösteriyorsunuz diyim ? Ya cok saçma ama sizi kıskanmış olabilirler. Bence böyle bi oylama yapılmasına müsaade etmeyin ve kendiniz ayrılın o sınıftan. Ve bunu o kızlara haddini bildirmeden yapmayın lütfen

Size diger ogrencilerinizle iyiyseniz devam edin demek isterdim ama mudurun sizi dusurdugu durum cok sacma. Ona rest cekmek gerek fakat bu sefer de o kizlar yuzunden isi birakmis gibi gozukeceksiniz. Birkac kezo ergen yuzunden dustugunuz duruma bak. Iki ucu pisli degnek bilemedim simdi.

Kesinlikle bu cok mantikli, o 5 kisilik kiz grubu teker teker farkli siniflara dagitilirsa bence sorun ortadan kalkar...

matematikci misiniz ? Dersane tecrubem yok bnm ama sonuc olratk toplu ozel ders gibi dusunursek sen hakkini veriyorsan sorun yok.Niye pesine dustun ki dinlemesinler dinleyenlerle islersin gerilmeye ne gerek.40dk da ders islenmez tiksindirme cocuklari.

30 yaşındayım 24 25 gösteriyorum. minyonum

hakkını verdiğimi düşünüyordum ama verememişim. fizikçiyim

Kesinlikle bu cok mantikli, o 5 kisilik kiz grubu teker teker farkli siniflara dagitilirsa bence sorun ortadan kalkar...

dershanede öyle olmuyor maalesef. parasını veren ne derse o oluyor

zaten sorun burda. restimi çekeceğim. kabul etmezse bile bundan sonra haddini bilsin müdür de.

Bir de mumkunse "ogrenciye tok" bi kurum bulmaya calis kendine.. Her yerin ayri zorlugu var elbet ama boyle kayit sildirmesin diye ogrencilerin pesinde dolanan kurumlar ogretmeni hem eziyor hem de yipratiyor genelde.. Ogrenciye eyvallahlari olmayinca daha bi dik duruluyor, öğrenci de yerini haddini daha iyi biliyor sanki.. Ben de ozeldeyim ve kurum epey kayit talebi olan bi okul.. Sorun cikaran veya artislik yapan cocuga/veliye (sorun kendilerinde ise) kapi rahatlikla gösterilebiliyor.. "Para veriyoruz, paramizla geliyoruz, istedigimizi yapariz" tavri da haliyle yaygin degil; yapan da sansini 1-2 deneyip agzinin payini alip kesiyor Allah'a sukur..

off ya valla severek yaptığım mutlu mesut gittiğim işimden soğuttular beni. kolay kazanmadım kolay da okumadım. kendimi kolay da yetiştirmedim. 2 saate çıkıp gideceğim ve konuşacağım müdürle. ben abartmıyormuşum demek ki herkes aynı şeyi söylediğine göre

öğretmenler için iş hayatı resmen kumar. bilemiyoruz hangi açılardan sömürüldüğümüzü, emeğimizin karşılığını alıp alamadığımız bile meçhul. Allah ülkemizin geleceğini bahtını açık etsin.

Son düzenleme:
Bende bir eğitimci olarak asla bu olayı tasvip etmiyorum asla ama asla müdürün çocuklara öyle bir oylama yaptırmasına izin vermeyin kendiniz direk sinifi bırakın ya da öğrencilerle açıkça konuşun davranışlarının saçma ve yersiz olduğunu soyleyin. Ben olsam şu durumda işi bırakmam arkanızdan saçma sapan konuşulmasına izin vermiş olursunuz .

Oylama yapmadan o sınıfı sizin kararınızmış gibi başka bir öğretmene verseymiş keşke müdür bey.
Bu durumda kontrolün kendilerinde olduğunu düşüneceklerdir. Bu da bu yaş klikleri için sakıncalı bir durum bence.

Sistem cok kotu, ortam cok kotu, ekonomik karsilik cok kotu.. Emeginin karsiligini alabilmek iyice zorlaştı.. Idealist olsan önünü kesmeye calisiyorlar, taviz versen sen mutsuz oluyorsun.. Gercekten cok zor.. Kotunun iyisi diyerek kurum secmek durumunda kaliyoruz resmen.. Yine de dogrularindan, ideallerinden vazgecmemek lazim.. Koca okulda/dershanede 200 ogrenciden 2 cocuk bile hakkiyla anlasa seni, Allah'in izniyle guzel seyler verebilsen, inanc adina, insanlik adina, ahlak adina, ilim irfan adina; buyuk kazanc bence.. Rabbim hepimizi hayirlisiyla feraha çıkarsın..

evet ben de öyle düşünüyorum ama vicdan konusu sorunlu olan biriyim ben. acaba benim yüzümden mi ygs leri kötü geçti diyorum bi yandan bi yandan da benim emeklerimi karşılıksız bıraktılar diyorum. bi yandan kendimi ezdirmemem lazım diyorum bi yandan da diğer öğrencilere haksızlık mı ediyorum diyorum. bilemiyorum çok kararsız kaldım

geçerli bir sebepleri yoksa bence oylama yapılması veya bu konuda ogrenciye soz hakkı tanınması cok cok sacma. ilk defa duyuyorum boyle bır sey. sorunları neyse gelsinler size soylesinler karsılıklı cozun o zaman. cok acayip

Ben de devlet okulunda öğretmenim. Bizde de stajyer öğretmenleri istemeyenler müdürün odasına koşar ama genelde geri püskürtülürler. Etik değil. dershaneler para kapısı olduğu için sizden önce öğrencileri dinleyecekler. Bu durumu dershanenin psikolojik danışmanına anlatın varsa belki o müdüre tarafsız bir şekilde bilgi verebilir. Zannediyorum kızların sizi kıskandığından müdürün haberi yok...
'Gereğini yapın o zaman' demek yerine siz de konu hakkında müdüre bilgi verebilirsiniz. Madem paraya ihtiyacınız yok resti çektiğinizde sebebinin ne olduğunu herkes bilsin. Bir de eğer dershanedeki erkeklerden 2-3 yaş bile büyük olduğunuzu düşünerek size şöyle bir akıl verebilirim; kızların sevgililerine kardeşim olacak yaştasınız ya da çocuğum olacak yaşta gibi cümleler kurum ders arasında. Sıkıştırıverin araya.

Bazen ne yapsan da olmaz.. Seneler icinde istemeyene zorla bisey verilemeyecegini de ogrendik.. Egitim herkesin degil, isteyenin hakki bence.. Herkes okuyacak diye bisey zaten yok.. Ha, sessiz icine kapanik, imkani olmayan, biseylerin farkinda olmayan cocuklara elbette destek verilecek; bu ayri bi konu.. Egitim-ogretim 4 ayakli bi masa bence; okul, ogretmen, ogrenci ve aile.. Bi taraf sorun cikarinca masa sallanmaya başlıyor.. Hicbi sey elbette puruzsuz degil ama hadsizlik, simariklik, edepsizlik cok baska seyler.. Sen elinden geleni yapiyor, kendini gelistirmeye çabalıyor ve cocuklar yardim istediginde geri durmuyorsan, vicdanin rahat olmali bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…