Saçmaa neden yadırgasınlar ki ortamda erkek yok bile:))Kızlar teyzemin oğlu evleniyor. Kız tarafı da muhafazakar biz de. Haber yollamışlar siz de açık gelin diye kına gecesi açık olacakmış onlar komple. Abiyeler filan. Ben de bayılırım öyle şeylere. Kınada açık olacağım. Ama elbisem straplez önden dize kadar, arkadan uzun. Toz pembe bişey. Göğüsten aşağısı tüllü tüllü hareketli. Saçlarımı da dalgalı yapıp açık bırakayım diye düşünüyorum minicik de gümüş rengi bi tacı var bildiğiniz prenses gibi olcak :))
Yalnız bizim sülalede kınalarda hep kapalı olunur yani abiye adeti filan yok hiç. Kardeşim de tutturdu evlendin ayrıldın da yadırgarlar çok süslü olma diye. Bugün teyzemle konuştum hatta abiyemi o ayarladı. Kız tarafı laf eder mi filan diye çekiniyorum dedim. Onlar açık olacak zaten dedi laf da gelse ben takmam dedi. Damadın kardeşi yani kuzenim de açık olacak. Diğer kuzenim de. Ama onların yaşı 16-17. ben 25.
sizce kız tarafı garipser mi? Evlenmiş ayrılmış ne alaka derler mi? ya da saçma mı düşünüyor kardeşim :)
içimi bi türlü rahatlatamadım yardım lütfennnnn :)
Anlamadim. Kina kadinli erkekli karisik olucak; siz kapalisiniz ve o gun sacinizi acmak istiyosunz.
Dogrumu anldim?
Evlenip ayrılmayla ne ilgisi var bunun ? Yanlış düşünüyor kardeşiniz tabiki.
Kadınlar arasında olacak bir davetmiş. Kamera ve foto olmayacak mı ?
Bir daha ki kına sizin kınanız olsun en mutlusundan inşaallah :)
Yalniz o geceden kalan fotograflar baya halka acilacak biliyorsunuz değil mi?
Yengem anlatmisti. Ayni şekilde bi kina gecesi düzenlenmiş. Başörtülüler super minilerle falan...Kadinlar arasında denilmiş. Kadınlar arasindada olmuş zatende sonrasında o fotograflar yayilinca olaylaar olaylar.
Ben su ihtimali şuraya ilistireyimde.
Bence de kesin yayilir o fotograflar.Ne gerek var aciklar açık kapalilar kapali olarak katilsa yani herkes kendi gibi olsa en güzeli...Konuya gelirsek kina yani neticede abartmayin bence tac falan gereksiz.Hem gelin varken on plana cikmak ayip olur bence...Yalniz o geceden kalan fotograflar baya halka acilacak biliyorsunuz değil mi?
Yengem anlatmisti. Ayni şekilde bi kina gecesi düzenlenmiş. Başörtülüler super minilerle falan...Kadinlar arasında denilmiş. Kadınlar arasindada olmuş zatende sonrasında o fotograflar yayilinca olaylaar olaylar.
Ben su ihtimali şuraya ilistireyimde.
Benim kuzenimin kınası da öyle olmuştu, istediğin gibi giyinir istediğin gibi de oynarsın o gün kimse senin hakkında bişey düşünmez gencecik kızsın 25 çok mu büyük evlenip boşanmış olman hayatında hiçbizaman olumsuz düşündürmesin seni. Sen gönlünü rahat tut eğlenmene bak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?