"Kız olmasaydın sessizce çekip giderdin..."

Son düzenleme:

Son düzenleme:
benden alıntı oluduğu için öyle sert çıkıştım sende kusura bakma elif
bakirelerin hepside namussuzdur diye elbette birşey söz konusu olamaz. buda çok abzürt bir genelleme yahu

neyi göze alıp alamayacağını kıyasla öyle karar ver.

şimdi kendimi senin yerine koyuyorum.sevgilim eğer kızlık konusuna bu kadar önem veriyorsa,gerçeği öğrenip kin tutup başkalarına da anlatır diye düşünebilirim.insanız biz her şey başımıza gelebilir

zaten böyle bi yalan uzun süre saklanmaz,muhakkak bir şekilde gerçeği öğrenir ya da anlar.ee evlendikten sonra ömür boyu 'seni öldürmediğime dua et,ben seni böyle kabul ettim,otur bana katlan' demeyeceğine emin olamazsın ki.

öte yandan seni olduğun gibi kabul eden bir erkek var.

eğer sevgilinle evlenirsen,ve sevgilin ters tepki verirse senin bu durumuna,diğer çocuğu kabul etmediğin için pişman olabilirsin.

diğer çocuğu kabul edersen aileni ikna edip gerekirse zorlayıp,anlaşamama ihtimalin var tabi,ama 'o zamanki sevgilimi bırakmasaydım keşke' diye bi pişmanlık yaşamazsın çünkü eski sevgilin baştan seni kabul etmeyeceğini ima etmiş.

bana sorarsan,sırf bekaret muhabbeti yaptığı için ayrılırdım.bakire olsam da olmasam da.bi erkeğin daha elini tutmaktan ileri gitmemişken,'bakire olmazsa kabul etmem' diyen bir iki sevgilimden ayrıldım,flörtümü kestim,ya da erkek arkadaşlarımdan soğudum uzak durdum.

çünkü bu tür insanlar bana kendimi mal gibi hissettiriyor,bakire olmayan kızlar 2. el malmış gibi.onu diyen adam ben onla beraber olduktan sonra 'aman bu artık benim,tapusu benim ne yapsam ayrılmaz' da diyebilir.bu yüzden yürütemem.

yuregine sor canim kardesim.. ama karsindaki adam o konuda ck takik belliki.. benim anlamadim sankii erkekler bi takim seyleri yasamiyolarda.. yasamamis olanin bakire istemesni anlarim.. ama bazilari yasamalarina ragmen evlilige gelince bakire kiz araniyo.. Alalahahallaa..

:) yuregine sor hangisini seviyosun gercekten.. bu onemli..adimini ona gore at derim.. ama seni her halinle kabul edecek kisi seni gercekten seviyodur.. Allah hakkinda hayirlisini versin :) cok cok mutlu ol:)

Öc alman gereken kişi acaba bu çocuk mu ? bi düşünmek lazım
Senin kişisel tercihinle sevdiğin insanla birlikte olmuşsun
Ve bu çocuğunda tercihi demekki bakire bi kız istiyor
Neden öc almaktan bahsediyorsun anlamadım
Ayrıca yeni biriyle tanıştım herşeyinle gel bana diyor demişsin de
Ben seni de anlamadım sanırım sende sevmediğin halde yeter ki birileri beni bu şekilde kabul etsin diyorsun...Eğer böyle düşünüyorsan çok saçma..aşk yoksa sevgi yoksa sırf seni bu şekilde kabul edecek diye bi ilişkiye başlarsan sadece kendini kullandırmış olursun..hem de kendini kandırmış olursun

aklıma gelmişken sana basımın üstünde yeri var diyen adamla ilgili bişi yazmamısımm.. bana o da iyi niyetli gözükmüoo.. durup dururkenn nie ben seni herseyinle kabul ederim dio ki. sen aciz degilsin himayeye ihtiyacın yok.. rica edicem ondan da uzak dur.. tabi son kararı sen verirsin cnmm

çok yorumlar yapılmış fikirler söylenmiş.. hepsine de saygım sonsuz...

hafta sonu yoktum.. o yuzden yazamadm fıkırlerımı.. yasadıklarımı...

askere gitti..

diyorum ki " ılk bır bucuk ay ızın yokmus sonra arasın artık konusuruz" normalde yasaktır askerıye de ama kullanılıyor bılıyorum..

"verilen cevap " sen cep telefonuyla yakalanınca 20 gun ceza verılıo bılmıyo musun 20 gun ceza mı alayım"

ses etmedim...

insanlar yasadgımız sehirlere karar verdı alacagımız esyalara o askerden döndüğünde nişan ve düğün tarıhıne...

kesin olarak bitti demedim ama bitecek yakında karar verdim.

üzülerek söylüyorum bana kullandıgı cumle " bibirimizi arzuladgımız ılk an yasayabılırız herseyı"

ne zaman evlenmeden once mı dedım " ne var kı " dedı...

diğerine gelınce evet akrabamdan ayrılsam dger kısıye kosmayacagım ilk başta yaralarımı sarmam lazım.. iyileşemediler cunku daha...

Dediğine bakılırsa seni deniyor sesizce çekip giderdin. yarın ayrıl bir sebep bulup o arkinlede iş kurun

hiç kimse bilerek isteyerek hata yapmaz. seninle bakire olmadığın için ayrılmayı göze alabiliyorsa ben bu adamın sevgisinden şüphe ederim. o yüzden kendine yazık etme ve sakın bu zihniyette olan bir adama başından geçenleri anlatma. daha fazla uzatmadan ayrıl ve sakın üzülme. inşallah kıymetini bilecek birisi çıkar karşına.

bence kesinlikle bu zihniyette biriyle evlenme derim ben. ben olsam coktan ayrılmıstım bile bi bahane buul ayrıl aılende karısırsa soğudum de ıstemıyorum sevmıyorum deee. Oldu adama bak ısmralama eş arıyor. sevıyosa her halıyle kabullenır.Ayrıca sakın ama sakın bu adama anlatma bunu. Emınım anlamaz senı herkese rezıl eder kendı aklıyla

Son düzenleme:

Herşeye saygı duyabilirim herşeye... Bakire kız istemesine, kendisinin her haltı yaşamasına, ve daha bilimum sayamadıklarıma...
Ama bu cümle herşeyi bitirir gözümde.
Ne demek 'birbirimizi arzuladığımızda beraber oluruz.'?
O zaman neden başkasını arzuladığında beraber olman onun gözünde namussuzluk?
Düpedüz yobaz bu adam...
Umarım bir an evvel kurtulursun

vajına estetiğinide bence burun estetiği ne bılıyım gögüs estetiği falan gibi düşünmelisin canım evlenmeden önce yaptırmış olduğun hiç bir estetik operasyon için sevgılınden nişanlından izin almak zorunda degılsin bence olay tamamen bu yaptırmak ıstıyosan yaptırırısın ıstemıyosan alırsın aılenı karsına anne ben bu adamla ayrılıyorum ama sız araya gırıp barıstırıyosunuz istemıyorum dıyebılmelısın ve yenı tanıstıgın kısıyı ıstıyosan onunla evlenebılmelısın bu ne ya zorla barıstırıyolar sankı sen 8 aydır ayrılmak ıstesen ayrılırdın zaten bır sekılde kararsız kalmıssın elının altında dursun ıstemıssın adam

akraba evliliğine oldum olası karşıyım..tepki almak istemiyorum ama kardeş gözüyle bakıyorum ben yav..kardeş çocukları yada kan bağlar var arada..gelde yaşa onla herşeyi..neyse kendi adıma fikrimi dedim bende..o yüzden akrabandan vazgeç derim..ayrıca sen niye suç işlemiş gibi kabullenmeyi bekliyorsun..çokmu yüz kızrtıcı millet içine çıkılmıcak hata yaptın ne bu kabul edene muhtaçlık durumu..zaman ver kendini toparlamak için..zamanla bulursun birini mutlaka ne bu acelelik az zaman var die..herkes oraya bağlı yaşamıyor..erkekler artık zeki düşünebiliyor..yani namus sadece orada saklı bişe değil..ondan acele etme..istesen 32 yaşında evlen ama kendini düşürecek muhtaç olacak yada geçmişle hesap verecek şekilde deil..seni oranla değil senin mantığınla başka şeylerlede kabullenecek birini bul..zaman değil ömür geçiyo,o ömrüde yanlış acele kararla mahvetme..ailen yaşamıcak akrabanla sessiz kalma..birde diktirmeden bahsetmişin neden aptal yerine koycan sevebilcein kişiyi???senin karşındakide benzerini yani adam öldürse kapatsa konuu bi şekilde gelse karşına yada dini nikahla yaşıo ama seni kandırıo olsa hoşmu??sen muhtaç değilsin bi erkeğe..kadınsın ya ne diye yalanla karşındakini kandırcan..oldu olcak kurdele tak kendine asum bebe gibi allan pullan çık karşısına..kusura bakma ama bencillik bu..

Son düzenleme:
Demek ki olay namus ya da din değilmş arkadaşın son açıklamasına göre beyfendi de evlenmeden arkadaşla ilişki yaşamak istiyormuş ama kendinden önce olmasını istememiş bu ne perhiz bu ne lahana turşusu karaktersiz düpedüz.

iyi düşünmelisin askere gidicek dyorsun bunu askerden geldkten sonra öğrenirse eğer bu kez de diyecek ki ben askerdeyken mi oldu aldattn mı beni dye düşünecek zaten asker dönüşü erkekler bir tuhaflasıyor sonra senin için çirkinleşmesn olay iyice..
kimse kimsenin hayatına karışamaz o hiç mi biryle brlkte olmamış da sana kız istyrm ddyr we arzuladğmzda brlikte oluruz diyor..bazı erkekler çok benciller....kendilerini dünya da tek erkek onlarmiş gibi görüyorlar...

gerçekten o son dediğini bende sevmedim...:26: nede olsa seninle evlencez ha evlendikten önce ha evlendikten sonra gibi bişey olmş bu madem istediği bakire bi kız (bu sen ol yada bi başkası genel konuşuyorm) uçkurunu toplamasını bilicek evlenmedende dokunmucak...

kesinlikle katılıyorum..ne demişler gelin ata binmiş ya kısmet demiş,eşyalar düğün tarihi vs konuşuldugu için her ne kadar ciddi bir ilişki olsada böyle bi düşünce tarzını yanlış buluyorum.sanırım nasılsa evlencez gözüyle bakıor ve bu yuzden oyle duşunuor ama nıkahtan bikaç gun önce ayrılanlar war..ve bakireliği bu kadar önemseyen kişilerın ewlilik öncesi ilişki yaşamak istemesi çok bencilce..
bence sen herşeyi aileleri,bakireliği bir kenara bırak o kişiyi sewip sewmedgni düşün.herşeyden önemli olan ona karşı hislerindir.sewgin varsa herşey daha kolay olucaktr.ama bence bu durumu anlatmasan daha iyi olur akrabalık warsa ailen bile duyabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…