- 14 Eylül 2012
- 10.761
- 12.401
- 298
Kızlar teyzemin oğlu evleniyor. Kız tarafı da muhafazakar biz de. Haber yollamışlar siz de açık gelin diye kına gecesi açık olacakmış onlar komple. Abiyeler filan. Ben de bayılırım öyle şeylere. Kınada açık olacağım. Ama elbisem straplez önden dize kadar, arkadan uzun. Toz pembe bişey. Göğüsten aşağısı tüllü tüllü hareketli. Saçlarımı da dalgalı yapıp açık bırakayım diye düşünüyorum minicik de gümüş rengi bi tacı var bildiğiniz prenses gibi olcak :))
Yalnız bizim sülalede kınalarda hep kapalı olunur yani abiye adeti filan yok hiç. Kardeşim de tutturdu evlendin ayrıldın da yadırgarlar çok süslü olma diye. Bugün teyzemle konuştum hatta abiyemi o ayarladı. Kız tarafı laf eder mi filan diye çekiniyorum dedim. Onlar açık olacak zaten dedi laf da gelse ben takmam dedi. Damadın kardeşi yani kuzenim de açık olacak. Diğer kuzenim de. Ama onların yaşı 16-17. ben 25.
sizce kız tarafı garipser mi? Evlenmiş ayrılmış ne alaka derler mi? ya da saçma mı düşünüyor kardeşim :)
içimi bi türlü rahatlatamadım yardım lütfennnnn :)
Burada bir konu vardi elti gelinlik giymis,tac takmisti.Biz bile burada arkasindan gunlerce dalga gectik.Tac yuzunden arkanizdan konusurlarsa bilemem.Bence abiyenizi giyin gidin...
Bence elbise straplez ve ucuş uçuş tülse saçlar at kuyruğu olabilir,uçlar da maşalıtamam taçtan vazgeçtim :)) taç dediğim minik bir toka şeklindeydi ama doğru diyorsunuz abartı kaçabilir o zaman sadece elbise ve saçlar açık tamam mıdır böyleee :)
evlenip bosanmis olman hiccccccccccc bi sorun degil! cok dar kafali bi dusunce olur. Ama yasina gore giyinmeni tavsiye ederim. Benim bildigim kucuk cocuklar oyle prenses gibi giyinir tac falan. Bence boyle alimli birseyler giyin :)
Bak ne güzel daha da genç gösteriyormuşsun geçmişte yaşadığın o kötü olayla yapışık devam edemezsin hayata unut gitsin. Söylediklerim iyi gelsin sana zaten doğru bunlar kafanda kalıplaştırdığın o kendine yakıştırdığın evlenmiş boşanmış lafını at bir kenara, başkasından duyarsan bile cevabını ver ben 25 yaşındayım daha de yaşadığın o kötü tecrübe yüzünden kimsenin moralini bozmasına izin vermegenceciğim dimi :) ne bileyim neşem mutluluğun filan yerinde ama böyle düğün derken işleri oldu mu eski günlerimi hatırladığım için biraz yıpranmış hissediyorum. ama iyi geldi yorumunuz çok teşekkür edermmm :) bi de 21 gösterdiğimi söylüyorlar, evlendiğim boşandığım yaştayım hala galiba :))
Bak ne güzel daha da genç gösteriyormuşsun geçmişte yaşadığın o kötü olayla yapışık devam edemezsin hayata unut gitsin. Söylediklerim iyi gelsin sana zaten doğru bunlar kafanda kalıplaştırdığın o kendine yakıştırdığın evlenmiş boşanmış lafını at bir kenara, başkasından duyarsan bile cevabını ver ben 25 yaşındayım daha de yaşadığın o kötü tecrübe yüzünden kimsenin moralini bozmasına izin verme
Normalde kapali olan birisi her yerde kapali olur benim bildigim,yani kinada acik olmak ne anlama gelir bilemiyorum
Tac takmayin geline ozel birsey bence
Daha onceden evlenip ayrilmis olmaniz kimseyi ilgilendirmez gonlunuzce suslenin gidin
Darisi basiniza insallah
Kınada gelinden çok dikkar çekmeyinde be giyerseniz giyin.. taç falan çok kötü bence:))
Hem elbiseniz dikkat çekici hem saçınız çok kötü bir görünüm gözümde canlandı.. bence elbisenizi giyin saçınızıda ona uygun abartmadan bir şekil verin. Tek bir şey ile ön plana çıkın..
Ayrıca boşanınca ne oluyormuş ne düşüncesiz kardeşiniz var.
bizim sülale biraz katıdır da onlardan laf gelir diye o da çekindi ama giyeceğim ne derlerse desinler artk :))
taçtan vazgeçtim. saçımı da dalgalı şekilde açık bırakmayı düşünüyorm makyaj filan yapmıcam sevmem sadece kalem çekeceğim bu şekilde uygun mudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?