Kız tarafı bizi yadırgar mı?

Kardeşin saçma düşünüyor. Herkes ne kadar şık olduğunu ayrılaan da kendini koyvermediğini konuşur :) biz de arnavutuz. Kınalarımız çok afili olur. Kapalı açık ayırt edemezsin içerde :)

tamam taçtan vazgeçtim :)) taç dediğim minik bir toka şeklindeydi ama doğru diyorsunuz abartı kaçabilir o zaman sadece elbise ve saçlar açık tamam mıdır böyleee :)

evlenip bosanmis olman hiccccccccccc bi sorun degil! cok dar kafali bi dusunce olur. Ama yasina gore giyinmeni tavsiye ederim. Benim bildigim kucuk cocuklar oyle prenses gibi giyinir tac falan. Bence boyle alimli birseyler giyin :)

tamam taçtan vazgeçtim :)) taç dediğim minik bir toka şeklindeydi ama doğru diyorsunuz abartı kaçabilir o zaman sadece elbise ve saçlar açık tamam mıdır böyleee :)
Bence elbise straplez ve ucuş uçuş tülse saçlar at kuyruğu olabilir,uçlar da maşalı

evlenip bosanmis olman hiccccccccccc bi sorun degil! cok dar kafali bi dusunce olur. Ama yasina gore giyinmeni tavsiye ederim. Benim bildigim kucuk cocuklar oyle prenses gibi giyinir tac falan. Bence boyle alimli birseyler giyin :)

ya hiç bişi bulamadım aslında gez gez bişey bulamadım :) başka bi abiyem vardı o da fazla ağır olur diye şeyapamadım. ama tacı çıkarınca normal abiyeye döner sanrm :)

Taç takıp fazla allanıp pullanmasan sorun olmaz bence. O da gelin hanıma ayıp olmasın diye.
Herkes süslü püslü olacak arada kaynar gidersin.
Hem sadece kadınlarmış yadırganmazsın.
Ayrıca evlenip ayrılınınca kadın olmaktan vaz mı geçiliyor.

Bak ne güzel daha da genç gösteriyormuşsun geçmişte yaşadığın o kötü olayla yapışık devam edemezsin hayata unut gitsin. Söylediklerim iyi gelsin sana zaten doğru bunlar kafanda kalıplaştırdığın o kendine yakıştırdığın evlenmiş boşanmış lafını at bir kenara, başkasından duyarsan bile cevabını ver ben 25 yaşındayım daha de yaşadığın o kötü tecrübe yüzünden kimsenin moralini bozmasına izin verme

Normalde kapali olan birisi her yerde kapali olur benim bildigim,yani kinada acik olmak ne anlama gelir bilemiyorum
Tac takmayin geline ozel birsey bence
Daha onceden evlenip ayrilmis olmaniz kimseyi ilgilendirmez gonlunuzce suslenin gidin
Darisi basiniza insallah

tamamen ileriye yöneldim geçmişte yaşadığımı sadece ders olarak kulağımda küpe şeklinde taşıyorum. bir de hiç evlenmişim ayrılmışım gibi gelmiyor aslında bana, anlatırken bile gülerek anlatıyorum insanlar şaşırıyor, başkasının hayat hikayesi gibi ama, işte böyle biri laf etti mi üzülüyorum. kardeşim hatırlattı biraz senin özel durumun var diye filan üzüldüm o yüzden. çok heyecanlı bi insanım bi de çok ince düşünemiyorum o yüzden de sizlere danışayım dedim

çok teşekkür ederim destekleriniz ve yorumlarınız içinnn :)

kadın kadına olacak kına :) erkek yok o yüzden. amin bu arada sağ olun :)

Kınada gelinden çok dikkar çekmeyinde be giyerseniz giyin.. taç falan çok kötü bence:))
Hem elbiseniz dikkat çekici hem saçınız çok kötü bir görünüm gözümde canlandı.. bence elbisenizi giyin saçınızıda ona uygun abartmadan bir şekil verin. Tek bir şey ile ön plana çıkın..
Ayrıca boşanınca ne oluyormuş ne düşüncesiz kardeşiniz var.

bunun için laf edeceklerse etsinler.. evlenip boşanınca sümsük mü olacak bi kadın?
ama taç için bişey diyemem sonuçta gelin hanımın kınası en güzel o olmalı.

bizim sülale biraz katıdır da onlardan laf gelir diye o da çekindi ama giyeceğim ne derlerse desinler artk :))

taçtan vazgeçtim. saçımı da dalgalı şekilde açık bırakmayı düşünüyorm makyaj filan yapmıcam sevmem sadece kalem çekeceğim bu şekilde uygun mudur?

kadın kadına olacaksa giy ne istiyorsan.
kardeşin de olsa takılma söylenenlere.

Şu hayatta herkesi memnun edemezsin çevrendekilere çok takılma. Sen ne kadar takarsan o kadar üstüne gelirler.
Kıyafetine gelince.. taç fikrinden vaz geçmene sevindim :)) makyaj yaparsan bile abartmamaya özen göster.. artık doğal makyajlar ve doğala yakın saçlar moda. Yani gözlerinle ön plana cıkıp ruj sürmezsin mesela veya çok hafif ten renginde bir ruj.
İnternetten araştır demek istediğimi anlarsın artık ünlüler bile çok şık bir elbise düz bir fön veya dalgalı hafif bir makyajla boy gösteriyorlar.. eskindendi o abartılı şeyler..

Ayy kusura bakma ama tac olayina cok güldüm

bosanip ayrilmaniz kimseyi ilgilebdirmez ki ... Bence kapali olup o gün saclarinizi acmaniz daha tuhaf. Ama karsi tarafda kapali ana o gün herkes sacini acicak ... Kimse laf etmez :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…