benimde başıma gelmişti,8 yaşında ki ufak kuzenime ne kadar büyüdüğünü ,abla olduğunu artık uslu olmasını söylerken "sen kocaman kadın oldun artık"demiştim,hani kendisini büyümüş hissetsin gibilerinden annemin bir bakışı vardı üstünden neredeyse 5 sene geçti asla unutamam....
ama kızmıyorum programlanmışız anacığım biz...evlenene kadar cısssss....
konu sahibine;
kesinlikle ayrılmanı tavsiye edeceğim bende,ailene onunula evlenemeyeceğine ikna et,ailenin neden bu kadar istediğini anlamadım ama faktörleri sadece çevre ise gözünde büyütülecek bir durum yok,bende askerde bıraktım sevgilimi o çevre çevre diye kükreyen babam,"iyi oldu zaten burnu büyüktü ,çorba içerken kaşığa giriyordu"...dedi
inan bana şu an telaşından sağlıklı düşünemiyorsun,şu an kızlıkmış,bilmemneymiş düşünme,sadece nasıl ayrılacağını düşün...
-anene bu adamla asla evlenemeyeceğini,evlenirse hayatı boyunca eziyet çekeceğini söyle.Annen istemez heralde sebebini sorarsa,konuşmalarından ,isteklerinden,hayat tarzından bahsedersin...anneler yavrularına kıymaz...hiç bir anne istemediği birisiyle kızını evlendirmez canım...
-daha sonrasında hayatına kimseyi alma lütfen,yarın bir gün "eyvah hamileyim ne yapacağım" gibi bir konuyla görmeyelim seni...erkekleri bilmem ama kadınlar cinsel ilişki yaşamadan yıllarca yaşamlarını sürdürebilirler...hata üstüne hata yapma,bunu birilerine anlatmak yada anlatmamak zorunda değilsin...
ortaya;
değişik yorumlar yapılmış,konu üzerine veya değil kafam karıştı bu saatte,tartışılacak müsait bir konu ,tabiki farklı görüşler çıkacaktır herkese saygı sonsuz,site kurallarınıda biliriz az çok ama;
bazı faktörler var,mesela kızın durumu aşağıdakilerden olsaydı durum ne olurdu??
1.kız tecavüze uğramışsa?
2.kız her birlikte olduğu kişi ile (sadece)! imam nikahı yapmışsa ve her ay bir başkası ile boşanıp diğer bir başkasıyla imam nikahı olmuşsa?
3,kızlık zarı dediğimiz esnek zar cinsiyse(yakın akrabam 2 çocuk doğurdu sezeryan ile hala bakire)( neticede gerdek gecesi kan gelmiyor bu sebepten çok töre cinayetleri işlenmiş)
bu durumda bu kız yine tüü kaka mı olacak?
buyrun işte kız ne güzel allah katında evlenmiş işteyada mağdur kendisi istememiş ki tecavüze uğramış,diğerine gelecek olursak tamamen fiziksel bir durum ,ahanda zar yok nolcak????
beni sorarsanız evet bende bakire olarak evlendim,aşık olduğum ,çok sevdiğim biri olsaydı olurmuydu?bilmiyorum çok korkuyordum ilişkiden,olmazdım gibi geliyor.benimde kızım var 1.5 yaşında ileride böle bişeyle karşılaşırmıyım?onuda Allah gösterir,büyük konuşamam ama eminim olgunlukla karşılayıp kızıma sarılırdım...burda erkeklerle yazışıyor olsaydım hiç çene yormazdım ama bayanlar bunu anlamalı,namusu bacak arasında ki bir damla kanla değil,insanlıkla ölçün...
nikahı basana kadar koru,sonra serbesttttt mi yani?aman kardeşime,oğluma alacağım kız bakire olsun...
ne biliyorsun bacım neee,bakireliği bozmadan birçok ilişki var yaşanılan ....
evet bir cogunuzun yorumlarini okudum...
Bence, iliskiler seviyeli yasanmali, bir cogunuzun yorumlarina katiliyorum, bu düsünce yapisini anlayamiyorum, kendini evlenecegin erkege saklamak, en büyük hazine, haram, helal... sana aitim,
Türkiyenin bu carpik sosyal yapisi bütün normal olan seyleri anormal, anormal olan seyleri de normal yapiyor. ben bu sacma sapan kizlik meselesinin artik ortadan kalktigini, genclerin arasinda böyle sorunlar olmadigini fakat henüz ailelere böyle seylerin dillendirilmedigini düsünüyordum, ama görüyorum ki hala böyle düsünen genckizlarimiz bile var.
Cok eski bir kitap var, okumayanlara tavsiye ederim onu bir okusunlar, ismi Evlilik sirketi (Bekir Yildiz in) bu kitap nasil celiskili hasta bir toplum oldugumuzu cok güzel anlatmis.
Evlilik karari verirken eslerinizi neye göre seciyorsunuz ?
Önce karakterine bakarsiniz, sonra size yakisip yakismadigina, düsünce yapisi vs.. vs...
ama hayatimizda yukarida saydiklarim kadar cok önemli birsey daha var, bu erkegin sizi tatmin edecek biri olup olmadigi, Egoistmi? sizin arzulariniz istekleriniz dogrultusunda hareket ediyormu? agzi kokuyormu? bu insan ile ömür boyu yasayacaksiniz. bunlari bilmeden gözü kapali nasil evlenmek istersiniz.. belki asiri sex manyagi ve siz onun isteklerine cevap veremiyorsunuz ne olacak o zaman
ya iskence gibi gelecek size yada ayrilacaksiniz, bunu ögrenmek icin illa dügün, dernek yapilmasimi gerekiyor.
belirli bir yasta insanlarin bu tür arzulara ihtiyaci vardir, ekmek gibi, su gibi, erkeler bir kadin yerine ilk iliskilerini hayvanlarda dener Türkiyenin normali, kizlar baska sekil aman ambalaji bozmayalim...
bu kissa bir örnek ne kadar sapikca degilmi? bizim normal dedigimiz sey.
Farzedelim evlenmek icin kafaniza uygun bir insan bulamadiniz ve 30 yasina geldiniz, bunlari yasamak icin ne olursa olsun yeterki erkek olsun deyip evlenecekmisiniz.
kadinliginizi yasamak kirlenmek degildir, dedigim gibi seviyeli yasadiktan sonra.
baska inanlarla iliskiye girip girmedigini kizlik zari ile ölcmek duyabilecegim en ilkel düsünce veya evlenecegi kisiyi kizlik zarina göre almakta... evet o bir et parcasidir, ne sizin namusunuz,ne de iffetiniz..
benim bir kizim var, ben onun hicbirzaman,cok iyi tanimadan bir erkek ile evlenmesini istemem. kiz oldugu icin evlenmek isteyen ve bu et parcasina bu kadar deger veren bir erkegin de zaten onun
hayatina girmesini istemeyecek, öyle birine zaten asik olmayacak sekilde yetistiririm ( henüz kücük)
Baska ülkeler de 16 yasindan sonra kizlarinin erkeklere ilgisizligini gördüklerinde, aileleri saglik sorunu var diye doktora götürürken , bizim burda yazip cizdiklerimiz ne aci, bu yüzden kizlarimiz mutsuz oluyor, ömrü boyunca orgazm nedir tanimiyanlarimiz var..
simdi bana söylermisiniz, bizim en degerli hazinemizi :)) onlara saklamamizin mantigi ne, bu yazdiklarimi cirkinlestirip bazilariniz önüne gelen ile yatsin kalksin, iliskimi yasasin diyeceksiniz, tabiki hayir, ama evlenmek icin dogru bir erkegi taniyana kadar bir kac kisi ile arkadaslik yapmis olabilirsiniz, kavun degil koklayip alamazsin, ne kirlenirsiniz, ne de hata asil tanimadan evlenmek hata..
Son düzenleme: