sen sevgilin seni aldatsa ondan ayrılmaz mısın? bence soğur ve ayrılırsın, bu genelde böyledir. erkekler de bakire olmadığını öğrenince soğuyorlar-gayet de doğal olarak- haa bakire olmadığını bile bile kabülümsün diyen de yok mu? var. işte bu da midenin genişliğini gösterir.. tıpkı aldatıldığını öğrendiği halde sevgilisini bir türlü terketmeyendekinde olduğu gibi...
arkadaşım size katılıyorum modernlik buysa arkasında dursunlar yaptık desinler onuda yapamıyorlar şimdi ben ne yapacam çok pişmanım ailemin yüzüne bakamam ya ne yaptığının farkında ol yada yapma bu ne biçim iştir..Dedigim gibi kizimi okadar rahat yetistirmiyacam, egerki boyle bir olay olursa yapabilecek hicbirsey yok. Oldurecek yada sirtimi donecek degilim ama afferrim kizim senin ozel hayatina cok saygiliyim, sen ozgur bir kizsin istedigini yapablirsin, ailenide takma benim modern kizim diyecek degilim
Bizim yetistirilme seklimiz cok baska meserret arkadasim. Senin bu konudaki fikrini degistirmek gibi bi amacim yok. Bana yanlis gelen yorumlara karsilik bende yorum yaptim. Fikrimi soyledim.Eger benim dusuncem gerikafalilik ise modern olup basimi taslara vuracagima gerikafali olmayi tercih ederim. Ama ne yalan soyleyeyim bu yorumlariniza da cok uzuldum. Modern modern olacaz diye yirtiniyorsunuz. Her asik oldugu insanla birliktelik yasamak sadece namus meselesi degilki arkadasim. Bunun daha bulasici hastaliklari var, hamile kalmak var, sonra cocugu aldirip gunaha girmek var var da var..... Namusa takilip kalmayin, biraz daha genis dusunun.
Gerçekten seven bir erkek, böyle şeyleri umursamaz, sormaz bile...
Sorup da irdeleyen, yok ben el değmemiş isterim diyen orta çağdan kalma zihniyetler de gitsin kendilerine, kendileri gibi düşünen birini bulsunlar.
Ayrıca söylemeden edemeyeceğim, bekarete böyle kutsal manaları hep kadınlar yüklüyor, bir kadının ilk ve son erkeği olmak isteyen adamların çoğuysa bekarete verdiği önemden değil, kıysalanmaktan korktuğu için bakire istiyor, önceki daha mı iyiydi acaba, eşimi tatmin edebiliyor muyum kaygısı duymaktansa, yetersizliklerinden korkuyorlar, yoksa hepsi de gayet farkında insanın bekaret zarının değil, beynindeki zarın sağlam olması gerektiğinin...
Orta çağda bekaret kemerleri vardı bilir misiniz? yine piyasaya sürülsün bence, hatta şifreli kasa yaptırılsın da kıymetli hazinelerinize kimse ulaşamasın
Umarım kıymetli hazinenize hakettiği değeri verecek bir koca bulursunuz ne diyim, daha yorum yapmiyim her dediğimi hakaret olarak algılıyorsunuz çünkü...
hayır değil , cok yanılıyorsunuz ..
Allah'tan gerçek manada korkan erkekler o iş diye tabir edilen zinayı yapmıyorlar , sakınıyorlar ..
Sayıları çok mu hayır değil , ama böyle temiz erkekler var ..
---
ayrıca hiç unutmam cok yakın oldugum bır arkadaşım aynen şu cümleyi kurmuştu :
hiçbir erkek evleneceği kızı evlenmeden yatagına almaz ..
ne kadar doğru tartışılır , ama gerçek şu ki ( saçma bir gerçek bence )
Türk erkekleri kendi tabirleriyle temiz sayfa acıyorlar akıılları sıra evlenırekn geçmişlerini arkada bırakıyorlar , o yuzden olmazsa olmazlarıdır bakire kız ..
sankı yaptıkları zinayı o bakıre kızla temızlıyceklerını sanıyorlar akılsız herıfler ..
konu sahibi arkadaşa birşey sormak istiyorum hayatında biri var onunla sevgilisin bir diğer erkekler oturmuş durumunu konuşuyorsun bune rahatlık tır ben anlamadım evlenmeyi düşünüyon başka erkekle başka şeyler düşünüyon yani bu akraban la ilişkin varken başka biriyle nasıl bu konulara giriyorsun ben anlamadım dahada yorum yapmıycam zaten hayatını bu kadar karıştırma pişmanım diyorsun başkalarına özel durumunu anlatıyorsun hangisiyle evlenirsen evlen sorun yaşarsın..
şimdi ben 2 yönlü cevap vercem ve bu absürt tartışma bitecek o kadarrrrrrrr
1- evlenmeden nasıl bekaretini verirsin aaa çok ayıp diyenler ilki size ;
o kadar olayla karşılaşıyoruzki (kusura bakmayın biraz açık yazacağım burada) hatun kişi bir ton erkekle ilişkiye giriyor tabiri caizse her naneyi yiyor yok ters yok yüzeysel yok bilmem ne ama bakire (meaşşallah) orası özel kocasına ait. mazlum kızımız ilk gecede tam bir cahili oynuyor. koca efendide kasım kasım kasılıyor "niahahahaa ilk benim oldu" diye. çok namuslu (!) kızımızda mazbut tabii yüzü yerde (yersen) ilk defa şey oldu yaa... vah vahhhh...
2- evlenmeden olmuş ne yapsın yağğğnii diyenler şimdide size;
arkadaşlar cinsellik mahrem ve büyülü bir şeydir. aşk'la 2 bedenin buluşması ibadet gibidir. ama her aşık olduğunu sandığınız, gözlerine bittiğiniz dişlerine bayıldığınız hoşlandığınızı zannettiğiniz adamın yatağına girerseniz olay ibadetten çıkar çirkin bir insanlık ayıbına döner kendi kişiliğinizi karakterinizi kendi adınızı babanızın ismini pas pas edersiniz.
ha yaşanmış bir şeyler. tamam olabilir. herşey insanlar için. ama bu sende kalsın. seni tanıyan insanların bilmesine gerek yok.hele hele erkeklerin bilmesine hiçç gerek yok.anlatma.
ve bir daha asla bunu kocandan başkası ile yaşamaki biz bunun gerçekten aşk sonucu olmuş bir elektriklenme olduğunu görelim.
yok kapı açıldı diye her geleni buyur edersen sonrada ahlanıp vahlanırsan olmaaaaaaazzzz...
kimse sana inanmmaaaaaaaaaaaaaazzz... sende aynaya bakarken gördüğün insana saygı duyamazzzsıııınnn...
bunu buradaki konu için yazmadım. ama tartışmaları okurken dehşete düştüm.
o ne yahu. modernlik falan. yok öle bişi. sex'le modernlik olmaz..
hatun bekaretini kaybetti diede namuzsuz olmaz.
niyet önemli niyet hatunlar. silkelenip kendinize gelin.
kimseyi kınamayın eleştirmeyin.
ağzına yüreğine sağlık arkadaşım..aynı şeyleri anlaymaya çalıştım bende...sonuda kadar sana katılıyorum..ve benim konuşmadığım kadarda açık ve net konuştuğun için tebrik ediyorum.helal olsun.
şimdi ben 2 yönlü cevap vercem ve bu absürt tartışma bitecek o kadarrrrrrrr
1- evlenmeden nasıl bekaretini verirsin aaa çok ayıp diyenler ilki size ;
o kadar olayla karşılaşıyoruzki (kusura bakmayın biraz açık yazacağım burada) hatun kişi bir ton erkekle ilişkiye giriyor tabiri caizse her naneyi yiyor yok ters yok yüzeysel yok bilmem ne ama bakire (meaşşallah) orası özel kocasına ait. mazlum kızımız ilk gecede tam bir cahili oynuyor. koca efendide kasım kasım kasılıyor "niahahahaa ilk benim oldu" diye. çok namuslu (!) kızımızda mazbut tabii yüzü yerde (yersen) ilk defa şey oldu yaa... vah vahhhh...
2- evlenmeden olmuş ne yapsın yağğğnii diyenler şimdide size;
arkadaşlar cinsellik mahrem ve büyülü bir şeydir. aşk'la 2 bedenin buluşması ibadet gibidir. ama her aşık olduğunu sandığınız, gözlerine bittiğiniz dişlerine bayıldığınız hoşlandığınızı zannettiğiniz adamın yatağına girerseniz olay ibadetten çıkar çirkin bir insanlık ayıbına döner kendi kişiliğinizi karakterinizi kendi adınızı babanızın ismini pas pas edersiniz.
ha yaşanmış bir şeyler. tamam olabilir. herşey insanlar için. ama bu sende kalsın. seni tanıyan insanların bilmesine gerek yok.hele hele erkeklerin bilmesine hiçç gerek yok.anlatma.
ve bir daha asla bunu kocandan başkası ile yaşamaki biz bunun gerçekten aşk sonucu olmuş bir elektriklenme olduğunu görelim.
yok kapı açıldı diye her geleni buyur edersen sonrada ahlanıp vahlanırsan olmaaaaaaazzzz...
kimse sana inanmmaaaaaaaaaaaaaazzz... sende aynaya bakarken gördüğün insana saygı duyamazzzsıııınnn...
bunu buradaki konu için yazmadım. ama tartışmaları okurken dehşete düştüm.
o ne yahu. modernlik falan. yok öle bişi. sex'le modernlik olmaz..
hatun bekaretini kaybetti diede namuzsuz olmaz.
niyet önemli niyet hatunlar. silkelenip kendinize gelin.
kimseyi kınamayın eleştirmeyin.
titanya' cım tabiki hayır.Sadece senden alıntı ile cevap verdim ama verdiğim cevap geneldi:Tabiki bakire olmayanlara namusuz demek istemedim..Tepkim senin nezninde bakireler neler yapıyor cümlesine idi bunu her yerde okuduğumu söyledim.Sende haklısın yanlış anlaşıldım.Arkadaşlar alınmayın lütfen kimseyi yargılamak haddim değil.
benimde başıma gelmişti,8 yaşında ki ufak kuzenime ne kadar büyüdüğünü ,abla olduğunu artık uslu olmasını söylerken "sen kocaman kadın oldun artık"demiştim,hani kendisini büyümüş hissetsin gibilerinden annemin bir bakışı vardı üstünden neredeyse 5 sene geçti asla unutamam....bu konu popomu acıttı yaaaaanneme hepimiz kadınız kız diye bişey yok dedim ve gerisinde anneye denmicek en hatalı cümlelerden birini bende kadınım dedim ve dememle falsolu geldi terlik hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?