kız öğrencilerim

Oylama neymiş yahu önce bi istememe sebeplerini arastirsin müdürünüz. Resmen uğraşmak istemeyip kısa yoldan çözüm arıyor. Tabi buna çözüm denilirse. Bence sonuna kadar devam edin isteyen katılsın istemeyen katılmasın siz görevinize devam edin ki oraya arkadaşlık, sevgililik için değil ders için gidiliyor gelecek için gidiliyor. Sizde böyle birşey var mı bilmiyorum ama ben olsam ailelerini arardım tek tek derslere biraz asılması lazım geride kalıyor diye.

Ben bu ise devam etmezdim. Boyle bir oylamaya konu olmak bile rencide edici.

Ogrencilerin derse katilim sorununu daha oncesinde yöneticiler ile paylasmis olsaydiniz keske...

Ben de öğretmenim müdürün yaptığı sizi küçük düşürüyor böyle bir oylama yapmadan da sizi o sınıftan alabilirdi sonuçta siz söylemişsiniz çocuklar size karşı zafer kazanmış gibi olacak ve aynı şeyi diğer Öğretmenlere de yapacak hiçbir zaman öğrencinin ipiyle kuyuya inilmez çok fenalar sanırım siz sevilen bir öğretmensiniz ve onlar sizi sevmediği için onların üstüne gittiniz onlar da kendini bir şey sandı siz kendiniZden eminsiniz yaptığınız bir şey yok ki işinize devam edin o kadar emeğiniz var boşverin böyle öğrencilere çok sinir oluyorum

Liseye gittigim dönemde dersanede böyle bir kız grubu vardı. Herşeye karşı herkesle dalga geçebilecek bir potansiyele sahipti özellikle bir tanesi. Hocalara 'paranizi verdik' diyebileni de vardı. Aradan beş sene geçti öğrenci olarak hala unutmuş değilim. Öğretmen olsanız dahi sizde olumsuz bir iz bırakacağı aşikar. Müdür ile görüşün oylama yapılmamasıni söyleyin. Sınıfı bırakıp başka bir sınıfa geçin. Ygs dediniz zaten iki aya sinavlar bitecek gidecekler. Eğer sevdiğiniz bir işiniz varsa iki üç ergen için bırakmayın. Siz elinizden geleni yapmışsiniz zaten bırakın aileleri düşünsün nasıl evlat yetistirdiklerimi görüp utanirlar belki.
Bahsettiğim kızları da hala görüyorum hepsi dağılmış serseri mayın gibi dolanıyorlar. Bir tanesi de sevgi içerikli naif naif yazılar paylaşıyor sürekli. Elbette ki büyümüş değismis. Unutturmuyor ama yasattiklarini.

diğer sınıflarınla devam et bu ne ya para ödüyorlar diye sana istedikleri gibi davranmaya hakları yok. zamanında hocalarımızdan tırsardık aman bağıracaklar aman yanlış birşey yapacağız da ailemize söyleyecekler diye

Müdüre söyleyin asıl o 5 kızı ayırsın sınıf sınıf dağıtsın. Gruplaşmışlar. Ve kırıldığınızı söylerseniz daha çok dalga geçer bunkar vicdan yapmazlar. Benim.ingilizce hocam vardı kıyamam az uğraşmıyordu yumuşak yüzlü görüyorlar kadın çabalıyor diye. En son ağlattılar kadını. Sizin gibi konuşmaya çalıştı. O gün bugündürde hep mesafe koydu öğrencilerle. Ben hiç kıyamazdım o kadına. Ama malesef herkes bizim gibi değildi sınıfta. Bence tavrınızı koyun kimse sınırını aşmasın. Biraz otoriter olmak lazım. Arkadaş gibi olmaya çalışmayın. Para veriyolar diye ukalalık yapabilceklerini sanıyorlar. Düşünün devlet öğretmenide bu muameleyide görüyordu. Bence sorun müdürde. Sınav yapsın ve sınıfları dağıtsın. Gruplaşma olayı işi bozuyor malesef. Siz üzülmeyin. Aile terbiyesi bunu öğretmiş onlarada kızmamak lazım. Yada velileriyle konuşun. Dersi dinlemediklerini. Ve size tavırlarını, diğer kadın hocaya olan tavırlarını anlatabilrisniz.

5 tane ergen icin degmez sevdigin osi birakmaya. kafalari baska yerde olan tipler bosver.

Merhaba Hocam^^
O ogrencilerinizden cok buyuk degilim az cok anliyorum onlari. Kendinizi degersiz ya da koti ogretmen durumuna dusmus olarak gormeyin lutfen, vicdaniniz rahatsa sorun yok. Diger siniflarla mis gibi devam edersiniz.

Olur da ayni sinifla devam ederseniz de kizlari gormezden gelin derim. Ne bileyim, baska test cozuyorlarsa cozsunler. Zorunuza gider belki ama dersten faydalanmayan ve gun sonunda zararli cikanlar yine onlar olacak.

May the force be with you. ^^

ben olsaydım böyle bir oylamaya mahal vermeden bu şekilde bu sınıfla devam etmemiz doğru olmaz diyerek diğer sınıfa geçerdim.
açıkçası ben de eğitimciyim ve öğretmene yapılan bir saygısızlık bu oylama... aynı zamanda da öğrencilerin eğitiminde çok büyük bir yanlışa gidiyor müdür.
idareciniz idare edememiş durumu...

çocuklar size karşı zafer kazanmış gibi olacak ve aynı şeyi diğer Öğretmenlere de yapacak hiçbir zaman öğrencinin ipiyle kuyuya inilmez çok fenalar

bu konuda inanın çok haklısınız.
yıllar evvel kendimiz bir hocamıza etmediğimizi bırakmadık sırf soruşturma geçirsin diye sınıfça bir almak dahil! idare bizim sınıftan aldı adamı başka hocayı verdiler. sonra sevmediğimiz her hocayı sanki değiştirme yetkisine sahipmişiz gibi davrandık. Devlet okulu olmasına rağmen bunu yaptık hemde...
Üniversiteye hazırlandığımız seneydi ve o sınıftan neredeyse hepimiz öğretmenliği kazandık ve mezuniyet törenine o hocamız gelmişti.
Allah size sizin gibi öğrenci vermesin demişti. :)

dersanelerde normal bu tarz uygulamalar
onlar öğrenci değil müşteri orda
müdürler bazen öğrencilere öğretmenlerle ilgili sorular bile sorar
öğrenci şikayeti olmasa bile
rest çekip ayrılmaya gerek yok
belki de oylama sonucunda kızlar kaybedecek sonucta sadece 5 kişiyle sorunumuz var demişssiniz

Yorumlarin sonunu okuyamadim ama lutfen birakmamis ve kararinizi diger siniflarla devam etmekle vermis olun.
Yazik degil mi 5 kiz ogrenci icin sevdiginiz isten ayrilmaya?

Kendini o şımarık ergenlere sevdiremiyorsan iyi bir öğretmen değilsin demektir.

Hep meslektaşımın yanında oluyormuşum.

O sebepten yorumum bu yönde canım.

Cok severek yaptiginiz isi neden birakiyosunuz .Pire icin yorgan yakilmaz .Soyle dusunun sizden sonra biri gelicek ona da ayni davranislarda bulunabilirler odami biraksin isini.Baska bir sinifta devam edersiniz olur biter buda unutulur .Hayirlisi olsun hakkinizda

Okurken "keşke benim öğretmenim olsaydı..." dedim canı gönülden. Eminim ki ablacığım, sizin için bu şekilde hisseden tek öğrenci ben değilimdir. Lütfen... Sırf bizlerin hatrına bile , bırakmayın.

Benim de bir sinifim boyle bransim ingilizce benim dersimde matematik testi cozuyorlar uc kisiyle ders isliyorum.yerinizde olsam bir kac ogrenci yuzunden isimi birakmazdim.

Kurumun böyle bir şey yapması korkunç bir strateji hatası
İdare müdür bu yüzden çok önemli
Önüne gelen dersane açmıi başlarına da işletmecileri koymuşlar sonuç öğretmeni değersizleştiren uygulamalar
Seneye çalışmayın orda haketmiyolar
Profesyonel bir kurum hocanın arkasında durur rehber öğretmeni sınıfla konuşup onları hizaya getirirdi

Ben de öğrenciyim belki şaşıracaksıniz ama 2 sene önce dershanemde çok yakışklı bir hoca vardı ve sınıftaki erkeklerde aynen anlatığınız gibi garip hareketler içindeydi. Ben bu durumun sebebini şoyle düşünüyorum sınıfınızdaki erkekler sizin guzel olduğunu onlara karş dile getiriyor ve derslerinize ilgi gösteriyolarsa kıskanmışlardir iste ama birkaç ergen kız için bence ayrilmayın zaten oylama bile yapılsa (farkindayım bu kırıcı ama) çoğunluk kalmanizi ister o kızlar da avuçlarini yalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…