- 24 Mayıs 2019
- 2.412
- 7.539
- 158
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha 13 yaşındasın. Evlilik cinsellik kelimesini bilmene düşünmene bile gerek yok. Çocuk doğurma falan nedir yaa. Canm senin yaşında biz evcilik falan oynardık. Ailen biraz cahil sanırım. Kızlık mevzusunda falan diretmeler. Senin şuan tek yapman gekeren şey okumak. Oku ki ilerde cahil bir kadın cahil bir anne olma. Ailende yanlış bulduğun davranislari sen yapma . Ailenin sana karşı yanlış bı tavrı olduğunda tavrını koy. Daha çok küçüksün . Ergenlik çağı insanı biraz hassaslastirir. Güzel bı gelecegin olmasını diliyorum. Bu arada kız olmak kadın olmak güzel bişey. Çünkü dünyayı guzellestiren varlık bizizYani haklısınız biliyorum ama evlilik cinsellik sevgili hayatı çocuk doğurma gibi şeylere kötü birşey gibi bakıyorum elimde değli
kız-kadın olmak dünyanın en keyifli şeyidir.Biliyorum sağlıklı değil ama kadın kız olmaktan nefret ediyorum başta o her ay çektiğimiz ağrı ikincisi baba denilen adamın yaptıkları beni büyütürken satıcam seni diyerek her türlü iğrençlik yaptı ailem sürekli namus namus diyip durdu ölsem mesela önce ilişkiye girmiş mı diye bakarlar başlarda bilgim olmadığı ve her ay çok sancılı olduğu için sevmedim kız olmayı bide erkeklerin bedenen daha güçlü olmalarına çok sinir ooluyorum özgürlükleri var ben erkek arkadaşım olmadığı halde yolda biri gördüm bi erkekle demiş birsürü olay yaşadım kızlık kontrolüne bile götürceklerdi ben dedim ki ölümü bulursunuz bi yerde dedim de zor durdurdum yani kız olmak zayıflık gibi geliyor bu konuda nasıl düşüncelerimi değiştirebilirim sizce doktora gittim ama işe yaramadı içinde bulunduğum durumdan nefret ediyorum zorla evlendirilmek daha 13 yaşında falan çok travma yaşadım sizce kadın kız olmak kötü birşey mi
Inşallah teşekkür ederimVallahi kadın olmak cok güzel bir şey. Hep söylerim, dünyaya on kere daha gelsem dokuzunda daha kadın olmak isterdim.
Senin problemin seref yoksunu, iğrenç bir ailede dogman. İnan ki böyle leş ve toplumsal cinsiyet kurallarina sıkı sıkı sarılan bir ailede erkek de olsan zorluk cekerdin.
Okuyor musun bilmiyorum ama tez elden o evden kurtulursun inşallah
Asla kotu bisey degil ama malesefki aileler cok onemli rol oynuyor burda senin ailende sana boyle hissettirmiş cok uzuldum umarim hayatında hersey yolunda istediğin gibi gider kac yaşındasın bilmiyorum ama enazindan oku meslek sahibi ol kurtul o beyine sahip olan kişilerdenBiliyorum sağlıklı değil ama kadın kız olmaktan nefret ediyorum başta o her ay çektiğimiz ağrı ikincisi baba denilen adamın yaptıkları beni büyütürken satıcam seni diyerek her türlü iğrençlik yaptı ailem sürekli namus namus diyip durdu ölsem mesela önce ilişkiye girmiş mı diye bakarlar başlarda bilgim olmadığı ve her ay çok sancılı olduğu için sevmedim kız olmayı bide erkeklerin bedenen daha güçlü olmalarına çok sinir ooluyorum özgürlükleri var ben erkek arkadaşım olmadığı halde yolda biri gördüm bi erkekle demiş birsürü olay yaşadım kızlık kontrolüne bile götürceklerdi ben dedim ki ölümü bulursunuz bi yerde dedim de zor durdurdum yani kız olmak zayıflık gibi geliyor bu konuda nasıl düşüncelerimi değiştirebilirim sizce doktora gittim ama işe yaramadı içinde bulunduğum durumdan nefret ediyorum zorla evlendirilmek daha 13 yaşında falan çok travma yaşadım sizce kadın kız olmak kötü birşey mi
Bende hep bu hislere sahibim. Eşcinsel biseksüel filan asla değilim ancak doğadaki rolüm bana ağır geliyor ve sevemiyorum. Adaletsiz bir dağılım var ve ben bunun üstesinden gelmek zorunda olmaktan nefret ediyorum. Regl bizde doğum bizde cinsel ilişki nedeniyle yaşanan hastalıklar bizde,ülkede gördüğümüz namusu koruması gereken unsur olma muamelesinin hedefi yine biz..Akrep kadını hep doğduğu andan beri erkek olmadığına gizli bir pişmanlığı olurmuş. Başkalarında nasıl bilmem ama ben sevmiyorum bu cinsiyeti. Sevmeme nedenimde bu yükün ağır olması.Sevenlerede hayranlığım büyük..Biliyorum sağlıklı değil ama kadın kız olmaktan nefret ediyorum başta o her ay çektiğimiz ağrı ikincisi baba denilen adamın yaptıkları beni büyütürken satıcam seni diyerek her türlü iğrençlik yaptı ailem sürekli namus namus diyip durdu ölsem mesela önce ilişkiye girmiş mı diye bakarlar başlarda bilgim olmadığı ve her ay çok sancılı olduğu için sevmedim kız olmayı bide erkeklerin bedenen daha güçlü olmalarına çok sinir ooluyorum özgürlükleri var ben erkek arkadaşım olmadığı halde yolda biri gördüm bi erkekle demiş birsürü olay yaşadım kızlık kontrolüne bile götürceklerdi ben dedim ki ölümü bulursunuz bi yerde dedim de zor durdurdum yani kız olmak zayıflık gibi geliyor bu konuda nasıl düşüncelerimi değiştirebilirim sizce doktora gittim ama işe yaramadı içinde bulunduğum durumdan nefret ediyorum zorla evlendirilmek daha 13 yaşında falan çok travma yaşadım sizce kadın kız olmak kötü birşey mi